Iphone 6 smočen
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 6 smočen

30.09.2016 | 07:46
Molim pomoc i savjet.Imam Iphone 6 i jucer mi se u torbi otvorila djecja bocica s vodom i smocila Iphone.Skuzila sam nakon 2 minute.Obrisala telefon,izvadila karticu i stavila telefon u rizu na 24 sata.Danas sam ga upalila prvo je dao sliku,nakon toga bijeli ekran s laganim svijetlim crtama po sebi i znak jabuke.Pokusala spojiti na iTunse ali nije reagirao.Vratila sam ga natrag u rizu.Zanima me da ki tko iz iskustva zna postoji li kakva sansa za popravkom,sta je moglo otici na njemu i koliko bi okvirno dosao popravak i da li postoji nacin da se barem vrate s njega podaci tj slike.
Tema zaključana.
30.09.2016 | 08:21
To se izgleda dobro natopilo,odnesi u neki bolji servis da probaju osusiti u kadi. Nemoj vise pokusavati da upalis iphone,samo ces vecu stetu napraviti.Sto se tice popravke ako ode ploca to se ne isplati,nova dodje skoro kao iphone.Tesko je naci polovnu,jedino sa nekog razbijenog telefona.
Tema zaključana.
30.09.2016 | 08:37
Pretpostavljala sam da ako ce se i dati popraviti da ce papreno kostat tako da mi je bolje uzet novi.Kakve su sanse za povratkom podataka jer backup nisam radila 4 mjeseca?I jel moze kakav prijedlog gdje da ga nosim na servis jer nisam iz Zagreba ali bi ga poslala po sestri jer kod mene u gradu nitko ne popravlja.
Tema zaključana.
30.09.2016 | 09:00
Da mozes prebaciti do Sarajave ja bih probao izvuci sto se moze.Sto se tice HR stvarno nemam pojma
Tema zaključana.
30.09.2016 | 10:12
www.istyle.eu/hr/servis
Gore ti je link za iStyle servis u Zagrebu, njihove dućane sa servisima imaš u City centrima One East i West (na istočnom i zapadnom dijelu grada, pa gdje je seki bliže neka ode)
Ako joj je bolje ići u sami centar grada, na Cvjetnom trgu u Hoto centru imaš dućan Store koji je isto ovlašteni serviser za  proizvode. Njihov link ti je dolje:
store.com.hr/servis/
Postoji i FileX kod Boćarskog doma, njihova stranica ti je dolje:
filex.hr/servis/
Linkovi su ti odmah za servise, ako hoćeš pogledati nešto na naslovnici stranice, klikni na logo tvrtke. Eto, valjda će ti ovi podaci malo pomoći. Sretno!
Tema zaključana.
30.09.2016 | 13:34
Saint hvala ti kao da jesi
Pokusavam dobiti iStyle-ov servis vec 3 sata ali bezuspjesno da vidim koliko dodje kod njih dijagnostika kvara i to prebacivanje podataka ako se uopce uspije sta
Tema zaključana.
30.09.2016 | 16:13
Ja sam se u bazenu okupao sa iP6S.... ne pitaj kako sam to uspio

Uglavnom, imaš mogućnost tzv. "van garancijske zamjene". Oni naprave diagnostiku, pošalju u Apple. Kada Apple odobri tu "van garancijsku zamjenu" dobiš novi uređaj za, ako se sada ne varam iP6S, oko 2500kn. Vjerojatno je za iP6 manje.

Sama diagnostika je 200kn
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1689)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO