4s problem ili ne-ili mu je dosao kraj ;)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

4s problem ili ne-ili mu je dosao kraj ;)

17.10.2016 | 11:58
bok, da vas pitam.
4s sa 9.3.5
znam da je spor i slab vec ali... ipak je to ajfon
sve se vise gasi(app) ne mob , blokira (pogotovo fejs app)
jako je usporen.
ne mogu imati 2-3 programa usporedno otvorena i da ih šaltam kao prije a da se ponovo se ucitavaju sto jako zivcira
ima li lijeka ili je to to ...
jbg, nemam love za SE - mozda bu na akciji krajem godine a ovi ostli su mi bzvz
to su televizori a ne telefoni ))))))
zato su mi SE i 4s taman
eh da i jucer mi se zblokao i trazio je id i pass- ne kuzim- nikada mi to nije trazio. pisalo je da je mob blokiran .wdf
Tema zaključana.
17.10.2016 | 12:22
Iphone 5S nikada nije bio povoljni nego sada. Sve sto si nabrojao ce odraditi. Nije najnovija tehnologija ali nije ni cijena takva.
Tema zaključana.
17.10.2016 | 15:06
Probaj restore pa postavi kao novi telefon. Mozda se nakupilo smeca pa ga ovako budes oslobodio. Pogotovo ako si samo nadigradjivao sistem a nisi nikad sa novim iOS-om isao od nule.
Tema zaključana.
17.10.2016 | 16:51
jmarijano kaže:
Iphone 5S nikada nije bio povoljni nego sada. Sve sto si nabrojao ce odraditi. Nije najnovija tehnologija ali nije ni cijena takva.

ja sam jos uvijek na 5s i koliko god htio 6s ili SE (zbog bolje baterije i kamere) nemogu si to opravdat posto 5s i dalje besprijekorno radi. Nakon hrpe androida mislim da ce ovo biti prvi smartfon koji cu promijenit jer je crkao a ne nakon pol godine-godinu jer mi je popio zivce
Tema zaključana.
17.10.2016 | 18:28
Meni je bio dovoljan jedan android tablet flagship da se odreknem izleta na android.
A sto se autora tice, slazem se da bi bilo dobro napraviti restore i set as new.
Tema zaključana.
17.10.2016 | 19:18
nvarga kaže:
Meni je bio dovoljan jedan android tablet flagship da se odreknem izleta na android.
A sto se autora tice, slazem se da bi bilo dobro napraviti restore i set as new.

sto se tice tableta to nisam htio ni riskirat s androidom vec samo odma uzeo ipad air 2 nekako sam znao odma unaprijed da sam si ustedio dosta zivaca sto je ujedno i opravdalo nesto vise novaca dugorocno gledajuci.
Tema zaključana.
18.10.2016 | 11:31
Dajte mi pojasnite
Imam backup u kompu
Njega povucem...
Jer ako idem iz nova
Kako cu staviti sve ovo kaj je unutra da mi bude isto kao sada
Tema zaključana.
18.10.2016 | 14:58
Nikako. Jedno po jedno. SMS se gubi ako ga nisi posebno spremio. Gube se i ostale stvari koje su spremljene unutar programe.
Pozicije u igrama
iBook knjige i tako to.
Ako imas neki program koji cuva datoteke i to treba pospremiti.
Kazes da je telefon na granici upotrebljivosti, znaci nema stete, samo rizik da crkne i da izgubis sve.
Ja bi prvo poskidao na komp sve sto se poskidati dade, zatim bi isao vidjeti kako skinuti nesto sto se inace neda elegantno skinuti i prezalio ono sto se nikako ne da skinuti. Pospremio na sigurno i napravio restore i onda as new. Vidio kako se tlefon ponasa i ako je ista stvar koristio kao iPod.
Tema zaključana.
18.10.2016 | 15:24
Icloud valjda imas ukljucen da ti povlaci kontakte, fotke, notes, kalendar?
Tema zaključana.
18.10.2016 | 17:09
Da cloud je upaljen
Ali samo za kontakte ,kalendar i notes ako se ne varam
To mi je bitno
Slike su nebitne
Bum probao.
Thanks.
Ma samo da poživi jos malo
Dok nekaj ne nabavim.
Stvarno u ove 4 godine prosao je mali rat
Tako da sam prezadovoljan sa njime.
I jos imam oriđi bateriju i traje i traje
To ti je kvaliteta ))))))
Tema zaključana.
18.10.2016 | 17:30
Ja imam 4Gi ma njemu je iOS7.1.2 (zadnji koji ide). Radi kao vurica, zašto tvoj ne bi radio?
Tema zaključana.
18.10.2016 | 18:09
pa pise ti, odbija poslusnost
mozda mu sve ovo pompgne
Tema zaključana.
18.10.2016 | 20:02
Bila konstatacija pitanje. Zaključio sam kako moj telefon dobro radi pa shodno tome zašti i tvoj ne bi dobro radio ako mu pomogne restore.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1725)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO