Kopija ili original iPhonea
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kopija ili original iPhonea

04.11.2016 | 14:29
Pozdrav ekipa!

Dali možda netko zna kako pri kupnji prepoznati dali je Iphone original ili nije?
Naime imam namjeru kupiti iPhone preko online kupnje, i bojim se dali je to original ili nije. Radi se o iPhoneu SE 16 GB za 3.290,00 kn iz MP elektronike.
Mislim si oni sve živo prodaju i znate one priče - hrpa svega na jednom mjestu ma to je sigurno kinesko.
Dosta je dobra cijena tog iPhonea pa su mi bacili bubu u uho da šta ak je kinesko. Ali ne želim polazit baš od takvog ražmišljanja al buba je buba.

Hvala unaprijed na odgovorima!

Lp,
Tema zaključana.
04.11.2016 | 14:42
iphone ti je kineski, nema drugog iphona... designed by in california, assembled in china
ne postoji kopija, ne brini, samo kupi ako ti to nije premal ekran
Tema zaključana.
04.11.2016 | 14:49
Haha bome si me scimao.. A ja taman na glas čitala tvoj post kad ono..zastanem...
Tema zaključana.
04.11.2016 | 14:50
havdic kaže:
iphone ti je kineski, nema drugog iphona... designed by in california, assembled in china

Bitna je tehnika a ne velicina
Tema zaključana.
04.11.2016 | 14:58
jmarijano kaže:
havdic kaže:

kažu oni koji imaju maloga
Tema zaključana.
04.11.2016 | 14:58
damy. kaže:
Haha bome si me scimao.. A ja taman na glas čitala tvoj post kad ono..zastanem...

to je i bio cilj
Tema zaključana.
04.11.2016 | 15:40
ja bi prvo proverio pokretanje AppStore Ikone...ako otovori Google market onda je teska kopija i ima Android......imao sam prilike da ih vidim uzivo..izgledaju odlicno na oko...
Tema zaključana.
04.11.2016 | 15:51
Obavezno provjeri,kopije su danas skoro pa 1 na 1,za laika izgleda identicno originalu.

Pogledaj

Tema zaključana.
04.11.2016 | 16:08
amsterdamxxx kaže:
ja bi prvo proverio pokretanje AppStore Ikone...ako otovori Google market onda je teska kopija i ima Android......imao sam prilike da ih vidim uzivo..izgledaju odlicno na oko...

Moj prijatelj se tako zeznuo, kupio kopiju iPhone 6. Stvarno je izgledao kao pravi.
Slažem se da treba pokušati pokrenuti App store, ako ti se tu neće ulogirati ili otvori nešto deseto onda znaš na čemu si...
Tema zaključana.
04.11.2016 | 17:43
saint kaže:
Obavezno provjeri,kopije su danas skoro pa 1 na 1,za laika izgleda identicno originalu.

Pogledaj

Wtf, pa ovo nema šanse da skužiš. Primjeti se eventualno možda mali lag kad radi swipe. Po ovom videu meni se više čini da je original nego kopija, a da žuti predstavlja njihovu kvazi savršenu kopiju koja je ustvari original. Fale u kutiji neki papiri ali to je mogao izbaciti prije no što je snimio video.
I onda naručiš pa dobiš uređaj koji nema veze s onim što je na videu.
Tema zaključana.
04.11.2016 | 18:19
Pa ovo je strasno. Znao sam da postoje kopije, ali da su ovako vjerne... nisam imao pojma. U soku sam...
Tema zaključana.
04.11.2016 | 18:49
damy. kaže:
Pozdrav ekipa!

Dali možda netko zna kako pri kupnji prepoznati dali je Iphone original ili nije?
Naime imam namjeru kupiti iPhone preko online kupnje, i bojim se dali je to original ili nije. Radi se o iPhoneu SE 16 GB za 3.290,00 kn iz MP elektronike.
Mislim si oni sve živo prodaju i znate one priče - hrpa svega na jednom mjestu ma to je sigurno kinesko.
Dosta je dobra cijena tog iPhonea pa su mi bacili bubu u uho da šta ak je kinesko. Ali ne želim polazit baš od takvog ražmišljanja al buba je buba.

Lp,

Zasto planiras kupit preko te neke MP elektronike kada ga mozes kupit preko njuskala za 3000kn nov zapakiran i jos se mozes nac s osobom od koje kupujes i sve pregledat?
Tema zaključana.
04.11.2016 | 19:16
Dodao sam neke stvari vezane za novije uredjaje pa provjeri sta i kako

www.jabucnjak.hr/forum/iphone/93566-sta-...bljenog-iphonea.html
Tema zaključana.
04.11.2016 | 19:17
havdic kaže:
jmarijano kaže:
havdic kaže:

Mali su maratonci
Tema zaključana.
04.11.2016 | 19:42
jmarijano kaže:
havdic kaže:
jmarijano kaže:
havdic kaže:

Mali su maratonci

Vas dvojica ste u istom razredu? Sedmaši? Ili šestaši?
Tema zaključana.
04.11.2016 | 20:09
Znači ubuduće kad netko kaže da ima problema s iPhoneom prvo treba provjeriti je l' original?
Tema zaključana.
04.11.2016 | 20:29
Vjeruj takvo je vrijeme doslo,jos je kod apple relativno lako provaliti kopiju,neki dan sam gledao samsung 99% original.Trebalo mi je 10-tak minuta da pohvatam sve razlike.
Tema zaključana.
04.11.2016 | 21:10
Ma daj... Što? Netko radi fake Samsunga?
Tema zaključana.
04.11.2016 | 21:32
Taj fake Samsung GARANT radi bolje od originala
Tema zaključana.
04.11.2016 | 22:09
havdic kaže:
jmarijano kaže:
havdic kaže:

E pa ne kazu samo takvi
Tema zaključana.
04.11.2016 | 22:12
saint kaže:

Pogledaj

Šokirana sam.. Kak to izvedu..
Tema zaključana.
04.11.2016 | 22:13
big_mac kaže:
damy. kaže:
Pozdrav ekipa!

Lp,

Zasto planiras kupit preko te neke MP elektronike kada ga mozes kupit preko njuskala za 3000kn nov zapakiran i jos se mozes nac s osobom od koje kupujes i sve pregledat?

A zato sto kupujem na karticu
Tema zaključana.
04.11.2016 | 22:14
Borostef kaže:
amsterdamxxx kaže:

Moj prijatelj se tako zeznuo, kupio kopiju iPhone 6. Stvarno je izgledao kao pravi.
Slažem se da treba pokušati pokrenuti App store, ako ti se tu neće ulogirati ili otvori nešto deseto onda znaš na čemu si...

Ha to cu morati onda tamo traziti da se to pokrene.. Ako dozvole.. Hvala na savjetu..
Tema zaključana.
04.11.2016 | 22:25
smayoo kaže:
Ma daj... Što? Netko radi fake Samsunga?

S obzirom da kosta oko 600 eura radi
Tema zaključana.
04.11.2016 | 22:26
drlovric kaže:
Taj fake Samsung GARANT radi bolje od originala

Tema zaključana.
04.11.2016 | 22:30
Najvjerojatnije ću otići u iStyle po 6s...
Odustajem od online kupnje u tom dućanu..
Tema zaključana.
06.11.2016 | 10:08
smayoo kaže:
jmarijano kaže:
havdic kaže:
jmarijano kaže:
havdic kaže:

Mali su maratonci

Vas dvojica ste u istom razredu? Sedmaši? Ili šestaši?

5. razred drugo polugodiste.. Mislim dddd
Tema zaključana.
21.02.2018 | 22:23
S obzirom na to da se u prvom postu ove teme spominjala MP-elektronika iz Ogulina, mogu samo potvrditi kako se radi o 100% nekorištenim originalima. Kupljen je jedan iPhone 7 128GB i jedan iPhone 8 256GB i sve je u najboljem redu. Garancija, račun, aktivacija, sve kako treba.
Tema zaključana.
22.02.2018 | 14:55
Soffoklo kaže:
S obzirom na to da se u prvom postu ove teme spominjala MP-elektronika iz Ogulina, mogu samo potvrditi kako se radi o 100% nekorištenim originalima. Kupljen je jedan iPhone 7 128GB i jedan iPhone 8 256GB i sve je u najboljem redu. Garancija, račun, aktivacija, sve kako treba.

MP Elektronika Ogulin- 100% original, kupljen iphone 7 preko njih prije godinu dana.
Tema zaključana.
29.03.2018 | 18:49
Hvala na info.. Dobro je znati;)
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1325)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO