iPhone 7 Plus 4G problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 7 Plus 4G problem

15.11.2016 | 08:39
Zanimaju me iskustva drugih sa iPhone 7 uređajima.

Kupio sam ga u Storeu, iPhone 7 Plus, i trenutno sam na bonbon mreži koja po mojim zadnjim saznanjima koristi sve od T-mobile-a osim imena i na popisu je "certificiranih" za 4G na iphone 7 uređaju.

Naime problem nastaje u normalnom korištenju, gdje mi piše da imam 4G vezu, no nema prometa, te onda prebacim na 3G i sve radi normalno...

Nisam siguran da li je do operatera ili uređaja, jer nekad radi 4G nekad ne, a na mom starom 6 Plus sve radi na istim lokacijama...

Ima li još netko takva iskustva?
Tema zaključana.
15.11.2016 | 09:25
Dogodilo mi se sinoć. T- mobile, 4G, full signal, ali ništa ne radi. Riješeno PC metodom: ugasio pa upalio i sad radi.
Tema zaključana.
15.11.2016 | 15:46
Meni se stalno to događa, i čest restart ne pomaže..čitam neki su čak dobili i nove.
Tema zaključana.
15.11.2016 | 22:28
Da i meni se događa, restart moba riješi to

pošto se dešava više ljudi pretpostavljam da je do softvera, neznam kak dobit novi, doć reklamirat mobitel dok je na 4G a nema prometa? sumnjam da će mi trčat davat novi, a nemožeš im ostavit pa da oni testiraju jer nemora značit da će im se u 3 dana to desit pa će ti ga vratit i reć da je sve ok
Tema zaključana.
15.11.2016 | 23:53
Da mi se često događa, poslao bi ga na servis bez razmišljanja. Ovako, čekat ću. A možda mi se ne događa često jer sam 90% vremena na wifi.
Tema zaključana.
16.11.2016 | 00:33
da al ako se ajmo reć ''svima'' događa, ne samo tebi, šta će ti servis pomoć?

kažem, problem se javlja sporadično svakih par dana, to se nikako nemože popravit u servisu, a oni kad ga restartaju 4G bude radio i vratit će ti mobitel i reć da je sve u redu
Tema zaključana.
16.11.2016 | 06:21
Meni su svi Phone-i snali povremeno odbit spajanje na mrezu iako ima signala i pokazuje 4G ili sto drugo. Gasenje i paljenje pomognu. Pomogne i reser mreznih postavki ali mi onda obrose sve lozinke mreza. Ja mjesecima ne gasim telefon.
Tema zaključana.
16.11.2016 | 09:03
Dosta putujem okolo i ovisim o netu na mobitelu, pa valda se meni češće i događa. REsetiranje mrežnih postavki mi i nije opcija jer imam valda 100-200 wifi zaporki spremljeno pa da ih ne izgubim. Ali evo već dva dana ne šteka.

Nadam se da je softwerski i da će biti otklonjeno, jer ako se ne varam u 10.0.1 su rekli kao da je popravljen 4G problem za neke korisnike.

TAkođer čitao sam da su se odlučili na Intel čipove umjesto dosadašnjih qualcomm (osim za korsinike Verizon mreže) pa moguće da nije još sve izglancano..č
Tema zaključana.
16.11.2016 | 10:48
Tko je uopće ovlašteni servis za iPhone u HR?
Tema zaključana.
16.11.2016 | 11:48
najbolje je odnijet tamo gdje si kupio, znam za ove

agramservis.hr/apple.html

www.mesc.hr
Tema zaključana.
16.11.2016 | 13:09
Agram je za VIP
MESC za Tmobile

iStyle i Store su kao premium reselleri.

Ne preporučam MESC i Store jer traje dijagnostika vječno, a mesc ne možeš dobiti na telefon nikako hehe
Tema zaključana.
16.11.2016 | 13:21
A bokte, pa ja tolko ni moj alcatel android ne restartam!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1658)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO