Nemogu obrisati aplikacije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nemogu obrisati aplikacije

28.11.2016 | 01:58
Jos jedno rijesenje je, ako ipak ne znas koji je tocno Apple ID koristen kod kupovine tog appa, a mozda imas neki drugi Apple ID sa kupljenim tocno tim istim appom, mozes ga downloadati u iTunes i sa tim accountom pa syncati na telefon (normalno, iTunes ce te traziti autorizaciju tog racunala za taj account ako vec nije autorizirano). Samo pazi, mora biti tocno taj isti app, jer u screenshotu sto si stavila imas dva razlicita appa, zena.hr i žena.hr (ali cak i da se identicno zovu to bi isto bila dva razlicita appa). Svaki app ima svoj unique identifier koji je najcesce u obliku ime_devlopera.ime_appa.com, cim se taj id promjeni, to je novi app. U ovom gore slucaju taj app je bio npr. igmdizajn.zenahr.com, zatim je developer povukao taj app iz Storea (vjerojatno radi redizajna) i onda su ga opet vratili ali ovaj put sa id-om npr. igmdizajndoo.zenahr.com.

Ukratko, jedino rijesnje bez restora telefona ti je pronaci taj originalni app (nije bitno sa kojim accountom je kupljen) i s njime popraviti taj corruptani app. Nije bitno hoces to raditi direkt na telefonu ili kroz iTunes (mada bi ja za svaki slucaj ipak preporucio iTunes), ali moras imati neki account koji ima kupljen taj originalni app.
Tema zaključana.
28.11.2016 | 10:06
songoku kaže:
Jos jedno rijesenje je, ako ipak ne znas koji je tocno Apple ID koristen kod kupovine tog appa, a mozda imas neki drugi Apple ID sa kupljenim tocno tim istim appom, mozes ga downloadati u iTunes i sa tim accountom pa syncati na telefon (normalno, iTunes ce te traziti autorizaciju tog racunala za taj account ako vec nije autorizirano). Samo pazi, mora biti tocno taj isti app, jer u screenshotu sto si stavila imas dva razlicita appa, zena.hr i žena.hr (ali cak i da se identicno zovu to bi isto bila dva razlicita appa). Svaki app ima svoj unique identifier koji je najcesce u obliku ime_devlopera.ime_appa.com, cim se taj id promjeni, to je novi app. U ovom gore slucaju taj app je bio npr. igmdizajn.zenahr.com, zatim je developer povukao taj app iz Storea (vjerojatno radi redizajna) i onda su ga opet vratili ali ovaj put sa id-om npr. igmdizajndoo.zenahr.com.

Ukratko, jedino rijesnje bez restora telefona ti je pronaci taj originalni app (nije bitno sa kojim accountom je kupljen) i s njime popraviti taj corruptani app. Nije bitno hoces to raditi direkt na telefonu ili kroz iTunes (mada bi ja za svaki slucaj ipak preporucio iTunes), ali moras imati neki account koji ima kupljen taj originalni app.

Super si ti to sve rekao i pojasnio, stvarno, ali app nema. Nema je nigdje, i to je sad osnovni problem. Od tud sve pocinje, dok ne nađe app nemoze se nista. Jer pazi, i ja sam imala situaciju kad sam prešla sa 4 na 4s. Jednu aplikaciju koju sam imala na 4, htjela sam imati na 4s, u međuvremenu su je valda maknuli i nema sanse da sam ju vise igdje mogla naci, pa cak ni pod kupljeno.

Naime ona ima id i s kojim je sad prijavljena i s kojim je kupljena app. I nista ne vrijedi jer app nema u storeu.
Tema zaključana.
28.11.2016 | 10:12
A pazi, ja je imam pod kupljeno, a imala sam je na 4s.. Sad imam 5s i nemam tu app u mobu.
A ona je nema pod kupljeno ..
Svasta...
Tema zaključana.
28.11.2016 | 10:16
Ma nis ne kuzim, ja isto nemam tu jednu app pod kupljeno koju sam imala na iphone 4...
Tema zaključana.
28.11.2016 | 10:33
damy. kaže:
A pazi, ja je imam pod kupljeno, a imala sam je na 4s.. Sad imam 5s i nemam tu app u mobu.
A ona je nema pod kupljeno ..
Svasta...

Da se bolje izjasnim, aplikaciju žena.hr koju sam isto nekad imala u iphoneu, ja imam pod kupljeno, ona nema.

Aplikacija mp3 player koju sam imala na iphone 4, sad nemam pod kupljeno.
Tema zaključana.
28.11.2016 | 17:05
Aplikacije su vezane uz Apple ID. Ako si logirana s nekim ID-em onda su samo te aplikacije prikazane koje su skinute s njim.
Problem je što korisnici imaju više ID-a iz nekog razloga i onda se pogube u svemu tome.
Obično se zaboravi lozinka pa se otvara novi račun i tako u nedogled.
Tema zaključana.
28.11.2016 | 17:49
Decki... Da se zahvalim svima... Problem rijesen, imali ste pravo to s id-em... I to sam joj tupila a ona je po itunesima kopala trazila..
Ma joj....sve u svemu fala na trudu decki..

Veliki pozdrav!
Tema zaključana.
28.11.2016 | 19:49
Da si rekla odmah sve, rješili bi to u dva posta
Tema zaključana.
28.11.2016 | 21:33
A sto se cudis - svako zensko od rjesenja napravi pet problema
Tema zaključana.
28.11.2016 | 22:31
Ma ona je meni krivo sve govorila, ja sam to odma znala i rekla joj, a ona nis ne kuzi, na kraju cijela komplikacija oko takve sitnice, al stvarno..
Nemres vjerovat onak...
Tema zaključana.
28.11.2016 | 22:32
nvarga kaže:
A sto se cudis - svako zensko od rjesenja napravi pet problema

Pogotovo u tehnologiji;))
A sta ces...
Tema zaključana.
28.11.2016 | 22:35
cariblanco kaže:
Da si rekla odmah sve, rješili bi to u dva posta

Definitivno istina.. Ali ona je mene krivo navodila stoga sam ja mislila ona je sve naprqvila sta sam joj rekla, i uvjerava me.. i ono, ocu joj pomoc i na kraju eto... Sto godina rijesava tako banalnu stvar... Doduse prek poruka smo to sve jer se nismo mogle bas naci pa da vidim ja to sve, odma bi rijesila to..
Sve u svemu..uz sve ove postove svasta sam i naucila;)
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1722)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.85 Seconds

Provided by iJoomla SEO