iPhone 6s - restore samo fotki i videa
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

iPhone 6s - restore samo fotki i videa

27.01.2017 | 16:13
Jel se može nekako iz bekapa povući samo slike i videa na friško restorani iPhone? Ne trebaju mi sve one aplikacije koje sam imao pa da mi skida 2 dana to sve sa appstorea.
Tema zaključana.
27.01.2017 | 17:15
Pa neće ti ih skidati s appstorea, nego će ti ih vratiti iz backupa. Kako povući samo slike i videa iz backupa - nisam probavao, ali sa starog iphonea ih najlakše skineš iFunBoxom
Tema zaključana.
27.01.2017 | 18:50
Neznam baš da će aplikacije vratiti, koliko se sjećam prije mjesec dana kad sam vraćao backup sa PC-a vratio mi je samo spisak aplikacija tj. ikone od svih aplikacija koje su bile na mobitelu i onda sam morao čekati nekoliko sati da to sve skine i instalira ponovo.
Tema zaključana.
27.01.2017 | 23:47
Prije manje od mjesec dana sam to radio, i to tri puta. Vrati sve aplikacije iz backupa. Backupi su bili u iTunesima na Macu.
Tema zaključana.
27.01.2017 | 23:51
Ja sam radio na windowsu, evo upravo sam prije sat vremena vratio backup i ista stvar. brdo aplikacija koje čekaju da se downloadaju iz appstorea
Tema zaključana.
28.01.2017 | 09:52
A. Jbg, meni se podrazumijevalo da se radi o Macu. Predugo nisam nigdje ni blizu windowsa pa sam skoro uspio zaboraviti i da postoje... Sorry...
Tema zaključana.
28.01.2017 | 12:04
Možda čekaš nadogradnje.
Ovo mi nije jasno sa slikama. Pa one su posebno. Posebno se skidaju kao i filmici napravljeni mobitelom.
Tema zaključana.
28.01.2017 | 12:33
evo što sadrži backup:
support.apple.com/en-us/HT204136

jučer sam radio restore backup i stavio je: slike, notes, contacts, mail.
Apps i Music sam morao ručno potegnuti sync preko iTunesa.
Tema zaključana.
28.01.2017 | 12:35
Šta ti nije jasno? Kad se radi backup preko iTunesa na PC sve bude u tom backupu osim samih aplikacija(što se windowsa tiče bar). Druga je stvar sinkronizacija slika i videa kroz iTunes kad imaš spremljene slike i video na PC pa odrediš taj folder za sync sa iPhoneom. Čak i to su s*ebali jer ne postoji način da uvezeš slike i videa sa iPhonea na PC kroz iTunes nego samo jednosmjerno sa PC na iPhone. Zato se mora prvo uvesti sve slike i videa mimo iTunesa i onda taj folder u iTunesu odrediti za sync sa iPhoneom. Neznam zašto je to tako debilno riješeno jer su to peripetije, zar nije jednostavnije odrediti lokaciju u iTunes za sync i onda da iTunes povuče sve slike u taj folder te se synca nego okolo kere pa na mala vrata. ja zapravo sada ni neznam kako ta sinkronizacija radi, da li će telefon prebaciti nove slike na komp ili ja opet moram ručno to obaviti ili šta, neznam stvarno.
Tema zaključana.
28.01.2017 | 13:31
Frend ima iPhone 5 i kad se ušteka u Win komp, vidi se kao disk i ja to njemu presnimim na komp. Na MAC-u mi ponudi Photos program i s njime povućem slike. Sad imam uključenu sinkronizaciju preko oblaka i slike mi budu automatski u Photos progeamu.
Tema zaključana.
28.01.2017 | 13:35
Meni je sve jasno. Ti si postavio pitanje a mi pokušavamo tebi pomoći.

a sve si sam rekao:
bpodnar kaže:
Šta ti nije jasno? ... .... ja zapravo sada ni neznam kako ta sinkronizacija radi, da li će telefon prebaciti nove slike na komp ili ja opet moram ručno to obaviti ili šta, neznam stvarno.
Tema zaključana.
28.01.2017 | 14:25
Odgovarao sam Žabcu, a problem nije u sinkronizaciji nego u povlačenju posebno slika i videa iz backupa što očito nije moguće. Sve ovo vrijeme se zezam s time, ali jedini način je izgleda vratiti backup, presnimiti slike na PC, napraviti clean restore i onda uključiti sync sa tim folderom kako bi se fotke i videa prebacili na mobitel.
Tema zaključana.
29.01.2017 | 13:46
bpodnar kaže:
Ja sam radio na windowsu, evo upravo sam prije sat vremena vratio backup i ista stvar. brdo aplikacija koje čekaju da se downloadaju iz appstorea

To ti se dogadja jer nemas te aplikacije u libraryju na tom iTunes (ili si prerano iskopca telefon). Naime sam backup sadrzi samo 'popis aplikacija' i njihove postavke, a same aplikacije se jednostavno syncaju na telefon iz libraryja nakon sto restore zavrsi.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1612)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.94 Seconds

Provided by iJoomla SEO