[POMOĆ] iPhone 7 - Ekran ne reagira
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

[POMOĆ] iPhone 7 - Ekran ne reagira

11.03.2017 | 21:12
Pozdrav ljudi.
Danas stavim mobitel na punjenje i sve normalno.
Skinem ga jer se napunio i idem unlockati ekran - NEĆE.
Kao da uopće ne reagira touch.. ni lijevo ni desno

Jel ima netko razumno riješenje?
Tema zaključana.
11.03.2017 | 22:01
1. Reboot? Drži power tipku dok ti se ne pojavi "swipe to turn off", pa ugasi, pa opet upali.

2. Restart? Drži power i tipku za stišavanje sve dok se ne pojavi jabučica na mračnom ekranu.
Tema zaključana.
12.03.2017 | 19:02
Ispričavam se jer nisam napisao da je probano sve to.
Kabal nemam trenutno da ga spojim na i tunes.

Uopce ga ne mogu ugasiti.

Zovem se s drugom moba i zvoni ali ne mogu ući
Tema zaključana.
12.03.2017 | 19:12
Ako ne možeš resetirati mob (držnjem tipke power i volume down). Te tipke moraš dugo držati dok se ne pojavi jabuka na ekrnu.
Ako je i dalje telefon neupotrebljiv, nosi ga u servis.
Tema zaključana.
12.03.2017 | 19:23
Robi031 kaže:
Ispričavam se jer nisam napisao da je probano sve to.
Kabal nemam trenutno da ga spojim na i tunes.

Uopce ga ne mogu ugasiti.

Zovem se s drugom moba i zvoni ali ne mogu ući

prijatlejica mi je imala identičan problem isto zvoni ali ekran ne reagira i fora je da se iphone 7 ne resetira tako nego na drugi nacin jer je home tipka razlicita od ostalih modela:

How to Hard Reset iPhone 7 or iPhone 7 Plus
Step 1: Press and hold the Lock/Wake button on the right side of your iPhone.

Step 2: At the same time, press and hold down the Volume Down button on the left side while keeping the Lock/Wake button pressed.

Step 3: Keep holding both the buttons until the screen turns black and then switches back on to display the Apple Logo.

Step 4: Wait for a couple of seconds until your iPhone boots up completely and displays the Lock screen.

That’s all you need to do to force reset your iPhone 7 or iPhone 7 Plus. The method is quite similar to older iPhone models except that you have to hold the Volume Down button this time rather than the Home button.

Hard reset is just a forced reboot that is usually used in troubleshooting problems on your iPhone such as when it freezes or slows down to such an extent that you cannot interact with anything properly.

u servisu su joj rekli da je drugacije nisu se ni oni odmah sjetili da je kod sedmice tako
javi jel radi

EDIT:
Nisam pažljivo čitao, da ste ove gumbe i nappisali već, i koliko se sjećam da se mora držati u određenom položaju, a ne bilo kako
Tema zaključana.
12.03.2017 | 19:41
Pa tipka je tipka. Ili je pritisnuta ili nije. Ne postoji poseban položaj držanja tipki. Treba stisnuti jednu i nju ne puštati i onda stisnuti drugu i to sve zajedno držati dosta dugo (10 s ili duže).
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1723)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds

Provided by iJoomla SEO