iphone 6 problem!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 6 problem!

02.05.2017 | 20:57
kupih iphone 6, preko njuskala s papirima i isteknutom garancijom. Osoba koja mi je prodala uredjaj je ranije napomenula kako se iphone brzo prazni i da bi trebalo promijeniti bateriju.

kupio sam ga povoljno, zbilja se brzo praznio..morao sam ga puniti i do 3-4 puta dnevno..
Otisao sam u smartphoneservis tocnije jedan jedini servis u avenue mall zagreb. Tamo su mi promijenili bateriju, ali uzalud.. uredjaj se i dalje brzo praznio, da bih otisao nazad k njima i ostavio uredjaj. Nakon 2 dana javljaju mi da je otisao u2 chip, i da zamjena kosta 700 kn! Rekao sam da mjenjaju!
Nakon 5 dana otkako je uredjaj u servisu, nazvao sam da vidim da li je sve uredu.. na sto mi je djelatnik odgovorio kako jos uvijek rade na njemu iako je predvideno vrijeme za taj kvar 2-3 radna dana.
No, dobro sacekah jos par dana i kad sam vec izgubio volju, opet ih nazovem da bi mi djelatnik rekao kako je kvar ne moguce popraviti, na pitanje zasto.. odg su mi da je ploca ispod u2 chipa pukla?! hmm
meni sve to nekako smrdi, jos su mi ponudili da ukoliko zelim mogu vratiti bateriju koju sam kupio, novce ce mi vratiti..

Prvo sto mislite vi o toj situaciji, drugo je li ima tko slicnih problema i da li je taj kvar uopce moguce popraviti, i sto bi se u ovom trenutku najvise isplatilo. Hvala
Tema zaključana.
02.05.2017 | 22:21
ja se samo nadam da stvarno nisi puno platio..jer očito da ćeš taj mob moći baciti nažalost

e sad, dal je prodavač to znao, dal je mob već kod njega bio strgan, dal su u servisu nešto strgali..sve veliki upitnik
Tema zaključana.
03.05.2017 | 08:26
Ako je ploca otisla onda ne bu dobro. Ostatak mozda prodati pod djelove jer ljudi trgaju ekrane. Mozda je i baterija OK pa i nju utopiti i izvuci dio novca.
Tema zaključana.
03.05.2017 | 12:15
U2 chip nije toliko jednostavno zamjeniti mada pojedini serviseri tome pristupaju bas olako. Prilikom zamjene ako ploca nije dobro fixirana lako moze doci do pucanja. Da ne zaboravim ,ako je ploca pukla u 99% slucajeva telefon se uopste nemoze ukljuciti. Znaci ako ti vrate telefon koji bas nikako ne radi onda su ti oni slomili plocu
Tema zaključana.
03.05.2017 | 12:30
Zamjena U2 je rutinski popravak koji traje max 15 min. Ako uzmemo u obzir sve ostale component level popravke maticne ploce iPhone-a onda zamjena U2 spada među one najlakse. Ono sto se sigurno dogodilo je to da su prilikom podizanja kontrolera s ploce odvalili padove koje neznaju ili ne mogu spasiti. Ploca sigurno nije pukla, niti su padovi osteceni sami od sebe. Dakle oni su definitivno krivci za to, zato su ti i ponudili utjehu da vratis bateriju. Problem je jos uvijek rijesiv ukoliko su odvaljeni padovi povrsinski i moze se napraviti premosica.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1654)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds

Provided by iJoomla SEO