Iphone 6 - izmjena baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 6 - izmjena baterije

10.10.2017 | 18:18
Bok ekipa. Da li znate mozda di je povoljno prominit bateriju na iphoneu 6? Naravno mislim na cijenu i kvalitetu? Kakva su iskustva sa ebayom ili slicnim? Hvala
Tema zaključana.
10.10.2017 | 18:54
Inače na to nisam obraćao pažnju, ali kako su dečki iz Rijeke (koji su ovu stranicu stvorili i održavaju je) više puta odgovarali sličnim upitima kada bi ljudi pitali gdje se nešto nalazi, a ne bi imenovali grad na koji misle, uvijek je ispalo da pišu iz Zagreba.
Prvo to reci, majstore - u kojem si gradu?
Mada sam 100% siguran da sam u pravu.
Iako po načinu pisanja vidim da si Dalmatinac, možda iz Splita ili okolice (Solin, Trogir, Čiovo, neki od sedam Kaštela...).
Zbunio si me.
Neću ovo gore brisat, sada nisam siguran u ništa više.
Tema zaključana.
10.10.2017 | 19:11
Ali ozbiljno sada, maknimo šalu, odakle nam pišeš i zanima li te gdje na netu naći bateriju ili gdje u nekom servisu naći bateriju?
Tema zaključana.
10.10.2017 | 19:12
Možda je student u ZG-u, a trenutno je na studentskoj zamjeni u Bukureštu.

U Zg imaš iStyle ili recimo iKlinika. Ja sam na svom mijenjao u iStyle a frend u iKlinika. Oboje smo imali dobra iskustva.
Tema zaključana.
10.10.2017 | 19:25
Dobra, JOHN.
Da, vjerojatno je momak (kako Dalmatinci kažu, njima je izraz dečko smišan ) dalmatinski student koji se nalazi u Zagrebu.
Mihovile, znači kako ti je JOHN napisao - ako si u Zagrebu, tu imaš iStyle koji je Appleov ovlašteni reseller i s njima si siguran, i možda ti daju i neku garanciju od pola godine.
Nalaze se u City Centrima One West i East, stavit ću ti link na njihovu stranicu, imaš tamo i broj servisa, no oni ti rade do 18:00 sati, tako da ćeš ih moći dobiti tek sutra, ali možeš probati direktno prodaju pa pitati koliko su im cijene zamjenskih baterija. Oni rade od 09:00 do 21:00 sat.
www.istyle.eu/hr
Imaš i Store, isto ovlašteni reseller, nalazi se u Hoto Centru na Cvjetnom trgu, u podrumskoj razini.
Isto što sam ti napisao za iStyle, vrijedi i za njih.
store.com.hr
Treći ovlašteni u Zagrebu je FileX; oni su u Boćarskom domu, i za njih vrijedi sve navedeno.
www.filex.hr
A onda slijede ovakvi neovlašteni servisi kakav ti je primjer dao JOHN.
Ako to tražiš, odi u iKliniku, ja zaista neovlaštene ne znam, pa te ne bih htio krivo upućivati.
Tema zaključana.
10.10.2017 | 20:07
Sorry na nepotpunosti. Pola nisam napisa. Hvala
Tema zaključana.
10.10.2017 | 20:13
Ma nema problema, ali nikako da nam potvrdiš gdje si.
Znači, Zagreb?
Tema zaključana.
10.10.2017 | 21:38
Dalmacija, Drnis
Tema zaključana.
10.10.2017 | 21:50
Aha, znači ove lokacije ti ništa ne znače, jeli?
Mada ti oni imaju i dostavu i preuzimanje, nazovi i raspitaj se - imaju neku foru kako poslužiti ostatak Hrvatske, nije brza - ali postoji. To ti govorim sada za iStyle i možda Store, za Filex ne znam - možda i oni imaju nešto slično.
Za Split ti ne znam, žena mi je Splićanka, ali dugo već ne živi tamo - svaki puta kada dođemo čudi se nečemu novome. Tamo sigurno ima neki neovlašteni servis, ali to će ti potvrditi netko tko živi tamo, a na ovome je forumu učlanjen. Na webu sam našao ovaj servis iz Splita.
www.imobile.hr
Za web kupovinu i zamjenu nisam referetan da ti išta govorim, pa to preskačem.
Sretno!
Tema zaključana.
10.10.2017 | 22:56
Kloba kaže:
Aha, znači ove lokacije ti ništa ne znače, jeli?
Mada ti oni imaju i dostavu i preuzimanje, nazovi i raspitaj se - imaju neku foru kako poslužiti ostatak Hrvatske, nije brza - ali postoji.

Fora je Drniški pršut i sigurno prolazi samo je možda preskupa fora
Tema zaključana.
11.10.2017 | 07:59
Probat cu jos pronjuskat. Naici ce nesto. Fala jos jednom
Tema zaključana.
11.10.2017 | 10:15
Evo ti link sa Njuškala sa dostavom i garancijom. Probaj to ako želiš.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1473)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.80 Seconds

Provided by iJoomla SEO