Inače, baš gledam niklo je jedno desetak i više unboxinga, i skužio sam o čemu se radi: Apple je okupio najpopularnije tech recenzente i dao im nove mobitele da ih koriste 24 sata i objave svoja mišljenja na YouTubeu, ili u kojem mediju već rade.
Ne znam šta nakon što prođe dan, moraju ih vratiti? Pa otvorili su mobove, nije mi to baš jasno...
Uglavnom, na VERGE You Tube kanalu se kuži kada njihov novinar odlazi s tog sastanka i on je to rekao.
Da, i ja tako mislim, ali valjda su potpisali da će ih nakon korištenja 24 sata obavezno recenzirati i objaviti. Super potez, ne znam tko će se nakon poklonjenog mobitela žaliti na isti. Tako se "kupuju" novinari - sada ste svjedoci iz prve ruke.
Da...valjda
Sto jes jes...taj dodatak je nesto apsoluno odvratno.
Zaista se apple poceo zapetljavati sam u sebe...ne znaju sta bi, pa rade pizdarije.
Apsolutno me X ne privlaci, moja 6s-ica mi je bolja fora
Kole (stavio sam ti palac u temi di sam pohvalio cairblanca), pa znaš da im je adresa Infinite Loop 1.
Ma, pusti priče. Sjeti se redova za prvi iPhone u Hrvatskoj. To je 3G ili 3GS bio, jeli? Pa ekipice pred T-Comovim centrima što je čekala. Ništa naspram svijeta, ali desetak, dvadesetak ljudi je bilo...
Ovo će biti slično, pazi šta ti kažem...
First impression mi je OK, ali ta Unboxing preseravanja mi nikad nisu bila jasna, ono dobiješ paket i onda ga otvaraš pred kamerom... What's the point?!
CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost
dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima
dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.