Apple Pay - ima li zainteresiranih?
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

Apple Pay - ima li zainteresiranih?

31.05.2019 | 12:58
Sreća nije dugo trajala

Čekamo kraj 6. ili neki workaround u međuvremenu.
Tema zaključana.
31.05.2019 | 13:09
E to mi se nikako ne sviđa.

Da li se kartica opet može dodati ako promijeniš regiju?
I da li će karticu izbaciti ako ostaviš iPhone na toj regiji?
Tema zaključana.
31.05.2019 | 13:24
Trenutno ništa, revokali su sve tokene. Ako smo mogli čekati nekoliko godina za APay, strpit ćemo se još par tjedana za official rollout
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
31.05.2019 | 13:55
Nije dugo trajalo, skužili su i sve prekinuli...

Tema zaključana.
18.06.2019 | 13:17
Ima netko monese karticu? Stigla mi je ali nikako da je dodam u Wallet, promjenio sam regiju na UK, imam opciju za dodavnje kartica, dodjem do dijela gdje treba prihvatiti uvjete, prihvartim, sačekam 10tak sec i baca error neki...
Prilozi:
Tema zaključana.
18.06.2019 | 20:51
Strpi se još malo.
Tema zaključana.
  • kupus
  • Posjetitelj
19.06.2019 | 01:37
Stižu još OTP i Erste.
Tema zaključana.
19.06.2019 | 17:03
RBA naravno bude čekala da ju svi prestignu kao i uvijek
Tema zaključana.
26.06.2019 | 11:25
Monese i Revolut i službeno u HR preko ApplePay.
Tema zaključana.
26.06.2019 | 12:01
Revolut uspješno dodan na iPhone i Apple watch
Tema zaključana.
26.06.2019 | 12:40
Monese uspješmo dodan!
Tema zaključana.
26.06.2019 | 12:45
Sad nam ostaje čekati naše banke. Iako mislim da nemam razloga biti kod njih osim za primanje plaće.
Tema zaključana.
26.06.2019 | 12:48
D4822511-51A4-4D2B-ADCD-871E96C4BDDB.png

A postoji li mogućnost ručno dodati neku karticu koja nije Monese i Revolut?

Kako si uplaćujete na Revolut?
Tema zaključana.
26.06.2019 | 12:50
gladhr2 kaže:
D4822511-51A4-4D2B-ADCD-871E96C4BDDB.png

A postoji li mogućnost ručno dodati neku karticu koja nije Monese i Revolut?

Kako si uplaćujete na Revolut?

Na Revolut si prebacim sa ZABA maestro kartice preko Revolut aplikacije, nema nikakvih provizija niti skrivenih troškova.
Tema zaključana.
26.06.2019 | 13:02
To ti je pretpostavljam EUR devizni račun?
Tema zaključana.
  • Daddo
  • Posjetitelj
26.06.2019 | 13:05
Revolut ima mogućnost nadoplate kunama direktno s tekućeg na kunski Revolut. Minimalni iznos uplate mora biti 90 kn. Provizije nema.
Tema zaključana.
26.06.2019 | 13:08
Kao što Daddo kaže direktno sa tekućeg na Revolut
Tema zaključana.
26.06.2019 | 13:22
Da li netko tko je već koristio Apple pay može napisati kako to funkcionira? Neke tips and tricks?
Sad bi išao bezveze u pekaru isprobati

Koliko sada vidim na iPhone dva puta stisnem power tipku, prst ili faca i samo prislonim mob.

Ima neki drugi način? Do sto kuna bez autentikacije?

Kako radi na satu?
Samo prislonim?
Pošto je on osiguran sa šifrom i otključan je dok ga ne skinem sa ruke.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tema zaključana.
26.06.2019 | 13:49
N26 je danas proširio broj podržanih zemalja. Imao otvoren račun u Belgiji, prije nije prolazilo, ali sad je kartica uspješno aktivirana!!!

IMG_6048.jpg
Tema zaključana.
26.06.2019 | 18:00
Jel ima problema sa nekim određenim EFT POSevima? Npr, jel na nekima radi a na nekim ne? Ingenico, Payten i sl..
Tema zaključana.
26.06.2019 | 20:58
alojz kaže:
Da li netko tko je već koristio Apple pay može napisati kako to funkcionira? Neke tips and tricks?
Sad bi išao bezveze u pekaru isprobati

Koliko sada vidim na iPhone dva puta stisnem power tipku, prst ili faca i samo prislonim mob.

Ima neki drugi način? Do sto kuna bez autentikacije?

Kako radi na satu?
Samo prislonim?
Pošto je on osiguran sa šifrom i otključan je dok ga ne skinem sa ruke.

Na apple watch samo treba kliknuti dva puta "vodoravnu tipku" izađe kartica i kaže da je sve spremno, i samo prisloniš uz čitač... (ako je dodana kartica na iphoneovoj wallet aplikaciji, meni nije odmah bilo i na satu, već sam trebao ući u apple watch aplikaciju i tamo je isto dodati da bi radilo)

Ne znam kako funkcionira na X, XS, XR modelima, ali na SE ilitiga oni koji imaju touch id, samo prisloniš uz čitač (ne moraš ni "probuditi" mobitel) i odmah se prikaže kartica i plaćeno (prst na touch id-u) ili kliknut dva puta brzo na home tipku na home screenu prikaže se kartica i platiš

Draže mi je puno plaćat preko apple watcha, samo dva puta tipka i hop gotovo... Reakcije ljudi na kasi su isto zanimljive haha

EDIT

Ako će netko uzimati Monese karticu i ako je željan da dobijemo obadvoje po 15 €, koristite kod "MARIN588" ili evo linka za skidanje aplikacije

" Get a €15 welcome gift when you open a Monese account and do the first transaction with the Monese Card. Just use MARIN588. Download the Monese app here: monese.app.link/EMvPYa7eQW?invite=MARIN588 "

Čim platite prvu transakciju onda dobivamo novac (kartica je došla meni za 3 dana u zagreb)
Tema zaključana.
27.06.2019 | 18:51
Danas sam kupio kilu i po grožđa u Konzumu preko ApplePay (Wallet + Revolut kombinacija). Sat još nisam probao, planiram kasnije danas ili sutra. Ovo kak stvar radi na iPhone Xu sa dva klika sa strane je malo zeznuto jer je mob ispružen naprijed prema POS uređaju a on bi me zatim htio prepoznati sa Face ID. Mislim da će preko sata to ići jednostavnije.
Tema zaključana.
27.06.2019 | 19:39
Pa klikneš i onda ga tek ispruziš prema POSu
Tema zaključana.
28.06.2019 | 00:11
I ja rijesio revolut cim je stigla vijest za apple pay. stvarno magicno iskustvoplacanja satom. super fora, sad mi sat ima jos i jedan dodatan smisao. nisam jos probao nista preko 100 kn, pretpostavljam da je pin kao onaj od aplikacije, ali nisam siguran, moram jos to provjeriti.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
28.06.2019 | 02:30
Ne, pin ti je od kartice.
Tema zaključana.
28.06.2019 | 02:42
gladhr2 kaže:
Pa klikneš i onda ga tek ispruziš prema POSu

Kod starog telefona, ali x traži facu a ne prst.

youtu.be/Awak5c7_oVw
Tema zaključana.
28.06.2019 | 09:45
E vidis ja imam samo virtualnu karticu, i nemogu u app nigdje naci pin, morat cu fizicku narucit pa da mogu i stvari preko 100kn jer mi se cini da virtualna nema pin.
Tema zaključana.
28.06.2019 | 10:06
@IgorD

Kod starijih iPhone-a ne treba ništa pritiskati, samo približiš uređaj POS-u i ekran se sam upali i pokaže Wallet, i nakon toga TouchID-om plaćaš transakciju.

Koliko sam shvatio, za novije uređaje, prvo pritisneš dva puta Power tipku, otvori se Wallet, zatim se identificiraš sa pogledom u uređaj (FaceID), i tek onda uređaj približiš POS-u i transakcija se automatski obavi.

@stefanjos,

Ja imam i fizičku i virtualnu karticu, i samo na fizičkoj imam opciju za pregled PIN-a, tako da ćeš vjerojatno morati uzeti i fizičku karticu.
Tema zaključana.
28.06.2019 | 10:22
Da,

morat cu to danas naruciti.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1397)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.09 Seconds

Provided by iJoomla SEO