iPhone 8+ display
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 8+ display

02.01.2018 | 00:02
Pozdrav, uzeo sam nov iP 8+ prije 6 dana i danas na suncu upratim sparu na ekranu, inace svaki sam do sad cuvo mobitel i u ovih 5 dana nije ni ispado nigdje nit sam ga igdje ogrebao, interesuje me samo stvar kakva su vasa iskustva, da li im je display bas osjetljiv ili?
Tema zaključana.
02.01.2018 | 09:47
Pola te nisam razumio jer ne znam koje je to narječje, ali mislim da pričaš o ogrebotini?
Imam manje od mjesec dana isti takav i stavio sam ga u case/maskicu (www.spigen.com/collections/iphone-8-plus...?variant=37163578241) i čekam da mi stigne ono kaljeno 2d staklo ali ga nosim po džepovima (nema ništa u džepu osim iPhonea, nema ključeva ni papirića, ništa) i koristim ga normalno i nemam nikakve ogrebotine.
Mene više zabrinjava kako će mi otići onaj silky smooth feeling od oleofobičnog premaza pa neće prst kliziti (zato stavljam staklo da koliko toliko zadržim taj feeling, možda maknem staklo jednog dana, nakon 4 godine
Tema zaključana.
02.01.2018 | 12:49
Da, govorim o maloj ogrebotini koja se primjeti samo pod svjetlom.
Tema zaključana.
02.01.2018 | 14:10
Ha, brajko, what is done, it's done. Nema pomoći, to je staklo. Ženin ekran na njenom smartphoneu, koji nosi deklaraciju Corning® Gorilla® Glass 4 pa je ipak naše dijete uspjelo izgrebati staklo jer ga je "čistilo" (sa nečime, ne znamo sa čime, nismo vidjeli).
E sad, koliko je staklo na iPhoneu osjetljivo, to ne znam. Znam da je bilo priče za 6(s?) da im je ekran stvarno bio osjetljiviji nego npr 5(s), pa su "pojačali" tvrdoću površine stakla za sedmicu.
Kupi kao i ja to kaljeno staklo ili barem foliju da spriječiš ogrebotine. Znam da izgleda aljkavo ali barem će ti savjest biti mirna. Nažalost, ne možeš imati oboje, mobitel bez zaštite i nikakve slučajne ogrebotine. K tome, osmica ima staklo i napred i odozada, vjerojatnost da se neko staklo razbije je vrlo velika, kao kod 4(s).
Tema zaključana.
02.01.2018 | 15:15
Staklo je stvarno čvrsto na mom iPhone-u 8. Moram ga pohvaliti. Eto, toliko od mene.
Tema zaključana.
02.01.2018 | 16:00
Kako si ga testirao?
Tema zaključana.
02.01.2018 | 16:31
Pao mi je bez maske na pločice kupaone. Ništa.
Tema zaključana.
02.01.2018 | 20:52
You like to live dangerously, don’t you?
Tema zaključana.
03.01.2018 | 10:33
@miikaa77, evo nisi jedini www.reddit.com/r/iphone/comments/7nquo0/...x_scratching_easily/
Tema zaključana.
03.01.2018 | 13:26
Bas tako, stvarno pazim sve stvari inace ne samo mobitel i pazim gdje ga stavljam, u dzepove, s kojim stvarima i nisam ga sigurno mogao bas zagrebat da ostane ogrebotina, mislim nije to nista veliko, vidi se samo pod svjetlosti, nije niti prva niti zadnja ali mi je malo cudno, ili na 6 ja nisam primjetio da sam imao i obracao paznju na to
Tema zaključana.
03.01.2018 | 14:37
Imao si sigurno,svi se grebu mada su to bas micro ogrebotine.Vide se najbolje na neonskom svjetlu.

@Kloba
Slabo si ti to nesto bacio
Tema zaključana.
03.01.2018 | 15:45
Nije do jačine, nego on ima posebne pločice u kupaoni. Silikonske.
Tema zaključana.
03.01.2018 | 18:48
Nikad nisam stavljao zastitu na ekran ali cu morat ovaj put. Interesuje me kod skidanja, jel neki komplikovaniji proces, jel se display moze ostetiti?
Tema zaključana.
04.01.2018 | 00:40
skidanje čega? tog zaštitnog stakla?
Tema zaključana.
04.01.2018 | 02:06
Jeste
Tema zaključana.
04.01.2018 | 10:12
Mislim da ti malo pretjerujes,opusti se i uzivaj u telefonu.Na kraju to je samo telefon ti si njega kupio a ne on tebe.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1305)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO