Iphone 5s problem sa baterijom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 5s problem sa baterijom

10.02.2018 | 18:03
Pozdrav drustvo ja se jako izvinjavam ali ja stvarno nisam mogao da nadjem na forumu problem i resenje za moj telefon.

Zapravo moj problem sam licno pokusao da resim ali bez pomaka.
Problem je sa baterijom originalna baterija mi je trajala oko pola dana i odlicio sam da je menjam medjutim kad sam je zamenio problem je ostao idalje isto mozda cak za nijansu i gore.
Probao sam sve moguce resete pratio sam usage i stand by sve mi deluje normalno ali negde vuce struju mnogo.
Da li postoji neko resenje i sta li moze da bude uzrok toga?
Jedan lik mi je rekao da postoji neki regulator napona pa da mozda nije problem do baterije
Tema zaključana.
10.02.2018 | 18:47
Pozdrav!
Nema potrebe za isprikom, ali ima za malo više detalja.
Koji točno telefon, koliko je star, koliko je stara ta zamijenjena baterija, jeli ta baterija koju sada koristiš original, i na kraju - koji iOS imaš na mobu?
Kada na to odgovoriš onda će ti stručnjaci, kojih ovdje sigurno ima, moći dati neke konkretnije savjete.
Ovako ti je sve previše općenito...
Tema zaključana.
10.02.2018 | 20:01
Iphone 5s 16gb star je oko 2 ili 2.5 godine trenutan ios koji koristim je najnoviji ovaj 11.2.5.
da li bi mozda Downgrade mozda tu pomogao?
baterija je stara ne vise od 10 dana.
Kutija baterije je zelena na njoj pise VIP Accessories.
Mislim nije mi realno da bilo kakva da je da se toliko brzo trosi.
Ako treba jos nekih informacija vi pisite hvala vam mnogo

Edit:
Kad sam dosao u radnju trazio sam bas najbolju koju ima nisam hteo da uzimam neke krs baterije.
Tema zaključana.
10.02.2018 | 21:13
Mogao si traziti i zlatnu pa da ti je receno da si je dobio a nisi.
Milion puta sam do sada pisao na forumu da se zamjenske baterije razvrstavaju po klasama. A klasa zamjenskih baterija je najbolja i naravno najskuplja.Na zalost na balkanu(tu racunam zemlje EXYU)prevaranata i nadri servisera ima skoro na svakom cosku,pored tih kokosara postoji jos jedna stvar na koju mnogi ne obracaju paznju a to je starost NOVE baterije.Kod skupjih zamjenskih baterija postoji datum proizvodnje.Svakako mislim da ti je losa baterija ugradjena u servisu.Da sam na tvom mjestu prvo sto bi uradio je,otisao u servis i reklamirao bateriju.Imas pravo na to ako je iole ozbiljan servis.Trazi da ti pokazu bateriju,zapisi ako treba podatke sa nje ili slikaj pa postavi ovdje da vidim o cemu se radi.Svakako trazi i testiranje mobitela,u vecini slucajeva se to placa ali te opet jeftinije dodje nego da se nerviras i ti gubis vrijeme. Ako ti se i sa novom baterijum bude desavao power leaking,onda postoji mogucnost da je problem u ploci.Ako jeste HW kvar ni to nije komplikovan zahvat.
Tema zaključana.
10.02.2018 | 21:38
Hvala puno momci jos jedno pitanje saint koju mi ti preporucujes bateriju da kupim?
Tema zaključana.
10.02.2018 | 21:43
Napisao ti je, tražiš A klasu. Saint je serviser  uređaja i zna o čemu priča. Možeš mu poslati privatnu poruku ukoliko vidiš da nije na stranici (ako mu nick nije ispisan pod "Prisutni jabučari", po defaultu bi ti se taj prozor trebao nalaziti ispod tema s desne strane). Samo klikni na njegov avatar i na vrhu stranice koja će ti se otvoriti imaš opciju pošalji privatnu poruku. I ja mislim, mada je on struka, da su te izlevatili u tom servisu i trebao bi imati pravo na drugu bateriju. Traži da vidiš datum proizvodnje, koji je ispisan na njoj. I ovoj koju sada imaš, i drugoj. Znači A klasa, što noviji datum proizvodnje. To tražiš. Sretno!
Tema zaključana.
10.02.2018 | 21:45
hvala Kloba puno i tebi saint.
Tema zaključana.
10.02.2018 | 21:47
Nema na čemu. Zato smo tu da si pomažemo di možemo.
Tema zaključana.
12.02.2018 | 19:45
Cini mi se da se stabilizovala malo od kad sam ga resetovao sad mi je usage 4h i standby 12h a imam 8 posto baterije jel to normalno?
Tema zaključana.
12.02.2018 | 20:53
To je tu negdje. Da je manji usage i standby bi bio veci. Napuni do kraja i ostavi ga preko noci pa javi koliko je skinuo baterije
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1313)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO