Bizaran problem s Earpods slušalicama
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Bizaran problem s Earpods slušalicama

15.08.2018 | 17:46
Uređaje je iPhone 7 Plus, problem su slušalice koje dolaze s njim.

Dakle, u manje od godinu dana koliko imam uređaj, slušalice su TRI PUTA zamijenjane novima na servisu jer u prosjeku traju 2-3 mjeseca. Nakon toga jedan dan lijeva ili desna slušalica samo otkaže poslušnost i to je to. Niti sa jednim iPhoneom mi se to nije događalo prije, već samo s ovim Earpods with lightning connenctor.

Ono što sam promijetio je da počmu gubiti kontakt u donjem predjelu blizu lightning konektora tamo gdje je ono gumeno zadebljanje. To je ujedno dio koji se prirodno najviše savija prilikom sjedanja ako se mobitel nosi u prdnje džepu. Zato sam sa zadnjim parom eksteemno pazio oko toga, ali uzalud, i dalje kvar.

Nove sam opet dobio prije par dana i garancija mi vrijedi još mjesec dana, dakle, sjeban sam ako mi otakžu i ove. Jel se i vama to događalo i ima li neki poseban način kako bi se te slušalice morale čuvati da se tako brzo ne kvare?

Nemoguće da sam tri puta dobio robu s felerom.
Tema zaključana.
15.08.2018 | 20:49
Čekaj, kako točno ti to koristiš?
Imaš slušalice cjelodnevno uštekane u lightning port, mobitel nosiš u prednjem džepu hlača, a slušalice u ušima?
Ja mislim da te slušalice nisu napravljene da mogu izdržati takav način korištenja.
Tema zaključana.
16.08.2018 | 06:21
Tako nešto mi se dogodilo jednom. Zamijenili su mi slušalice a onda sam se počeo pažljivije ponašati. Naime, shvatio sam da, kada bih htio odspojiti slušalice, samo bih povukao za kabel dok je telefon bio u džepu. To je vjerojatno uzrokovalo oštećenje u kablu (u zadebljanom dijelu) pa je prekidalo zvuk. Sada lijepo izvadim telefon iz džepa, primim za zadebljani dio, i izvučem kabel. Od tada nemam problema (otprilike godinu dana).
Tema zaključana.
16.08.2018 | 06:59
Ako rastavite lightning konektor on u sebi ima jos jedan komektor koji je na kabelu a sam lightning s elektronikon se odvaja. Valjda zbog ustede u proizvodnji (novi telefon, novi konektor a strai kabel). Moguce da se taj interni konektor osteti a on nije predvidjen za ponovno ustekavanje.
Kako god, slusalice koje dojaze uz iUredjaje su sve gore.
Tema zaključana.
16.08.2018 | 18:46
Light, ako si došao po pomoć, ponašaj se civilizirano, molim te. Post sam ti obrisao jer je svađalački i nimalo duhovit. Ako se želiš s nekim svađati, idi negdje drugdje, molim te.
Da ne ulazimo dalje u diskusiju, PRVI SI otkad se pojavio iP7 koji je opisao takav problem tu na Jabučnjaku. Tako da moja pretpostavka kako je možda ipak problem u tebi, a ne u slušalicama - ima neke osnove. Ne kažem da je tako, naprotiv, zato sam te i pitao jesam li dobro shvatio koji je tvoj način korištenja. No, ako ne želiš konstruktivno, nema veze, ne moraš, samo svađalački - ne dozvoljavam.
Tema zaključana.
16.08.2018 | 18:52
Umjesto pretpostavljanja mozes ti civilizirano pitati: ‘Opisi kako ih tocno koristis, mozda je u tome problem’. Tvoj stil je inputirajuc i forumsko-provokatorski.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1277)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO