Problem sa updateom i appstoreom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem sa updateom i appstoreom

05.09.2018 | 19:24
Postovanje, imam problem kod update , znaci nece mi aktualizirat aplikacije niti skinut nove, dolazi mi neka metoda placanja? Jel mi moze tko pomoci ?
Tema zaključana.
05.09.2018 | 19:47
Koji uređaj? Koji os? koje konkretno aplikacije? Daj, malo više podataka.
Tema zaključana.
05.09.2018 | 19:55
Iphone 6s OS 11.4.1 , nece ni jednu skinut niti aktualizirat, napravio sam novi ID i opet isto, ovo mi dode i kad stisnem fertig dode da opet pass unesem i opet isto
Prilozi:
Tema zaključana.
05.09.2018 | 20:39
Vidim da hočeš kreirati njemački account. Da li se nalaziš u DE u trenutku kreiranja računa?
Da li imaš kreditnu karticu ili paypal račun, pa da to odabereš kao metoda plačanja?

Iz ovoga mi se čini da ti neće naplatiti nešto, nego prije updatea te traži da dovršiš unošenje podataka za tvoj account.
Tema zaključana.
05.09.2018 | 21:08
Ima da , vec sam ju unosio i dalje mi nece prihvatit... dada kreiro sam njemacki racun jer se tu nalazim.. ma i da naplati bilo sto nije problem samo da mogu Update napravit
Tema zaključana.
05.09.2018 | 22:04
dali je bankovna kartica isto iz njemačke ili možda hr? možda to pravi problem
Tema zaključana.
05.09.2018 | 22:09
Iz njemacke , vec sam kupovo neke tokene za igricu na mobitelu i od tad mi neda azurirat app nit skinut nove
Tema zaključana.
06.09.2018 | 09:12
Probaj izaži iz toga, odabrati opciju ručno ažuriranje, pa jednu po jednu probati ažurirati. Prethodno napravi deinstalaciju te igrice, za koju misliš da pravi problem i za koju si kupovao tokene.
Jel javi kakvu poruku, ili samo od sebe otvori onaj screen koji si poslikao?
Tema zaključana.
06.09.2018 | 19:17
Nide4444 kaže:
Iz njemacke , vec sam kupovo neke tokene za igricu na mobitelu i od tad mi neda azurirat app nit skinut nove

Mislim da je upravo ovo problem. Kad si kupovao nisi imao karticu dodanu u account ili kartica koja je bila nije imalo dovoljno sredstava i zbog toga ti je racun sad u minusu, tj. imas transakciju koja ceka da se naplati. Morat ces dodati sredstvo placanja koje ima dovoljno raspolozivih sredstava da se ta transakcija provede. Ako nisi siguran koliko dugujes, najbolje ti je nazvati Apple i oni ce ti sve reci (naravno, kad potvrde tvoj identitet kroz sigurnosnu provjeru).

Edit:
Zaboravio sam reci da neces moci dodati istu karticu ako nisi ima dovoljno sredstava pa je zato odbijena. Ako je to slucaj, ta kartica je blacklistana.
Tema zaključana.
08.09.2018 | 23:24
Ja sam imao slican problem..po preseljenju u njemacku mi se poklopio istek pbz kartice koja je bila vezana na racun i nisam mogao nista unijeti, niti paypal niti njemacku karticu...probao sam i njemacki paypal otvoriti(defaultni mi je hr), ali mi je i tu odbijalo tj. javljao je gresku...

problem se rjesio nakon sto sam se logirao u itunes i tamo odabrao opciju placanja... tj. odabrao sam Keine ... nije mi bas jasno zasto je to rjesilo problem, ali eto probaj ... nemas sta izgubiti
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1235)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO