iPhone Xs (Max)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone Xs (Max)

27.10.2018 | 21:00
Ovo s memorijum nema veze sa zdravim razumom.
Onaj koji nema naviku prazniti teledon, niti 1tB nije dovoljan, samo se prorijede panicni ispadi "nemam dosta memorije", "ne stane vise nista na telefon i moram nesto obrisati". Naravno, obrisu se slike i filmovii nikome nikad ne budu trebali ali ih se drzi "jer se moze".
Tema zaključana.
27.10.2018 | 21:14
I? Kad kupis mobitel tvoj je i mozes ga koristit kako hoces. Pai bez zdravog razuma. Recimo, mozes kupiti mobitel pa ga baciti psima da ga grizu jer je to bas fora. Mozes s njega i nikad ne prazniti fotke i videa. Moze ti i 256 gb dosta za tu sotonsku rabotu.
Tema zaključana.
27.10.2018 | 21:15
Light kaže:
Kao user koji je uvijek bio na 16 gb modelima jer je bio siromasan kao crkveni stakor sad s 256 i bogataskim swagom osjecam olaksanje i neku vrstu nirvane.

Čuj... Ja sam prvi taj koji nikom ne predbacuje kako troši vlastiti novac, ali daj se ipak stavi u neki širi kontekst. Netko tko je siromašan, taj nema za stanarinu ili režije, nedajbože hranu. Tko kupuje iphone, s koliko god memorije, taj sigurno nije siromašan.

A ovo da ti 256 GB memorije pruža osjećaj neke vrste nirvane - ha... dobro. To je sasvim subjektivna stvar, nema smisla komentirati.
Tema zaključana.
27.10.2018 | 21:16
Light kaže:
I? Kad kupis mobitel tvoj je i mozes ga koristit kako hoces. Pai bez zdravog razuma. Recimo, mozes kupiti mobitel pa ga baciti psima da ga grizu jer je to bas fora. Mozes s njega i nikad ne prazniti fotke i videa. Moze ti i 256 gb dosta za tu sotonsku rabotu.

Potpuno si u pravu. Nije zabranjeno, niti išta slično. Sad... druga je stvar je li to baš za pohvaliti se...
Tema zaključana.
  • Daddo
  • Posjetitelj
27.10.2018 | 22:20
smayoo kaže:
Light kaže:

Potpuno si u pravu. Nije zabranjeno, niti išta slično. Sad... druga je stvar je li to baš za pohvaliti se...

Čovjek se pohvalio pokušajem impresioniranja tinejdžerica i znanjem o tarifama pojedinih zvijezda, što si očekivao u smislu ozbiljne i argumentirane rasprave na temu?

Mene je recimo, kao vlasnika iphone modela 5s iznenadio način na koji XS leži u ruci. Nije drastično različit osjećaj od 5s iako je fizički kućište veće. Valjda zbog širine samog uređaja.

Odbijala me dugo vremena pomisao da ću se morati odreći home buttona i koristiti geste za upravljanje uređajem, a onda sam u 10 minuta testiranja shvatio da to ipak nije tako strašno i da su zapravo one osnovne - logične.

Iphone 8 obični mi je model koji bi mi bio i više nego dostatan a onda opet, nema "portrait mode" jer nema dvije stražnje kamere. Plus ima ali mi je preširok u ruci i ne odgovara mi, čak i kad sve spustim u Reachability. Ostaje X ili XS, a tu je razlika u cijeni premala da bih izabrao X.

XR - važi slično kao i za 8 plus...

No, to je sve bilo prije no su najavili event za utorak...
Tema zaključana.
28.10.2018 | 00:32
Svaka rasprava o tome je nepotrebna. Svatko kupi GB kolko hoce i koristi mobitel kak hoce. Zato firma daje ljudima na odabir. Nadmudrivanje oko toga bi bilo daleko infantilnije od kupovanja ajfona da se pojebe tinejdzerice. Sad, mozda je netko ogorcen sto se necije kceri zaista i prodaju za statusne simbole ili likovima koji ih imaju. Argumentima nek se bave njihovi roditelji.
Tema zaključana.
28.10.2018 | 06:27
Htio sam reci, ako ljudi misle da ce svoj problem rijesiti tako da kupe telefon s vise memorije, nece rijesiti. Vise memorije samo donosi vecu prvu odgodu prije ludovanja "("nema vise mjesta, sto cu sad, cmolj,cmolj"). Imam takve oko sebe.
Tema zaključana.
28.10.2018 | 06:33
Light kaže:
Svaka rasprava o tome je nepotrebna. Svatko kupi GB kolko hoce i koristi mobitel kak hoce. Zato firma daje ljudima na odabir. Nadmudrivanje oko toga bi bilo daleko infantilnije od kupovanja ajfona da se pojebe tinejdzerice. Sad, mozda je netko ogorcen sto se necije kceri zaista i prodaju za statusne simbole ili likovima koji ih imaju. Argumentima nek se bave njihovi roditelji.

Na tvome mijestu bih se zapitao sam nad sobom... zavrtit komada, a imati u depu jedva za kavu i recimo Nokiu 3310... e to je pravi frajer!
Tema zaključana.
28.10.2018 | 09:43
Ok naravno svak ima svoje potrebe.Ja na telefonu drzim aplikacije,slike,par pjesama(cecinom slusam na Deezer)i 2 knjige koje kad procitam obrisem.Neko drzi i mnogo vise muzike i filmove.Ali eto meni i korisnicima poput mene 64 gige je top.Rijetko i kome zafali vise
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1258)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO