Da li vrijedi kupiti iPhone 8 u '21?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Da li vrijedi kupiti iPhone 8 u '21?

17.02.2021 | 06:58
Pozdrav dečki, imam ponudu od kolege s posla za 160e kupim iP8, recimo izgleda 8/10 po pitanju kućišta, stakla nisu razbijana, TrueTone radi, baterija je na 85% zdravlja. Uz njega kutiju dobijam s pratećom opremom.
Volio bi generalno da mi neko napise malo više o njemu, da li šljaka još u 2021?
Razlog što bi ga uzeo, jest što imam pored iP11Pro imam još jednu karticu pa mi je eto ispala ponuda...
Tema zaključana.
17.02.2021 | 07:46
Evo ovako iz prve ruke mogu priznati i reci da je i u 2021 iP8 za normalnog korisnika sasvim pristojan i super mobitel.

Sta mi se god zada obavi bez problema.
Kamera mu je pristojna.
Brz je i fluidan bez trzaja.

Ja trenutno ovo pišem sa Xs-a ali mi supruga koristi 8.

A evo i sta kažu drugi o njemu:
youtu.be/G_Ii5Snuxzc

Ako sam bio od pomoći super.
I ako još mogu kako pomoć samo kaži.

Pozzz!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tema zaključana.
17.02.2021 | 09:37
Ja imam iPhone 8 Plus već dvije i po godine i uredno radi, na posljednjem iOS-u.
Osmica ima isti procesor i memoriju kao Plus, pa ne vidim razloga zašto ne bi radila podjednako dobro.
Tema zaključana.
17.02.2021 | 12:51
Ja sam koristio sve iPhone uređaje i to 80% sam ih koristio dok su bili aktuelni(zadnji modeli od proizvodnje). Danas, nakon 3 godine me interesuje kakav je po pitanju performansi i baterije pošto namjeravam ga ubijati Twitterom, Telegramom, Instagramom i nekad PUBG igrom, a 11 Pro samo za poslovno korištenje i neko okidanje fotke...
8 i 8 Plus su bili ekstra telefoni i nakon godinu, dvije od proizvodnje.

Na koliko procentualno bi se trebala zamjeniti baterija pošto ovaj ima 85% zdravlja baterije ?
Tema zaključana.
17.02.2021 | 15:55
Nedavno uzeo 8-icu( plus) isto sve i radi ok.
Reče ti sam iphone kad je za zamjenu.
Tema zaključana.
  • overtherainbow
  • Posjetitelj
25.04.2021 | 10:48
Trebao bi bateriju promijeniti kad ti pocme raditi probleme. Ako je jos uvijek na 85% puni se normalno i prazni se normalno, dok koristis uredaj ne "skippa" postotke znaci ne dode s 50% na 33% u jednoj minuti preporucio bi da jos ne treba. Apple unaprijedia dosta battery management u odnosu na prije. Moja preporuka za sve ljude koji koriste uredaj sta je vise moguce je da koriste sta sporiji punjac. Svakako to je najveci problem svih uredaja. Postoje ljudi koji na najnovijem iPhoneu koriste 5W punjac koji se dobivao i sa starim iPhoneom 6. Uredaj se puni dosta sati ali zdravlje baterije on the long run bude odlicno. Jer to je punjac s kojim mozes staviti uredaj puniti preko noci punit ce se jako sporo ali zdravlje baterije ce maximalno biti ocuvano.
Tema zaključana.
27.04.2021 | 12:21
Prijatelj prije 10-ak dana uzeo 8 Plus, prezadovoljan. Mora i biti kad je migrirao sa Android-a

Mislim da se isplati uzeti 8*, uredjaj radi fluidno na zadnjem iOS-u.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
27.04.2021 | 23:29
Isplati se ako je cijena dobra. Ja još imam Sedmicu i odlična je.
Tema zaključana.
09.11.2021 | 15:25
m@xym - na koliko ti je % baterija?
Tema zaključana.
09.11.2021 | 18:14
@Yonkis,

Baterija je sada na 88% - m@xymum cappacity. 8-)

Mobitel je star 4 godine, a baterija je mijenjana prije godinu dana (stavljena neoriginalna, koja je pokazivala 104% kapaciteta par mjeseci nakon instalacije), kada sam uspio slučajno slomiti home tipku (mobitel je bio u skučenoj torbici, bez zaštićenog ekrana, moja greška).

I na iOS 15, još uvijek sve "leti".

Kada ova baterija da svoje (ako prije ne otkaže mobitel, jer zamjenska home tipka povremeno šteka), mijenjam mobitel na nešto "novije" (12-ica ili 13-ica).
Tema zaključana.
09.11.2021 | 21:04
I ja koristim osmicu i zadovoljan sam skroz naskroz. Sad je baterija na 81% i jos gura. Je da trebam punit tokom dana , ali nabavio sam si powerbank sa bezicnim punjenjem i samo ga sa čičak trakom zaljepim za telefon da se ne pomice tjekom upotrebe i radi
Tema zaključana.
09.11.2021 | 21:19
Meni na 8 plus baterija potraje cijeli dan, ali ja nisam ovisnik o društvenim mrežama, i ne visim na mobitelu u slobodno vrijeme (doma sam uglavnom na laptopu).
Navečer je baterija obično oko 60-70% ako rijetko koristim mobitel, ili oko 40-50% ako radim duže na njemu.

Nemam potrebu za power-bank-om, a puni se svaku večer, bez obzira na napunjenost, na bežičnom punjaču (Blitz-Wolf sa rahmetli Gearbest-a).
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (831)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.92 Seconds

Provided by iJoomla SEO