Iphone 11 pro
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 11 pro

21.04.2021 | 19:16
Pozdrav Imam problem sa 11 pro..Imam zadnji Ios na njemu 14.4.2
Šta se događa:
Mobitel radi normalno sve ali u jednom danu mi po 2-4 puta dođe skroz crni ekran kad npr uđem u neku aplikaciju.Pokaže crni ekran i vrti se krug na ekranu 3-3-4 sekunde kao da se refresh napravi i vrati se nazad..Radio preko itunesa Obnovu softa novu bez Icloud backupa postavio ga kao novi iphone i opet isto..Tako su mi rekli u istyla da probam napraviti to ali opet isto..Na prijašnjem Iosu nisam imao takvih problema
Da li je imao neko sličan problem ili da pričekam novi ios da vidim šta će biti
Baterija na 89% garancija istekla ima 20 dana
Tema zaključana.
21.04.2021 | 20:55
Meni ovo zvuči kao da je flash memorija ili neki od dijelova na matičnoj malo "olabavio". Jel' ti pao nekad? Ili nešto slično? U kućanstvu imam jedan 11 Pro koji se puno koristi i sve radi za 10 sa zadnjim iOS-om.
Tema zaključana.
21.04.2021 | 20:58
Non stop imam masku na mobu Orginal i staklo...Pao mi je svega 3 puta u ovih godinu dana
Tema zaključana.
21.04.2021 | 21:15
"Svega" 3 puta u godinu dana? Ti si gori od moje kćeri...

Meni isto zvuči da je dobio po piksi. Servis.
Tema zaključana.
21.04.2021 | 21:31
Nisu to neki padovi bili s 1,5 visine..Nikakvi strašni...Sačekat ću novi ios pa vidjeti šta će biti s updateom
Tema zaključana.
  • overtherainbow
  • Posjetitelj
25.04.2021 | 10:30
Taj problem postoji vec neko vrijeme i na starijim uredajima i na najnovijim uredajima. Citao sam nesto o tome vec prije i to je softwareski problem koje jos uvijek nije popravljen iako vjerojatno se nekima moze to dogadati ako se uredaj osteti. Sve je to relativno i tesko je procijeniti ovako jer nekome moze uredaj ispast 33 puta s drugog kata kuce i ne biti mu nista.
Tema zaključana.
25.04.2021 | 10:34
Brat mi ima 11 pro max i jučer mi govori da isti problem ima da mu se to počelo dešavat ima dva dana isto kao u mene..Sačeka ću novi update ipak ne dirat ništa pa ga preko Itunesa stavit da vidimo šta će biti..Neznam samo može li se di provjeriti kad dolazi novi update
Tema zaključana.
  • overtherainbow
  • Posjetitelj
25.04.2021 | 10:52
Nekoc sam to malo isao dublje istraziti da vidim o cemu je rijec pa sam naisao da je softwareski problem, ali kao sto rekoh sve je relativno. iOS 14.5 izlazi sad ovaj nadolazeci tjedan po svemu sudeci, ne znam tocno koji dan. Po nasem vremenu uvijek predvecer/navecer tako ako ti se zuri mozes prije spavanja svaki dan otici u postavke i vidjeti je li dosao update.
Tema zaključana.
26.04.2021 | 18:55
Da li se može kojim putem napraviti downgrade na 14.4.1 verziju ili neku stariju?..Gledao po youtubu ali neide
Tema zaključana.
  • overtherainbow
  • Posjetitelj
26.04.2021 | 19:39
Koliko znam mislin da se vise ne moze. Obicno kad apple izbaci novi iOS moze se downgradeat kroz nekih tjedan dva tako nesto, ne znam jel vrijedinisto ako se skine i starije verzija itunesa. Nisan to radia od iPhonea 4. Ugl prestane ih signeat i ne moze se vise. Je li se nesto promijenilo ja ne znam. Google kaze sljedece "Update: Apple recently stopped signing on iOS 14.4.1 which means you can no longer downgrade from iOS 14.4.2 to iOS 14.4.1. Do not use these instructions. We’ll let you know when it’s safe to downgrade again."
Tema zaključana.
27.04.2021 | 10:21
Tu se po uredjajima moze vidjeti koje verzije su signed.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (722)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO