iPhone se ne puni sa nekim kablovima
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone se ne puni sa nekim kablovima

12.05.2021 | 10:37
Prema proporuci sa Jabučnjaka kupio sam ovaj kabl.

Kada spojim svoj iPhone 7 preko tog kabla pokazuje znakom da je priključen na punjač ali ga ne puni.

Kada supruginu sedmicu ili kćerkinu sedmicu spojim sa tim kablom puni bez greške.

Kada svoju sedmicu spojim na drugi kraći kabl (isto kupljen preko preporuke sa Jabučnjaka) puni se normalno bez greške.

Zdravlje baterije je 84% i ne pokazuje nikakve znakove da je baterija problem (nema naglog padanja kapaciteta, redovno izdrži cijeli dan)

Ima li tko slično iskustvo ili obješnjenje?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
12.05.2021 | 10:45
Je li to računalo (ako si spojen na Mac) kuži da je to tvoj uređaj? Naime, ja recimo dobijem poruku kada ga spojim u ured da moram autorizirati lozinkom ili Touchom da je ok da se puni sa stroja koji nije njegov matični i ne želi ga puniti dok ga ne otključam.
Tema zaključana.
12.05.2021 | 11:29
Do sada sam ga samo spajao na Apple original punjač.

Evo sada sam ga spojio tim "problematičnim" kablom na Apple laptop i imao je samo upit za "Trust this Comp?".
I za divno čudo sada ga puni.

iTunes i iPhoto vide telefon kada je spojen preko kabla.

Nije mi rekao da accessories nije kopatibilan.

Zaboravio sam napisati da mi se nekad i napuni telefon tim kablom preko Apple punjača, ali to je tako rijetko. Ostavim ga preko noći na tom kablu i ujutro mi je telefon ugašen ako je bio na malom postotku baterije ili je oko postotka koji je bio kod priključenja.

Kao da je struja preko tog kabla za moj telefon slabija Nema mi smisla...
Tema zaključana.
12.05.2021 | 16:47
Za početak vidi hoćeš li što iščačkati drvenom čačkalicom iz lightning ženskog konektora na svom telefonu (prašine, mucice od tkanine i sl.) i kako se ponaša nakon što to pokušaš.
Drugo, provjeri što ti kaže koje ti aplikacije troše puno baterije pa vidi puni li se normalno kad te aplikacije poubijaš.
Treće, sjeda li ti lightning konektor u mobitel normalno (da ima onaj, kao "klik" osjet pod prstima kad ga utakneš do kraja) ili "tvrdo" (samo gurneš do kraja, ali nema tog "klika")?
Tema zaključana.
12.05.2021 | 18:04
smayoo kaže:
Za početak vidi hoćeš li što iščačkati drvenom čačkalicom iz lightning ženskog konektora na svom telefonu (prašine, mucice od tkanine i sl.)

Ovo! Imao isti problem, a onda sam čačkalicom van izvukel mucica da se naplete perzijaner... Sto posto je unutra sve puno smeća. To očisti i neće biti problema, tj. to je problem, prljavština koja je unutra
Tema zaključana.
12.05.2021 | 21:31
Probati ću očistiti čačkalicom, kad đođem doma.
Čistio sam svim četkicama koje sam imao ali nije pomoglo. Nisam se usudio ići unutra ničim čvršćim.

Od apliikacijq koje koristim su mail, Safari i Chess,
Taj Chess malo vise troši s obzirom da igram online (to mi je jako čudno s obzirom da samo iščitava i prikazuje poteze protivnika, nema zahtjevne grafike niti nekog računanja).

Ima onaj klik kada uštekavam kabl.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (823)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO