Promjena regije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Promjena regije

04.11.2021 | 17:20
drlovric,

Koji uređaj si naručio?

Ako je u pitanju CarlinkKit v3, pogledaj moj komentar (copy-paste sa reviewa na Amazon-u) u drugoj temi "CarLink preporuka programa" za ispravan postupak prvog spajanja na uređaj (originale upute su vjerojatno na kineskom engleskom).
Tema zaključana.
05.11.2021 | 08:58
m@xym kaže:
@JOHN

Ako ti vrh volana pokriva instrument tablu, onda nisi dobro namjesto sjedalo + volan.

Sjedalo i volan trebaš namjestiti tako da ti je vrh volana (koji je ravniji od ostatka volana, a sam obruč je bliže centru volana) ispod instrument table (tj. ekrana). Otprilike ovako kako to izgleda na ovoj fotografiji u drlovric-evom odgovoru.

Kod mene je volan nešto niže, tako da je ispod ovog metalnog obruba oko instrument table.

Inače, ovaj "problem" sa vidljivosti ekrana (zbog jakog vanjskog izvora svjetla) se javlja tako rijetko da sam ga ja imao svega 2-3 puta u ovih dvije i po godine, i to samo kada je sunce nisko na horizontu i dolazi direktno iza instrument table, a sve skupa potraje koju sekundu (osim možda ako se ne voziš na dugoj ravnoj dionici auto-ceste, u točno određeno vrijeme dana).

Ako je to nekome problem onda...

Jesi vozio recimo 508 u proteklih dvije-tri godine? Ako nisi, provozaj pa onda daj mišljenje.
Što se tiče problema vidljivosti ekrana je za ekran od multimedije i sl., ne instrument table. Kaj ima netko tko tipka po instrument tabli koja nije osjetljiva na dodir?
Dakle, ekran multimedije+sunce+otisci prstiju se baš ne vole. Sad zamisli auto sa malo većom panoramom ili bez krova. Zakon, odnosno poluproizvod.
Tema zaključana.
05.11.2021 | 10:38
m@xym kaže:
drlovric,

Koji uređaj si naručio?

Ako je u pitanju CarlinkKit v3, pogledaj moj komentar (copy-paste sa reviewa na Amazon-u) u drugoj temi "CarLink preporuka programa" za ispravan postupak prvog spajanja na uređaj (originale upute su vjerojatno na kineskom engleskom).

Taj sam narucio. Hvala puno!

Nije jos stigao, iz Nizozemske valjda ih salju.
Tema zaključana.
05.11.2021 | 11:18
@JOHN

Isprika na nesporazumu, mislio sam na ekran instrument table, ne na multi-mediju.

U 508-ici sam se vozio samo jednom, kada sam išao na preuzimanje 3008-ice, koju vozim već dvije i po godine, i nisam primijetio da mi smetaju otisci na multimedijskom ekranu. Doduše, kod mene je slabija verzija (bez navigacije) pa je ekran uglavnom crn, ali čak i kada spojim iPhone i ekran je u full color-u, ne vidim otiske.

Možda trebam promijeniti dioptriju...

@drlovric,

Šalju ih, ali sada je sve tri puta sporije ček i kada stiže iz EU. Meni je nedavno mala pošiljka od Madrida do Zagreba putovala punih 13 dana.

Ako još nisi pročitao komentar za CarPlay adapter, stvar je u tome da ga prvo moraš update-ati na zadnju verziju firmware-a (što u uputama valjda nije naglašeno), pa tek onda napraviti uparivanje sa iPhone-om.

Kada sve obaviš, javi nam kako adapter radi.
Tema zaključana.
05.11.2021 | 14:55
@m@xim:

Ako to bude tako, onda sam se zeznuo

Idem slijedeci tjedan u USA, mogao sam ga onda lakse tamo kupiti.

Al nema veze, kad dodje dodje. Hvala ti na info za update.
Tema zaključana.
06.11.2021 | 21:51
@drlovric
Ako nije tajna koja je to aplikacija na USA store-u za Peugeot? Što je na njoj specifično u odnosu na recimo MyPeugeot koja se može skinuti kod nas i koju ja koristim na svom P3008 (2020 godište).
Unaprijed hvala na odgovoru…
Tema zaključana.
  • kupus
  • Posjetitelj
07.11.2021 | 01:17
Pobrkao si nešto, on je na US storeu te na njemu nema aplikacije za Peugot. Peugeot se službeno ne prodaje u US, pa valjda zato.
Tema zaključana.
07.11.2021 | 10:43
kupus kaže:
Pobrkao si nešto, on je na US storeu te na njemu nema aplikacije za Peugot. Peugeot se službeno ne prodaje u US, pa valjda zato.

Hvala na pojašnjenju, zbilja sam malo pobrkao lončiće
Tema zaključana.
07.11.2021 | 10:54
Znači, USA ne zabranila uvoz Peugeot-a jer su shvatili da su drek, zato niti Apple ne nudi program na AppStoreu.
Tema zaključana.
07.11.2021 | 11:05
jura22 kaže:
Znači, USA je zabranila uvoz Peugeot-a jer su shvatili da su drek, zato niti Apple ne nudi program na AppStoreu.

Zašto bi zabranili? Peugeot možda jest drek, ali nije heroin.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (796)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO