Koji iPhone odabrati?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Koji iPhone odabrati?

30.05.2022 | 11:44
Prije nego što krenem bombardovati vas sa pitanjima i nedoumicama, zelim pozdraviti sve članove ovog foruma, pozdrav iz susjedne BiH od nove članice ????????

Dugogodišnji sam korisnik Androida i odlučila sam da predjem na iOS. Zato mi je potrebna vaša pomoć i savjet.
Uzela sam u obzir neke modele i sada se dvoumim izmedju : iPhone 11 pro max 256 gb ili iPhone 13 obične 128 gb.
Veličina oba telefona su mi prihvatljiva samo ne znam koji odabrati. Svaki savjet/preporuka je dobrodošla.
Lijep pozdrav !
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
30.05.2022 | 12:06
Dobro nam došla!

Za što ćeš koristiti telefon? Je li ti kamera najvažnija karakteristika ili nešto drugo?

Imate li tamo neku trgovinu gdje možeš pogledati i isprobati oba?
Tema zaključana.
30.05.2022 | 12:17
Najvažnija karakteristika rekla bih da je baterija, s obzirom da dosta koristim telefon zbog fakulteta i posla.
Naravno, poželjna je i dobra kamera.
Nažalost, u svim trgovinama su telefoni hermetički zapakovani tako da nije moguce pogledati ih i isprobati.
Tema zaključana.
30.05.2022 | 17:00
Ja bih isao na noviji.
Memorija telefona je osobna stvar. Discipliniranima ne treba puno, a ostalima zelim srecu u spasavanju tone fotografija s umiruceg telefona.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
30.05.2022 | 18:30
Onda idi na noviji model. Ima bolju optimizaciju baterije, kamera je ok, a tebi nije presudna, a to što je manji kapacitet nije toliko primjetno kod ionako velikih memorija, barem će te natjerati da uredno radiš backup i čistiš skladište fotografija na mobitelu.
Tema zaključana.
30.05.2022 | 20:07
dpasaric kaže:
Dobro nam došla!

Imate li tamo neku trgovinu gdje možeš pogledati i isprobati oba?

Mislim da je ovo najbolji savjet ako je donekle svejedno koji model ...
uzeti oba mobitela u ruke i onda se odlučiti
.... kako sam več prije rekao, u drugoj temi, naše sugestije (osim možda nekih tehničkih)
skoro da su nebitne
jedno je istina ... noviji model je noviji model
Tema zaključana.
02.06.2022 | 08:45
Hvala puno svima na pomoći ????
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (752)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO