Nestale biljeske na iphoneu 13 max
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nestale biljeske na iphoneu 13 max

31.10.2022 | 09:59
Bok, trebam pomoc.
Nestale su mi gmail biljeske iz biljeski moba . Imala sam
Ih hrpu a sad mi pise 0 pod gmail biljeske.
Imam samo icloud biljeske a te koje trebam su nestale . Kako da ih vratim ? ( osim aktiviranjem back upa prek itunesa)
Jel sam kaj ukljucila il zbog novog iosa je sve nestalo ?
Tema zaključana.
31.10.2022 | 10:50
Mailovi, kao i sve ostalo, s besplatnog gmail accounta hoće nestati sami od sebe. Nije prvi put.
Tema zaključana.
31.10.2022 | 13:42
Ako si radila update iOS-a, može biti zbog toga, s obzirom da nije original Apple aplikacija. Sve vezano uz Google, općenito, zna ponekad raditi probleme. Zbog toga je iOS, iOS, a Android OS nižeg ranga.

Probaj sve bilješke, ako uspiješ vratiti nazad, prebaciti na iCloud, provjeri da nisu završile u mapi izbrisanih bilješki.
Tema zaključana.
31.10.2022 | 13:44
Evo, možda pomogne,

support.apple.com/en-au/HT209254
Tema zaključana.
31.10.2022 | 16:17
Zavrsile su u smecu u aplikaciji mail ????‍♀️
Katastrofa . A ja mislila da mi je to sigurnije od icloud biljeski.
Tema zaključana.
31.10.2022 | 16:32
Ne znam zašto si ikad pomislila da je na gmailu išta sigurno. Potpuno pogrešno uvjerenje.
Tema zaključana.
31.10.2022 | 18:22
Apple Bilješke, tj. Notes su možda i najbolja aplikacija koju je Apple ikada izbacio. Jednom kad se na nju navikneš, nema nazad. Jedina zamjerka je što ne postoji za Apple Watch.
Tema zaključana.
31.10.2022 | 18:27
drpongrac23 kaže:
Apple Bilješke, tj. Notes su možda i najbolja aplikacija koju je Apple ikada izbacio. Jednom kad se na nju navikneš, nema nazad. Jedina zamjerka je što ne postoji za Apple Watch.

Kako istinito. Isprobao sam 5-6-7 fancy komercijalnih rjesenja, nisam ni znao da imam brutalno dobro ispred nosa. Jos besplatno

Sada primarno koristim Apple notes za sve, mada mi je i dalje MS OneNote odlican.
Tema zaključana.
31.10.2022 | 18:45
U ovoj kući se ne psuje
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
31.10.2022 | 20:29
Gledam i mislim si "ma nemoguće, to još zaista nisam čuo da su nekome nestale bilješke na iPhoneu," a onda pročitam da netko koristi Gmail bilješke na iPhoneu... o pa zašto?
Tema zaključana.
31.10.2022 | 20:52
Vjerojatno po savjetu nekog androidaša...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (807)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO