U Njemackoj bez obaveznog ugovora
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

U Njemackoj bez obaveznog ugovora

22.11.2007 | 17:56
Evo usetao kolega jutros sa iPhoneom jer ga se od jucer moze od T-Mobilea kupiti bez ugovora. Cijena 999 eura. Mislim da je shvatio moje neodobravanje po izrazu lica kojeg sam napravio...
Tema zaključana.
22.11.2007 | 19:09
pa skupo je to...
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.11.2007 | 19:53
Bez obzira, to je fantastična vijest! Samo je pitanje trena kada će procuriti van službeni unlocker koji oni koriste. Na taj način unlockani iPhone neće imati probleme kod updatea firmwarea. Jednom to obaviš i na miru si i slobodno koristiš svaki novi update.
Tema zaključana.
22.11.2007 | 20:04
u sloveniji sam pricao s dvojicom koji ga rabe. jedan ga je dobi za 600 eura a drugi za 300 dolara. oba su jailbreakana i rade sve sto i inace, plus mnogo vise. a rade i kao telefoni

tako da.... shtedite novceke i budite pametni, pa cemo svi pricat na iphone uskoro.
Tema zaključana.
22.11.2007 | 21:10
Meni se za 8GB otkljucan 800 evra cinilo puno.
Tema zaključana.
30.11.2007 | 22:36
Da li je to otkljucavanje u Njemackoj odmah, na licu mjesta, ili se ceka neko vrijeme da ga T-mobile otkljuca?
Tema zaključana.
01.12.2007 | 00:33
Takodjer me zanima da li itko od hrvatskih korisnika sa unlockironim njemackim iPhone-om ima SMS i dialing problema (sto mnogi izvan njemacke imaju)

detaljnije: discussions.apple.com/thread.jspa?thread...589&tstart=0
Tema zaključana.
03.12.2007 | 07:22
Zna li tko moze li se dobiti povrat poreza na kupljen iphone u francuskoj? Koliki je porez za Francusku?
Tema zaključana.
04.12.2007 | 04:12
U Francuskoj ej navodno 699 ojra. Ali, mene muči nekaj drugo. Jeste li imali u ruci iPhone? Pa to je veliki komad naprave. Meni je osobnop prevelik. Recimo da ga čovjek poželi koristiti kao iPod (što bi trebala biti jedna od osnovnih motivacija). Kaj da ga nosim u ruksaku dok trčim s njim uokolo? Ja imam iPod nano i to je tama dimenzija. Dovoljno amlen da ne smeta, dovoljno lagan da ne skače gore-dolje dok joggam. E sad, iPhone je zbilja dojmljiva mašina, ali da bi s njom išel joggat baš i nebi. U svakom slučaju, trebala bi neka ozbiljan futrola da se ne potepe... A on sam ima 135 grama... Puno, brate mili. Svaka čast svemu kaj on jest i kaj može, ali ja čekam iPhone nano... Ne treba mi wireless internet, nek mi samo daju GSM i iPdo nano u jednom kućištu. Manje je ponekad doista više... Bar kaj se mene tiče
Tema zaključana.
04.12.2007 | 04:16
Ali sori, zaboravih odgovorit; PDV u Francuskoj je 19,6 posto
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
04.12.2007 | 12:40
Mene npr. uopće ne zanima iPod na iPhoneu. To mi izgleda totalno nespretno i jednostavno too-much. Mislim da ništa ne može zamijeniti Shuffle kojeg držim uštipnuto na kragni tako da me kablovi od slušalica ne zatežu i nigdje ne zapinju.

Ne smetaju me dimenzije iPhonea, ali da - da baš mogu birati, volio bih da postoji nekakav manji iPhone nano koji bi bio samo telefon.
Tema zaključana.
04.12.2007 | 20:21
store.apple.com/Apple/WebObjects/frances...iphone/family/iphone

Dakle u Francuskoj je 399€, znaci kad odbijes porez onda je to nekih 330€.
Ja cu za Novu godinu ici gori pacu uzeti.Zanima me da li se moze surfati preko safaria dok jos ne registriras svoj iphone preko itunesa? Jer koliko sam skuzio dekodira se tako da se pokrene stranica jailbreaka ukucana u safari i da tako krece dekodiranje...
Tema zaključana.
12.12.2007 | 19:34
Ja ga sad koristim oko 20 dana i mogu samo reci da je zakon. Nije prevelik, kao sto sam mislio da ce biti. Onako taman...
Tema zaključana.
12.12.2007 | 19:35
OSX... jednostavno radi!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (817)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO