Facebook Market place
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Facebook Market place

22.09.2024 | 12:58
Pozdrav svima..Neznam da li je ovo baš tema za ovdje ali je na mome iphonu tako
Znači Marketplace na facebooku mi neotvara normalno
Nego otvori novi page i postavi mi da sam u Francuskoj u Parizu
Pokušavao sve nisam uspio rijesiti
Promjenim Hrvatsku ali svaki put ponovno isto
Išao do istyle nisu mogli napraviti
Možda netko zna kako to riješiti,,lokacije za facebook su upaljene
Stavio sam PS datoteku kako izgeda to kod mene
Otvori New page
Prilozi:
Tema zaključana.
22.09.2024 | 13:21
Da li su ti u iPhone-u sve lokalizacijske postavke postavljene na Hrvatska?

Postavke / Općenito / Jezik i regija

Tamo bi regija trebala biti postavljena na "Hrvatska", postavke za jezik nisu bitne, možda je to u pitanju.
Tema zaključana.
22.09.2024 | 14:23
Da sve je na Hrvatsku postavljeno
Tema zaključana.
22.09.2024 | 18:06
Znam da ne pomažem, ali evo dijelim informaciju, meni se neki dan nakon nekog updatea (aplikacije, ne iOSa) Viber probudio na bugarskom i nije reagirao čak niti na pokušaj ručnog postavljanja na hrvatski. Kad sam izbrisao aplikaciju i ponovno je instalirao, sve se vratilo u normalu.
Tema zaključana.
22.09.2024 | 18:29
Tak je bilo i kod mene. Mislim da sam ukljucio personalizirane oglase i onda je bilo ok. E sad kak sam to ukljucio nemam poima
Tema zaključana.
22.09.2024 | 18:36
Inače, više ne koristim "društvene mreže", još od davne 2010., nekako mi se čini da time "prodajem" svoju privatnost razno-raznim đabalebarošima. Smatram da smo svakom svojom privolom i potpisom, na neki način, oduzeli komadić svoje slobode.

Supruga ima "Face", i to kad gledam... Pa ljudi DOSLOVCE sipaju svoj privatni život na sve te mreže - čemu!?! Smatram da nitko ne treba znati gdje sam bio, što sam radio i kakve su mi navike, općenito. Ajde ovdje na forumu, znam i ja nešto objaviti - uglavnom kad je gemišt viška vriti, ali svakodnevno prostituiranje svoje privatnosti - NE!

Malo je offtopic, pa ako treba, neka se briše.

Možda da pokretač teme pokuša ponovno instalirati Facebook app.

Inače ako nešto prodajem, onda je to Njuškalo ili Plavi Oglasnik, ali i oni su počeli kemijati.
Tema zaključana.
22.09.2024 | 21:10
smayoo kaže:
Znam da ne pomažem, ali evo dijelim informaciju, meni se neki dan nakon nekog updatea (aplikacije, ne iOSa) Viber probudio na bugarskom i nije reagirao čak niti na pokušaj ručnog postavljanja na hrvatski. Kad sam izbrisao aplikaciju i ponovno je instalirao, sve se vratilo u normalu.

Meni se Messenger probudio jedan dan na Kineskom. Brisanje pa nanovo je riješilo problem a googlanje je pokazalo da nisam jedini.
Tema zaključana.
23.09.2024 | 13:11
Jesam brisao ga 3 puta na novo pa instalirao
Nema veze ako se nerijesi
Tema zaključana.
23.09.2024 | 13:35
Jbg
Ne koristim facebook uopće (niti sam ga ikad koristio) pa ti dalje od ovog što sam već napisao - ne znam pomoći.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (790)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO