Baterija iPhone 15 pro
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Baterija iPhone 15 pro

16.02.2025 | 12:51
Pozdrav heeeelp... imam iPhone 15pro star godinu dana (garancija istekla 08.02.) i nakon toga mi je baterija pocela divljati, bude sve oke, ali nakon sto se spusti ispod nekih 52% nakon par minuta se spusti na 10%. Azurirala sam iOS, resetirala ga, napravila onaj hard reset, nista...i dalje isto. Zdravlje baterije mi je na 92%, sve ostalo radi okej. Trudila sam ga puniti do 80% u zadnje vrijeme, prije toga do 95% otprilike. Ugasila sam sve moguce (lokacijske usluge, osvjezavanje u pozadini, iskljucila Siri) ali vidim da mi pokazuje kako mi u pozadini bateriju trose "nedavno obrisane aplikacije" i to cak 54% bude... sad sam ga maloprije napunila na 100%, skinem s punjaca on padne na 90% i evo za par minuta je vec 85%
Da mjenjam bateriju ili sta bi to moglo biti?
Tema zaključana.
16.02.2025 | 13:32
Jesi li probala resetirati postavke? Čak Sve postavke? To kao prvo za početak.
Tema zaključana.
16.02.2025 | 13:37
to jedino nisam probala... ali evo budem i to...
Tema zaključana.
16.02.2025 | 14:02
Sigurno postoji i neka aplikacija za provjeru zdravlja baterije, to možda zna netko bolje od mene.

01. Napraviti backup svega na iCloud (slike, poruke, mailovi, bilješke…)
02. Pripremiti podatke za ponovnu prijavu na iCloud (kor. ime i lozinka)
03. Napraviti reset na tvorničke postavke, znači postaviti telefon kao novi.

Iako mislim da je baterija dala svoje. Da ki je mobitel bio u ekstremnim uvjetima (visoka ili niska temperatura).
Tema zaključana.
16.02.2025 | 14:08
mislim da je neko pominjao ovde, ali da ponovim - ima onaj program za Mac-a "coconutBattery", instaliras i onda povezes iPhone sa Mac-om i imas poseban tab za iOS devices, i tamo ti ocita i battery health i capacity.
Tema zaključana.
16.02.2025 | 18:25
i ja mislim da je baterija dala svoje. Resetirala sam ga na tvornicke postavke, bio je kao oke, izasla sam van sa baterijom 70%, odjednom se ugasio, upalim ga, bat 10%, dosla kuci ugasila ga totalno (bez punjenja), nakon par sati sam ga upalila a ono 60% bat...
Tema zaključana.
16.02.2025 | 20:47
Ovo zvuci kao ostecena celija, npr ako prenoci na ekstremno hladnom, i potrebna je nova baterija. Simpromi su bili identicni - naglo "praznjenje" i gašenje uređaja.
Ja sam jednom ostavio laptop u autu na minus temperaturi i imao iste simptome - dijagnosticki software je rekao ostecena celija i potrebno je bilo zamijeniti cijelu bateriju. Radilo se o nekon HP laptopu...
Tema zaključana.
16.02.2025 | 21:59
A koliki je battery health? Kako si mogla bateriju "spržiti" u godinu i pol dana? Imam doma iPhone 11 sa 83% health-a.. iPhone 11!
Tema zaključana.
16.02.2025 | 22:22
pa vidi, ove mladje generacije ne ispustaju fon iz ruku i uvek je aktivno trista nekih mesindzera, tik-tok, FB, insta... cega sve jos nema. i normalno da se bat istrosi.
kod mene iPhone Xr - 82%, Xs Max - 81%.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
16.02.2025 | 23:38
Tri godine star iPhone SE, baterija mi je na 88%. Točno kako bi i trebalo biti.
Tema zaključana.
  • kupus
  • Posjetitelj
17.02.2025 | 00:08
Ako nije kupljen na firmu, garancija je 2 godine. Baterija je otišla, reklamiraj ga u dućanu gdje si ga kupila.
Tema zaključana.
17.02.2025 | 08:13
Kupljen je u Telemachu, nije na firmu, ali mi piše da je garancija godinu dana (taman je istekla neki dan). Battery healt piše da je 92% :/ prije njega sam koristila 12pro s kojim nije bilo takvih problema a još više sam ga ''ubijala'', star sad već skoro 4 godine i battery healt je na 86% (taj mob dečko i dalje koristi)... ništa, izgleda da ću morati promjeniti bateriju :/ :/
Tema zaključana.
  • kupus
  • Posjetitelj
Tema zaključana.
17.02.2025 | 22:53
Ladidee08 kaže:
Kupljen je u Telemachu, nije na firmu, ali mi piše da je garancija godinu dana (taman je istekla neki dan). Battery healt piše da je 92% :/ prije njega sam koristila 12pro s kojim nije bilo takvih problema a još više sam ga ''ubijala'', star sad već skoro 4 godine i battery healt je na 86% (taj mob dečko i dalje koristi)... ništa, izgleda da ću morati promjeniti bateriju :/ :/

Ako to piše u iPhonu to je Apple jamstvo. U HR prema zakonu imas 2 godine jamstva (2. godina preko trgovca), tako da se javi Telemachu i pozovi na materijalne nedostatke kako je kupus napisao.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (207)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO