ja bi iPhone
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ja bi iPhone

20.02.2008 | 14:57
ljudi, kak ide postupak oko iPhone-a, neko mi ga kupi u americi(jel se mora neki ugovor potpisat), donese mi ga ovamo, ja ga odblokiram(tj. neko drugi, KO SE TIME BAVI LJUDI PLIZ, KOLKO TAKO NESTO KOSTA?) i ja ga koristim. Jel on zadrzava sve sboje prvotne funkcije? kako ga onda updateam?!? jel mi to moze neko napravit? kako to ide s internetom? RASPISITE SE PLIZZZZZ
Tema zaključana.
20.02.2008 | 16:57
dajte ljudi nesto napisite, tolko citanja, a ni jedan odgovor, a 100% svi nesto znate...ajde pisite
Tema zaključana.
20.02.2008 | 17:57
prodat cu ti ja svoj iphone ...tako da se neces morat zezat oko toga
Tema zaključana.
20.02.2008 | 21:03
evo ja sam tek sad pročitao. kupio sam ga peko frenda koji je isao u ameriku i platio sam ga oko 2000kn, koliko znam nije potpisivao nikakav ugovor, to se radi naknadno ako ga hoces potpisati i koristiti u americi bez odkodiravanja , a pošto si ti u hrvatskoj ti ga neces potpisati nego češ ga odkodirati i koristiti u nekoj domačoj mreži.
Tema zaključana.
20.02.2008 | 22:00
ok, tnx, a koliko kosta odkodiranje i gdje se to u hrvatskoj moze napravit? kada ga ja odbolikarm, hocu li ga ja moci koristiti i na svim mrezama, jer idem u australiju, pa me zanima hocu li ga tamo movi koristiti sa njihovim SIM-om. a kako to ide s internetom kod nas, imam kod kuce airport express ali kako kada sam vani, jel mogu ja koristiti neki vipov ili tmobilov internet.
Tema zaključana.
20.02.2008 | 22:50
Cijene mobilnog internea su kod nas bezobrazno skupe. Radije malo proseces gradom i nades koji otvoreni \"Connection Point\" ili \"ZyXEL\"
I da, moci ces ga na bilo kojoj mrezi u svijetu koristit.
Tema zaključana.
21.02.2008 | 00:44
na t-mobileu je sad akcija tri mjeseca za 1kn , dobiješ 25mb prometa, mislim da je to dovljno jer sumnjam da ces skidat filmove s ajfonom, al u svakom slučaju bolje da nađeš wi-fi signal... ja sam svog odkodirao bez ikakvih sim dodataka.
Tema zaključana.
21.02.2008 | 02:35
25 MB? Super, mogu si svaki drugi dan provjerit mail
Tema zaključana.
21.02.2008 | 08:59
Lol 25 MB ... na vipu ako aktiviraš mobile broadband tarifu na već postojeću glasovnu pretplatu izađe te 43 kn mjesečno uz 512 MB prometa što je respektabilno za mob i dosad nisam uspop ispucati limit
Tema zaključana.
21.02.2008 | 09:26
ok, skuzio sam. Ali ko mi u hrvatskoj moze odblokirati iPhone, kolko to kosta i jel ja njega mogu bez broblema onda sync sa kompom? kako to ide s updateom, jel ja mogutog nekog pitat da mi i instalira i najnoviji update?!?
Tema zaključana.
21.02.2008 | 10:28
Mozes si ga sam updateat i unloackat. Ima tolko tutoriala po netu da bi se i moja baka snasla koja nikad nije imala mobitel ni komp

I normalno ce ti radit syncanje i sve naravno.
Tema zaključana.
21.02.2008 | 13:04
dobro, al ja se bojim to sam ublockati da nebi nesto zeznijo, koji je najjednostavniji nacin za to?
Tema zaključana.
21.02.2008 | 16:03
OVAKO, TKO TO MENI MOZE ODBLOKIRAT I KOLKO TO KOSTA?!?
Tema zaključana.
21.02.2008 | 20:07
a ko meni moze garantirat da mi ga nece pokvarit?!? ajde ljudi pricajte, tolko citanja a tako malo odgovora POMAGAJTE!!!
Tema zaključana.
21.02.2008 | 22:12
A gdje je kraj svemira ?
Tema zaključana.
21.02.2008 | 22:39
Jakso nam je malo hiperaktivan
Gle, nitko ti ne moze garantirat nista vezano za iPhone jer nitko nema nikakve veze s Appleom. A Apple ti ga nece otkljucat.
Zato je najbolje da si skines ZiPhone, procitas upute i napravis to sam.
Tema zaključana.
21.02.2008 | 23:59
a kakvi su rizici vezani za ziPhone otkljucavanje? jel mogu ja na taj nacin unistit iPhone?
Tema zaključana.
22.02.2008 | 10:11
ljudi, ko je od vas odblokirao svoj iPhone, jel mo mozete rec korak po korak kak da to naoravim jel ne bi htio to zeznit...
Tema zaključana.
23.02.2008 | 10:36
dajte ljudi napisite nesto.
Tema zaključana.
23.02.2008 | 16:38
ajme majko imas po netu 389789654567 clanaka o tome. ftw iphone... idi pitaj striceka googla shta kaze.
Tema zaključana.
23.02.2008 | 20:50
Čim postavljaš ovoliko pitanja tom brzinom, definitivno nisi čovjek koji bi trebao ići na hack varijante.

Čekaj dok se ne počne normalno prodavati kod nas.
Tema zaključana.
03.03.2008 | 10:26
E da je to sam tak , onda bi bake odkodiravale mobitele
Verzija soft. 112 je išla sa čipom turbo sim i sve rade OK za sada
a ovi 113 verzija što se soft. odkodirava ako se dobro ne odgodira tj. postupak ne napravi kako treba npr. treba i wireless podesiti i sl.
E sad tko garantira od tih 100 verzija odkodiravanja za 113 da poslje telefon radi i ne brejka se ?

Nije to baš tak , treba imati iskustva .
Evo još jedan primjer dali isto odkodirati 8 Gb i 16 Gb iphone ?
Tko je do sada odkodirao 16 Gb i kakva su iskustva s tim , kako se ponaša poslje ? hm hm

Vjerujem ljudima koji su odkodirali veći broj mob. i osluškivali reakcije korisnika , samo tako može znati kako najbolje radi
Svi imaju komp. i usb ali znati ga DOBRO odkodirati....
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1313)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.76 Seconds

Provided by iJoomla SEO