KAKO DA MAKNEM 2.0??? PLZ HITNO POMOGNITE!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

KAKO DA MAKNEM 2.0??? PLZ HITNO POMOGNITE!

• blablabla
  • Posjetitelj
14.07.2008 | 00:53
BOK!
Ljudi slucajno sam na iPhonu napravio update sa 1.1.4 na 2.0! Kako da vratim ponovo na 1.1.4? MOLIM VAS POMOGNITE BRZO, to mi je jedni mob a u srijedu idem na more, moramo to nekako riješiti!
Ajde molim Vas pomognite!
HVALA!
Tema zaključana.
14.07.2008 | 13:14
pa yvann11 je u svom postu napisao da mu je sve OK.
ko tu koga?
ajmo službeno...
Da li možemo napraviti upgrade na 2.0 bez crack-a (koji će tek nadam se skoro doći) ili ne.
iskustva?

m.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
14.07.2008 | 13:25
U nekoj teoriji bi trebalo skinut restore image za 1.1.4 i onda ga "daungrejdat" pa opet odlockat da ga mozes koristit..

striček gugl je rekao da odeš na www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1504 nakon pitanja downgrade iphone 2.0

upute, linkovi za skidanje i tak..

sretno..

stici ces..
Tema zaključana.
15.07.2008 | 14:10
xsellize.com

Tu se registriraj, imas cili postupak.

Good luck.
Tema zaključana.
15.07.2008 | 14:13
... da ne trazis

xsellize.com/viewtopic.php?f=6&t=914
Tema zaključana.
18.07.2008 | 03:30
Evo mog copy/paste posta sa jednog drugog foruma:

Pa evo da se pohvalim... uspio sam downgradeati sa 2.0 na 1.1.4
vrlo jednostavno, ovom metodom:
www.modmyifone.com/forums/general/237491...ade-2-0-1-1-4-a.html
Otvorio sam novi account na PC particiji mog iMaca (da ne "prljam" account od sina),
instalirao iTunes 7.7 zatim
removao iTunes 7.7 i instalirao 7.5
zašto? nemam pojma negdje sam procitao da iTunesi 7.7 ostave neke fileove koji su neophodni
za 2.0 firmware ili apple mobile device za PC-a - nisam siguran...
Vrlo vazno je da skinete "novi" iPhone1,2_2.0_5A347_Restore.ipsw kao i iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw
Onaj 2.0 služi ako operacija ne uspije da nabrzake restorate telefon nazad na 2.0
Onaj 1.1.4, normalno, da vratite sve kako je nekad bilo.
Meni je uspjelo tek iz drugog puta jer nakon prvog restorea (radi se sve skupa tri puta restore 1.1.4 u procesu)
nije izašao iz dfu moda u recovery vec se pojavio bijeli ekran... bo! ugasiš pa ponovo
Kad napravite prvi restore, znak da je sve ok je error 1015 i telefon ode u recovery mode.
Bez da ista dirate (osim ok u iTunesima) stisnete shift + restore i ponovo loadate iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw
Nakon toga dignete iLiberty+ i pod other options izađete iz recovery moda (jump out of recovery mode)
Nakon toga telefon je u 1.1.4 modu ali sa sje***** basebandom.
Ugasite iLiberty+ i podignite novu uzdanicu na iPhone crack sceni KiPhone
Tamo odaberite Debug Boot i iErase a onog na vrhu Downgrade ili tako nekako ne Chekirati - samo ona dva dole
Kad taj zavrsi telefon je ko da ga je Jobs osobno slagao Na tvornickim postavkama.
Nakon toga, omiljeni unlock softvare u ruke i -a -u -j

Vrlo je bitno da pravilno uđete u DFU mode.
Mnogi koji se furaju da nešto kuže iPhone neznaju kako uci u DFU mode, zato:
1. spojiti telefon na iTunese (telefon upaljen)
2. ugasite telefon normalnom "slide" opcijom
3. pritisnite u isto vrijeme power i home tipku i tocno 10
napominjem TOCNO 10 sekundi drzite obe tipke stisnute.
Nakon TOCNO 10 sekundi pustite power tipku i nastavite drzati home tipku dok
se u iTunesima ne pojavi obavijest da je telefon u recovery modu.

Pokazatelj da je DFU ispravno izveden je monitor na iPhoneu koji mora ostati crn, dakle,
nista na iPhoneu - crno

Al ga se***
Tema zaključana.
18.07.2008 | 11:56
znate kaj dečki, poslje ovog jupijevog posta NE PADA MI NA PAMET 2.0 prije nekog postenog crack-a.
Tema zaključana.
19.07.2008 | 04:22
E hvala na detaljnim uputama al mi jos nesto Fali:
Kad unlockam sim karticu ne pokazuje mi mrezu,otkljucan je al ne mogu nikog zvati?
Što još trebam da bi se pokazalo u ljevom kutu HR VIP?
Tema zaključana.
19.07.2008 | 14:49
S kojim softverom si ga unlockao?
Najvjerovatnije si napravio sve osim aktivacije.
Tema zaključana.
19.07.2008 | 16:48
ziphone 3.0,sam ga unlockao ,i sad se malo zaigrao i izgubio instaler i safari uglavnom nemam appes i surfanje a telefon jos nema mreze.Super al pise 1.1.4 nije 2.0
Tema zaključana.
19.07.2008 | 17:08
Da pripomognem malo i rasčistim neke stvari. Prilikom upgrade-a na 2.0 dešava se nekoliko stvari. Upgrade-a se firmware samog telefona ( OS) ali i paralelno se digne modem firmware na novu verziju. Telefon koji uspješno downgradaš na 1.1.4 i dalje ima modem baseband nove verzije i iz tog razloga ti ne radi SIM kartica. Dakle i njega trebaš spustiti, jupi ti je dao odlične upute koje nije teško pratiti ako se imalo razumiješ u cijelu priču.

Procedura sa Kiphoneom pomoću iErase-a briše taj novi baseband i preko njega piše stari. Ono štp je bitno je da se ne prekine komunikacija u trenutku brisanja basebanda jer u tom slučaju ostaješ sa neupotrebljivim telefonom. Jupi zna o čemu pričam imao je nedavno jedan sličan slučaj. Ja već nekoliko i nije baš jednostavno vratiti ga u život. Nakon što downgrade basebanda uspije, dobivaš stari tvronički 4.3.13 baseband koji nakon toga treba PONOVOotključati pomoću nekih od alata za unlock iPhone-a. Eto ukratko
Tema zaključana.
19.07.2008 | 17:32
A sad uspio vratit installer a kad ukucam pin od sim kartice ne pojavljuje se HR VIP ,cudno telefonski brojevi imaju zagrade (091)i onda broj .
Ljevo u kutu pise No service.Super,Probao i sa drugom sim karticom i probao unlock sa liberty+.
Tema zaključana.
19.07.2008 | 18:32
Da li moram sve ponovo il mogu nekako pokrenut a da sve ne ponavljam i to kad je jupi napisao da dobijes telefon sa sjebanim basebandom sta onda ga moram dowgredat al ne pise kako tocno pa molim ak nije problem da neko napise.
Tema zaključana.
19.07.2008 | 23:34
Evo da ja i ostali ne pametujemo kako moraš ovo ili moraš ono...
Najbolje ti je da proučiš SVE na ovoj stranici i SVE linkove koji su njoj.

www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1536

Tek nakon dobro proučenog štiva kreni u proces izluđivanja samog sebe sa downgradeom
firmwarea ili basebanda...

p.s. Kad proučiš postupak, najvjerovatnije ćeš i pronaći i korak koji si propustio u procesu.
Ovako je malo teško predvidjeti što i gdje si preskočio...
Tema zaključana.
20.07.2008 | 23:46
1.koju sim karticu da stavim (at&t)?
2.u kojem modu da bude telefon s obzirom da sam ga spustuio na 1.1.4(tako pise u njegovom setingsu?
3.Jupi je objasnio da se ne cekira downgrade baseband a na slici je drugcije:
6571_500.jpg

Bar ja tako vidim?
Kad napravim kao na slici onda se KiRemk program nis ne napravi moram uvijek zakvacit irase i downgrade baseband ili debug boot.napise done i wait 2,30 i poslije ne napise complitied sucessfuly,kao na slici
4.kad sjebes telefon jel moguce imat sve (kao ja)a da ne radi samo gsm?Probao sam downgreadat baseband sa liberty-om al mi napise faild BL 4.6 to 3.9FB.wrong boota loader version ,jel to ima kakve veze.
MOZDA BOLJE DA DAM NEKOM 100 KN DA TO RIJEŠI(samo kome)? :'(
Tema zaključana.
22.07.2008 | 01:28
EVO OTKLJUCO GA SKROZ, BIO SAM ULOGIRAN NA KRIVOM USERU!!!!!!!!!!!GLUPAN
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1292)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.85 Seconds

Provided by iJoomla SEO