Čudan link na iPhone 2.0, i druga zapažanja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Čudan link na iPhone 2.0, i druga zapažanja

22.07.2008 | 14:21
Kopajuči malo po 2.0 sftwareu, naletio sam na zanimljiv link (koji se javlja kad je t-mobile kartica unutra, vipova nema tog linka)...

Pod Settings>Phone na dnu ima link T-Mobile web n walk koji vodi na stranicu www.t-mobile.hr/iphone
Inače ta stranica još nije u funkciji i redirekta na glavnu, ali zanimljivo je da je tamo

E sad danas čitam da iPhone dolazi 22.8 u jos 20 zemalja od 50 navedenih, ali nisu reklu u koje...
Što bi moglo značiti da več sftware 2.0 ima podršku za hrvatsku kao zemlju domačina, i da nam dolazi za oko mjesec dana?
Možda to i objašnjava situaciju da AppSupport ne treba patchiranje na 2.0?
Nedavno sam primjetio kako je i google poboljšao map coverage za hrvatsku, a tu je i itunes store...
Molim vaše istančane umove za komentare i mišljenja, hočemo li ga za točno mjesec dana vidjeti u našim trgovinama?
Tema zaključana.
22.07.2008 | 18:21
Da li će se ponuditi na prodaju za mjesec dana, ne znam, ali sam siguran da ga nećemo vidjeti u trgovinama jer će vjerojatno (ako ostane ista proporcija kao u drugim zemljama) u HR doći nešto kao 5-6 komada koje će gladni ajfonisti razgrabiti još s kamiona na carinskom skladištu.

Eventualno se koji komad nađe kod tapkaroša.
Tema zaključana.
22.07.2008 | 20:54
već ima iphonova3g u hrv samo se čeka da se totalno unlockaju ovak su beskoristni
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.07.2008 | 21:01
Kojom logikom bi do nas došli zaključani 3G modeli? Njih se ne može dobiti bez potpisanog ugovora, a onda to nema smisla. Opcija koja je prolazila za stari model (kupovina AT&T zaključanog, pa onda otključavanje) sada više ne prolazi jer se sada aktivacija ugovora obavlja na licu mjesta uz social security number i sve ostalo...
Tema zaključana.
23.07.2008 | 01:01
Kojom logikom bi do nas došli zaključani 3G modeli? Njih se ne može dobiti bez potpisanog ugovora, a onda to nema smisla. Opcija koja je prolazila za stari model (kupovina AT&T zaključanog, pa onda otključavanje) sada više ne prolazi jer se sada aktivacija ugovora obavlja na licu mjesta uz social security number i sve ostalo...

Znaš da se balkanci uvijek nekako snadju... nije ni meni jasno kako, ali momak kojeg poznajem iz viđenja (i ne želim ga bolje poznavat jer uvijek ima pune ruke prljavih poslova, pa bolje da neznam koji su) mi je prije dva sata donio dva 3G-a da ih otključam (več aktivirani i jailbreakani sa cydiom na homescreenu)... uglavnom pitam ja kako i koliko para, on reče nije bitno kako, ali su bez ugovora i cijena je 700€ .
uglavnom ja ga otpilim i kažem mu da se strpi malo dok ne izadje unlock,a on cili razočaran kao govno američko kapitalističko usrano, bilo ga lakše nabavit nego otključat..
Tema zaključana.
23.07.2008 | 10:39
Ako se ne varam mislim da je to ona stara balkanaska, kupi ifon, baci karticu i pravi se lud, i kad je aktiviran rodjaku u hrvatsku posaljes, on napravi sim unlock i sve radi, teoretski.

Kolko se sjecam, kad su mobiteli bili rjetkost, tak su se dopremali iz Dojčlanda, bauštelac kupi, baci karticu i dofura rodjaku, vrlo jednostavno.
Tema zaključana.
23.07.2008 | 12:40
ova moja veza ima 50kom-direkt iz usa
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1294)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO