iphone u kini?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone u kini?

26.07.2008 | 15:50
dakle..
stari mi ide u kinu krajem osmog mjeseca i htio bi mi kupiti iphone 3g. da li je to moguce? sto vi mislite o tome? citam sad malo po forumu i dobih dojam da nije moguce. a navodno je njima samo tamo potrebno reci da je za europsko trziste. *konfjuzd*
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
26.07.2008 | 16:25
Nije moguće.
Tema zaključana.
26.07.2008 | 22:15
zašt nebi bilo moguće.....po meni jedino ti treba hardware softver ako nije identičan našem promjeniš i gotova stvar....

probaj ak je jeftino zašto ne pokušati i idem pit....
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
26.07.2008 | 23:21
Nije moguće jer se ne prodaje u Kini i neće skoro. Kada i dođe, pitanje je da li će biti u prodaji nevezanoj za ugovor.
Tema zaključana.
31.07.2008 | 12:21
t.j. prodaju se kopije s "bootcampom" ahahaha
Tema zaključana.
10.08.2008 | 17:17
dpasaric je napisao:
Nije moguće jer se ne prodaje u Kini i neće skoro. Kada i dođe, pitanje je da li će biti u prodaji nevezanoj za ugovor.

Vidim da je prošlo već dosta vremena, ali ne mogu da se ne prisjetim kad je svojedobno frend koji je poslom bio u Guangzhou kod Hong Kong-a na tamošnjem buvljaku kupio original zapakiran DVD s "Fellowship of the Ring" nekoliko dana PRIJE svjetske kino-premijere. I to za neku siću novaca. Kad je pitao zašto tako jeftino, rekoše mu da je to zato što nema kineskih titlova.

Htjedoh reći - u Kini se S V E prodaje. Jer se tamo sve i radi.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
10.08.2008 | 20:08
Mislim da je to ipak druga klasa proizvoda (običan DVD medij vs iPhone), a Apple bi tome vrlo brzo stao na kraj upravo da i "šef smjene u tvornici napravi par komada za sebe i familiju". Apple je poznat po rigoroznim mjerama sigurnosti unutar tvrtke. Ako budeš imao prilike, popričaj s nekim tko je radio kod njih na visokoj poziciji, pa ćeš čuti priče u stilu: "Žao mi je, ne mogu o tome ni riječi iako tebi izgleda potpuno banalno, pod pravnom sam obavezom...". Glase kao zbilja vrlo zaje... kompanija po tom pitanju.

Sjećaš li se i epizode s Mercedesima, koji zapravo i nisu bili Mercedesi, ali su tako izgledali, itd... da, na tu foru se prodaje vjerojatno i iPhone... ali onda dobiješ gorak okus kada shvatiš da si ispao magarac i da tvoj iPhone ima stylus i malo čudne ikone. Imali smo i na forumu slučaj s MacBookom koji se pretvorio u lažne Nike tenisice. Super su mi i njihovi lažni satovi... kod nekih bez da ih uzmeš u ruku vidiš da je lažna jeftina kopija.

BTW Apple vjerojatno kod svake aktivacije iPhonea pregledava serijski broj uređaja i uvodi ga u svoju bazu. Čak Velikobratovski može isključiti nepoželjne aplikacije na telefonu! Mislim da je to ipak teren koji nije dostižan lopovima i tehnološkim falsifikatorima samo tako.

Daleko do toga da to teoretski nije moguće, ali zbilja mislim da je malo vjerojatno - jer nikada svih ovih godina nitko nije uspio nabaviti niti "jeftini kineski iPod", a kamo li daleko kompleksniji iPhone. Svi plagijatori iPoda (čak i običnog shufflea!) su slomili zube na Appleu. Jest da je ovdje plijen daleko primamljiviji, ali sumnjam da se to može izvesti...
Tema zaključana.
10.08.2008 | 21:47
Da. S tim online forama muljanje postaje sve teže. Ali dok postoji krekanje i đejlbrejkanje, koja je razlika između iPhonea koji je "pao s kamiona" i onog koji je "napravljen u trećoj smjeni" u Kini?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1237)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO