2G (ziphone unlock) 1.4 -> 2.x ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

2G (ziphone unlock) 1.4 -> 2.x ?

28.09.2008 | 12:57
malo sam projurio po forumu i možda ja to ne kužim ali nisam našao odgovor da li je moguće. jedino što viđam po oglasima 2G iphone sa navodno 2.0?

dakle, da li mogu 2G iphone sređen sa ziphone u verziji 1.4 dignuti na 2.0 i kako?

ono što sam mogao naći po netu je da ekipa to radi na slijedeći način:
itunes 8 -> upgrade 2.x -> pwnage 2.0 i kao radi...
koliko sam skužio taj soft radi samo na PC.
također me interesira da li iblacklist i weTool postoje u varijanti 2.x

tnx.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
28.09.2008 | 13:59
Marko dobio sam pvt poruku, ali nisam nikada radio takav upgrade (ja sam na 3G-u), pa mislim da će ti najbolji odgovor dati moderator iPhone foruma koji ima gomilu iskustva s tim stvarima...
Tema zaključana.
28.09.2008 | 16:27
Možeš bez beda dignuti sa 1.1.4. na 2.1.
Telefon i ostale postavke će raditi.
Ostatak napravi po ovim uputama.
Tema zaključana.
29.09.2008 | 14:00
ok, krenuo sam iz itunes raditi update i javio mi je ovo... da ne spominjem da ne bi baš da mi se sve pobriše.
kaj sad? jel to lažnjak?
sync_problem.jpg
Tema zaključana.
30.09.2008 | 14:06
nitko s time nije imao problema?
Tema zaključana.
30.09.2008 | 16:31
bok!

Ja sam baš neki dan napravio upgrade sa 1.1.4 na 2.0 i sve mi radi bez greške. Sada nažalost imam drugi problem a taj je da postoji verzija 2.1 pa neznam da li je procedura ista kao i da sam na 1.1.4 pa sve otpočetka ili ima neka druga metoda.

Što se tiče tvojeg problema, nisam siguran ali izgleda mi kao da si išao na update u iTunesima a to nisi smio napraviti.

Dakle, Jupi ti je poslao odličan link i malo ga prouči, nećeš pogriješiti. Ja se baš ne raumijem u te stvari a uspio sam po sličnim uputama bez poteškoća napraviti upgrade.

Ako treba mogu ti dati još koju informaciju ali pored ovog linka bila bi suvišna.

Pozdrav
Tema zaključana.
30.09.2008 | 16:37
ok, a kak treba napraviti upgrade na 2.x?
zar ne preko itunes pa onda sa pawnage srediti stvar?
Tema zaključana.
30.09.2008 | 21:49
NE! jedna od stvari koju je većina ljudi spomenula je da se nikako ne smije raditi update preko iTunes! To se radi samo ako imaš legalno kupljen iPhone i original sim karticu unutra.

Pwnage tool odradi 90% posla i na kraju ideš na update u iTunes. ali ga pritiskom na tipku "option" ako imaš mac skreneš da ti ustvari napravi update sa fileom koji je pwnage tool kreirao i koji se nalazi na tvojem disku!

Ma, samo pogledaj onaj link i sve će ti biti jasno, objašnjeno ti je step by step.

Pozdrav
Tema zaključana.
02.10.2008 | 15:03
huh... da, nisam to skužio...
al sad je sve ok, stvar radi...
jedino me smeta što ne mogu skidati aplikacije sa App store. da li će to biti omogućeno nakon što iPhone službeno izađe u RH? pretpostavljam da bi bilo moguće napraviti account bez obzira jesi li ga kupio preko t-coma ili ne.
naime ima nekoliko aplikacija koje su na 1.1.4 bile super a nema ih na 2.x
ona koja mi najviše fali je wetools. u istom programu je moguće uređivati i SMS i tel. pozive... ovako moram bajat okolo i skidat razne poluprograme.
za sms funkcionira iRealSMS ali nije free a za brisanje pojedinih poziva iz call log-a postoji ev. iLog koji također nije free.
šteta, Wetools je to rješavao u istoj aplikaciji i bio je free.
to je jedini razlog radi kojeg bi pomislio na downgrade.
također, installer je čudan, fali mu source-va koji onda ni ne rade...
šteta, snalazim se preko cydia-e.

enivej, hvala na uputama i ako netko ima ideju kako riješiti gornji problem u jednoj aplikaciji (ili free;) nek javi.

m.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1319)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO