Stigao iPhone u TM HR ponudu...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Stigao iPhone u TM HR ponudu...

• dpasaric
  • Posjetitelj
06.11.2008 | 01:28
Haha, mene posebno zabavilo što ne nude bijeli! Sada mi je još draži...
Tema zaključana.
11.11.2008 | 01:45
Dugogodišnji sam preplatnik t mobile. i trenutno imam već neki ugovor flex obitelj 300 i jedimo mogu uzeti iphone 8G za 3100 - 1200kn za bodove dakle 1900kn. hajde recimo da je to ok. ali za razliku od i300 tarife ova moja ne uključuje promet 2G već moram još doplatiti 75 za 512Mb! To je svinjarija! (Uostalom , tko još računa u Mb?!). Molim one koji imaju iphone da mi kažu kolio je to 512Mb u smislu koliko je to prometa. Da li je to dovoljno za mormalno korištenje?
tnx
Tema zaključana.
11.11.2008 | 18:50
Dođeš u Avenue Mall i pitaš curica s lijepom majicom ima li 8Gb varijante, kaže - nema trenutno, uskoro ćemo dobit bijeli 8Gb, ali i Apple je prestao proizvodit 8Gb verziju iPhone-a pa da nezna kad će ga dobit - ali imamo 16Gb varijantu... baš me nasmijala...
Tema zaključana.
11.11.2008 | 20:44
Ayeech, za normalno surfanje s mobitela 512 MB je (po mom iskustvu, sa SonyEricsson P1, full-set surfalicom, full-set POP3 mail klijentom, full-set RSS readerom, Skypeom...) dovoljno. Ne komotno, ali dovoljno. Može se napucati i više, bez beda (osobito VoIP-om preko Skype, ali to navodno na iPhoneu ionako ne radi), ali za normalno korištenje je dovoljno.
Tema zaključana.
11.11.2008 | 21:39
Hvala ti, Smayoo.
Čini se da je stvar u tome da ovi koji imaju ove tzv. iphone tarife imaju slobodni pristup Hot-spotovima, a mi smrtnici ne
tnx
Tema zaključana.
05.12.2008 | 20:11
Frankie je napisao:
Riba je napisao:
Mene iPhone uopce ne zanima, kao ni bilo koji drugi telefon...

Ni mene u osnovi Riba, ali pošto ne želim nositi sat, pa gps itd..
Imaju to i neki drugi mobiteli, ali Apple je Apple

Iako mislim da je sigurniji ručni sat, a da se ne luta bez veze, ipak najbolji pravi satelitski GPS.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1286)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO