Problemi: uspostava poziva, 3g, sms, surfanje...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problemi: uspostava poziva, 3g, sms, surfanje...

14.12.2008 | 13:23
Prije jedno dva dana počeli su se događati problemi u radu iPhonea. Naime, osobe koje me zovu dobiju pretinac govorne pošte, a ja nakon nekoliko sati dobijem sms Tko je zvao. Surfanje 3G-om gotovo je nemoguće, stranice se ne otvaraju, ne skida mailove...

Kada mi i zazvoni telefon, a ja se javim, čujem sugovornika ali ne čujem što on govori. Problem je i u zvanju. Kada nekog pokušam nazvat jednostavno mi ne želi spojiti poziv. Nakon otipkanog broja ostane samo tišina, nema signala...

Telefon je radio mjesec dana savršeno, problem je nastao neki dan. Na isti problem naišao sam kod još nekih korisnika iPhonea.
Tema zaključana.
14.12.2008 | 13:31
Možda bi jedan lagani restore pomogao.
Tema zaključana.
14.12.2008 | 15:09
Ista stvar mi se dešavala i sa Samsungom, Sony Erricsonom, a šef ima isti problem sa Nokiom. Mislim da je problem u mreži. Moj operater je VIP. Isto tako, simptomatično je kako se isti simptomi kod mene javljaju od petka.
Tema zaključana.
14.12.2008 | 16:12
Restart ne pomaže. Pokušao više puta.

Slične stvari su mi se događale prije jedno godinu dana sa Sony-evim 3G telefonom. Problem je bio u 3G mreži. Kada sam je isključio sve je radio za 5. Sada sam isto napravio i na iPhoneu i za sada je sve ok.
Tema zaključana.
04.01.2009 | 23:15
ako je ikako moguće da mi netko pomogne jer imam jedan problem ! Imam iphone 3g 2.0 i jucer sam htio napraviti update novog software-a 2.2 koji je ponudjen na itunes-u. No medjutim zbog nekog erora nisam uspio i dosla mi je poruka da napravim restore , ja sam i to kliknuo ali ni to nije htjelo tako da sam dvije muhe usrao jednim udarcem da izvinite.. pomozite.. hvala
Tema zaključana.
05.01.2009 | 01:49
Da li si probao restartati... taj stroj koji imaš?
Btw, koji kompjuter imaš?
Neki put treba restartati cijeli OS kako bi stvari funkcionirale kako spada.
Ako to ne pomogne onda je možda potrebno skinuti firmware koji je bio na iPhoneu negdje na komp i probati "ručno" restorati.
Ako ni to ne pomogne onda ga odnesi u T-Com da ti ga njihova tehnička služba pregleda i popravi.

Tema zaključana.
05.01.2009 | 11:07
Ili ga jednostavno ubaci u DFU mode prvo. Drzi home i power tipke zajedno 10 sekundi, a zatim pusti power i drzi home jos 10 sekundi i onda ako se ne bude htio restoreat imas problem
Tema zaključana.
05.01.2009 | 15:20
Evo ovako; tu foru sa držanjem home tipke i tipke za gašenje sam probao ali ni to ne funkcionira....

Meni je iphone ugašen skroz a kad ga upalim samo mi dođe onaj prikaz kabla i ona ikonica od itunes-a kao kad sam ga tek kupio...

DALJE... kad upalim itunes i spojim iphone , nađe mi device i kaže da bi iphone mogao raditi na itunes-u mora se napraviti restore i ja kliknem na restore no međutim on ga krene restorati i dođe mi poruka da ga ne može do kraja napraviti jer postoji neki problem (14) .. eto to je sve i ja na iphoneu ne mogu sada ništa raditi... danas ću ga probati odneti u t-centar , ali sumnjam ...hvala vam ipak .
Tema zaključana.
06.01.2009 | 02:50
Ajd ga probaj restoreat na 2.1 prvo (ako nemas 2.1 na kompu potrazi ga na googleu, i kad ga nades, dok stisces restore tipku drzi shift na windowsima ili alt na macu i nadi file na disku).
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1280)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO