par pitanja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

par pitanja

11.01.2009 | 16:00
tek sam nabavia iphone pa se baš i ne snalazim dobro na njemu.

kako instalirati aplikaciju facebook na iphon?
koju aplikaciju skinut i gdje kad se spojim na wlan da mogu surfat po internetu?
Fring - skype + voip telefon u pokretu???? zanima me ovo, tj.kako ovo funkcionira
dali postoji neka aplikacija da istovremeno mogu kod spremanja novog kontakta odabrati da mi sprema na sim karticu i na iphone jer koliko sam skužia sprema samo na iphone

thx
Tema zaključana.
11.01.2009 | 16:26
Facebook app ti je besplatna aplikacija u App store.

Nikakva aplikacija ti ne treba za WLAN samo odes u settings i odaberes bezicnu mrezu koju imas u dometu.

Fring je super app koju koristim non stop.

Mozes dodati svoj Skype account, kao i ostale SIP accounte (tipa 12voip.com, voipstunt.com itd). Odlicno radi u praksi, jedini je nedostatak sto nema multitasking (ali to nije do aplikacije vec su neke druge relacije u pitanju)
Tema zaključana.
11.01.2009 | 18:55
evo još pitanja
skinia sam snapture premium al kad slikam ne ispada mi slika normalna. ili je crno bijela ili su neke čudne boje?
ne mogu nać Night camera.
a ovo za internet..znam da mogu koristim wlan normalno nego sam mislia koju aplikaciju skinut da surfam intenetom.
nor. kao što na PC imam Mozzilu.

dosad sam sve skidao preko cydie
Tema zaključana.
11.01.2009 | 20:07
DanijelPopic je napisao:

a ovo za internet..znam da mogu koristim wlan normalno nego sam mislia koju aplikaciju skinut da surfam intenetom.
nor. kao što na PC imam Mozzilu.

Pa imaš "Safari" za surfanje po netu, to ti je ona slika kompasa (phone,mail,safari,ipod)... Jednostavno upišeš web adresu i surfaš, ukoliko si napravio update softwera na 2.2 onda ti je pokraj polja za unos adrese i google polje gdje možeš direktno napisat traženi pojam. Navedeni browser meni radi odlično, tako da nema potrebe za stavljanjem nekog novog, ako je to uopće i moguće.

www.apple.com/iphone/features/safari.html
Tema zaključana.
11.01.2009 | 21:45
@subzero: thx

sad mi triba mala pomoć. stavia sam ireal sms 2 al je demo verzija i ne radi mi dobro.kako sad taj program maknut jer kad mi dođe poruka on se aktivira i u poruci samo piše demo.

i registrira sam se na itunes i još na mail nisam dobio da potvrdim. mail mi je na hotmail.com. koliko dugo traje taj proces da dobijem potvrdu jer ne mogu skidat ništa sa app store--a
Tema zaključana.
11.01.2009 | 22:03
DanijelPopic je napisao:

sad mi triba mala pomoć. stavia sam ireal sms 2 al je demo verzija i ne radi mi dobro.kako sad taj program maknut jer kad mi dođe poruka on se aktivira i u poruci samo piše demo.

Programe brišeš tako da staviš prst na njihovu sliku (ikonu) i držiš neko vrijme. Nakon par sec. cijeli izbornik će "zatitrat" , kao da su sve sličice na vodi. Zvuči čudno. Nakon toga ces na svim programima koji su naknadno instalirani primjetit mali X u gornjem kutu (ostali programi to nemaju, tako da se ne može dogoditi da slučajno obrišeš neki važan program, kao telefonski imenik i sl.) Nakon pritiska na X, program se briše s Iphona.

Bilo bi dobro da taj program makneš i iz Itunesa, tako da ti ga ne nasnimi opet kad priključiš mob.
Tema zaključana.
12.01.2009 | 09:49
urađeno thx.

nigt camera- nju moram platit ili... nisam je nigdi naša osim u itunes i mora se platit
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1239)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO