iPhone 3.0 "been there, done that" nazad na 2.2.1.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3.0 "been there, done that" nazad na 2.2.1.

19.03.2009 | 12:32
Samo kao upozorenje onima koji planiraju upgrade na 3.0 betu (koja je s veoma dobrim razlogom beta ...
Prvo sam uzeo svoj 2g i upgradea-o ga na 3.0 normalnim putem kroz iTunese... sve je prošlo bez ikakvih problema, do trenutka kad ga je trebalo aktivirati kroz itunese...
To je iPhone koji koristim za development pa sam imao onaj uuid broj koji je potreban za koristenje trice...
iPhone je imao mrežu, mogao je primati pozive i sms-ove (znaci unlock je ostao), ali nisam ga mogao maknuti sa ekrana gdje kaze da ga spojim u itunese.. Ti isti itunesi su uredno plakali svaki put kad bi spojio iPhone kako ne mogu aktivirati telefon sa mojom sim karticom sto je bilo i za ocekivati...
Kako sam po prirodi veoma znatizeljna osoba i neda mi djava mira, niti se zadovoljavam sa igranjem po simulatoru, odlucio sam u prijatelja posuditi njegov uredan domaci iphone 3g koji je moguce aktivirati i instalirao na njega betu 3.0...

Nakon instalacije, skontao sam da itunesi traze da prijavim i njega kao development telefon, sto sam uradio, i aktivacija je super prosla... napokon 3.0

Sad sam imao jednu skupu ciglu, i jedan iphone koji nije moj i koji vrti 3.0...

Opci dojmovi???
Copy paste perverzija... MMS ne radi, Horizontalna pipkovnica super u sms-u, Opci dojam je da je sve nekako usporeno, nesigurno i da nije za svakodnevnu upotrebu - valjda se zato i zove BETA :-D
dobra vijest za mene je da vieweditor radi bez problema na 3.0 :-D

I onda je sve trebalo vratiti na staro.... Prvo sam se krenio igrati sa svojim...
Standardna procedura sa option/restore i pwnanim firmwareom u itunesima nikako da proradi... konstantno izbacuje 1600 error code... nakon 20 tak pokušaja stavljanja u dfu mode nikako da upali, i onda sam se pomirio da imam ciglu... Uzeo sam frendov 3g i njega probao restorati na originalni 2.2.1, sto takoder nije uspjelo, pa sam malo prckajuci po forumima naletio na uputu da se izgasi itunes helper servis. nakon toga iphone se uredno restorao. jedini je problem sto ga nece biti moguce unlockati u dogledno vrijeme, ali to za ovaj 3g nije bilo ni previse bitno...
onda sam se vratio na svoga i prvo ga restorao na sluzbeni 2.2.1 i kad je to uspjelo, na pwnani 2.2.1 i sad sve radi kako treba...

Eto samo toliko za sve koji se planiraju igrati sa 3.0...
Tema zaključana.
19.03.2009 | 20:06
Svaka cast na postu i podijeljenim infromacijama.

Ja osobno nemam vise zivaca igrati se sa betama, pogotovo od kada su i finalni proizvodi danas, gotovo pa bete, jer prorade ksko treba tek nakon nekoliko zakrpa

Tuzna istina je da je sve to iPhone trebao imati odmah, ili barem s predstavljanjem 3G modela.

Ali better late than never

P.S. Meni najbolja stvar za sada je system wide search i mogucnost koristenja iphone kao modema za pristup netu.
Tema zaključana.
20.03.2009 | 20:10
drlovric je napisao:
P.S. Meni najbolja stvar za sada je system wide search i mogucnost koristenja iphone kao modema za pristup netu.

Pa za ovo zadnje ti netreba 3.0
Tema zaključana.
21.03.2009 | 15:40
Bez jailbreaka?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1283)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO