iPhone/ nemogu ga upaliti
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone/ nemogu ga upaliti

10.07.2009 | 20:18
evo mog problema... prije nekoliko dana, moj iPhone 2g se samo odjednom ugasio, i vise ga nisam mogla upaliti... na ekranu je stalno onaj Appleov logo i to je to... ugasiti ga mogu samo ako dryim tipke Sleep i Home istovremeno...
kada ga spojim na komp bey obyira da li je bio prethodno ugasen, opet se pojavi logo na ekranu i tako stoji... nekada se eventualno pojavi znak da je baterija prazna, ali ni nakon 3 sata `punjenja` ne napuni se ni malo.. uvijek ista slika..
ne znam sto da radim...
molim vas pomozite...
Tema zaključana.
10.07.2009 | 21:16
Klikni lijepo na restore gumb pa ce ti skinut zadnju verziju softvera i obrisat sve s uredaja pa instalirat novi softver. Nakon toga si sa blog.iphone-dev.org skini redsn0w za svoj OS i slijedi upute.
Tema zaključana.
10.07.2009 | 21:40
sve bi bilo super da imam sa sobom svoj laptop na kojem su mi svi podaci..
al ovako kad ga nemam jer sam na moru jos 3 mjeseca... neynam sto bih napravila...
Tema zaključana.
10.07.2009 | 23:55
Di si na moru?
Mozda je netko sa Jabucnjaka blizu gdje si ti pa ti pomogne

Tema zaključana.
11.07.2009 | 00:35
Zadar... znate li ikog tko je tu blizu a da se razumije u iphone...
pomozite
Tema zaključana.
11.07.2009 | 01:45
Znam da dosta ljudi iz Zadra dolazi u Rijeku.
Ako se ne snades drukcije, posalji po nekom frendu svoj iPhone tu pa ti ga sredim.

Tema zaključana.
11.07.2009 | 18:49
ej, ja dolazim sljedeci vikend na krk, reci mi koliko ti treba da mi sredis iphone..
mislim, 1 dan, dva..koliko
Tema zaključana.
11.07.2009 | 20:02
Ja sam iz Baske(isto na Krku) pa ti mogu ja sredit. Ne bi smjelo trajat duze od jednog dana(oko 1-2 sata ako je sve normalno).
Tema zaključana.
11.07.2009 | 22:53
Ja sam sad u Malinskoj kod majke moje

A treba jedno pol sata 45 minuta... dok napravi backup i dok 2 puta instalira firmware.. ma pol sata ce biti sasvim dovoljno.

Tema zaključana.
12.07.2009 | 01:28
Ma i meni bi trebalo pol sat (sat uvrh glave), ali ako nesto bude zezalo... Od viska glava ne boli!
Tema zaključana.
13.07.2009 | 17:17
uf koliko ponuda, i to jos na krku... bas vam hvala decki
Tema zaključana.
17.07.2009 | 15:33
a ko moze meni pomoc??? =( moj je to napravija kad san nakon skidanja mmsa sa cydie isla rebootat uredaj. i sad mi stoji taj logo i nakon nekog vrimena samo bljesne i ponovo taj logo,,, propucat cu se jer mi je vec par puta isa na popravke jer mi je nesto oko kartice malo s+++++.
ne da mi ga se opet nosit na popravke a i brisat sve iz njega,,, pliz help!
Tema zaključana.
17.07.2009 | 16:38
A od kud si? I bez brisanja svega nece ic 100%.
Tema zaključana.
17.07.2009 | 16:40
zadar. stvarno nikako??? ocu bar uspit spasit brojeve i slike il niti to?
Tema zaključana.
17.07.2009 | 16:42
na jailbrejkanju mi je bija u kastelima, kad mi je pa isto tako. tako da lik zna mob i uvik mi ga sredi u po ure al neman vrimena ni volje ic do kastela samo radi toga. a u zadru ne znan nikog ko to radi
Tema zaključana.
17.07.2009 | 16:52
Imas iPhone 2G ili 3G?
Tema zaključana.
17.07.2009 | 16:53
3G. mislila san da san to napisala,,,
Tema zaključana.
17.07.2009 | 16:57
Evo probaj sama pomocu ovog.(link)
Tema zaključana.
17.07.2009 | 17:06
vidila san ovo i bolje bi mi bilo da ga odma bacin na pod i pocnen plesat po njemu al dobro. snaci cu se vec nekako. a mozes li i jos samo rec znas li od cega bi mi to moglo bit?
Tema zaključana.
17.07.2009 | 17:12
Ma najbolje bi bilo da ti ja objasnim "step-by-step" kako napravit. Imas MSN, Facebook ili tako nesto?
Tema zaključana.
17.07.2009 | 17:26
poslala ti u p.
Tema zaključana.
17.07.2009 | 17:42
Jesi na MSN-u?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1283)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.77 Seconds

Provided by iJoomla SEO