iPhone novi problemi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone novi problemi

16.08.2009 | 09:27
I moj se iPhone počeo čudno ponašati nakon apgrejda, naime povremeno izgubi carriera, odnosno sekundu ima T-Mob, pa ga pet sekundi izgubi i tako u nedogled. Pomaže jedino "reset all settings" i to uglavnom tek nakon dva-tri pokušaja. Uređaj uredno kupljen kod nas, prije godinu dana... Čini mi se da kad isključim 3G da se to rjeđe dogadja
p.s. za to vrijeme sve drugo savršeno radi, WI-FI također
Tema zaključana.
16.08.2009 | 10:55
možda je loš 3G signal pa switcha na GPRS kada izgubi signal 3G-a pa onda opet prebaci na 3G kada ga "nanjuši" i tako stalno. probaj na mjestima gdje je jak 3G signal pa vidi da li ti onda radi normalno.

i inače, ako ne surfaš i ne skidaš nešto s neta, isključi 3G jer 3G cucla bateriju jako.
Tema zaključana.
17.08.2009 | 09:40
Probao, ali ista stvar, uostalom to se desi i kada je isključen 3G
Tema zaključana.
17.08.2009 | 23:40
ne bih znao onda. što kažu svjetski forumi? ima još netko takav problem?
Tema zaključana.
18.08.2009 | 12:05
Isti problem mučio mene jedno vrijeme.

Imam par prijatelja u telekomunikacijama pa sam se raspitao.
Navodno t-mobile nema sve repetitore postavljene pravilno za 3g točnije nedovoljno kanala.
I sada u zadnih 6 mjeseci rade na tome po regijama jer na tv možeš primjetiti kako sve više se trubi i nudi "Mobilni internet za samo 1Kn"

Kod mene je bilo katastrofa jedno mjesec dana i onda se smirilo.
Sada je sve uredu.

Vjerojatno ti baterija vrlo brzo se isprazni a da nisi ni razgovarao?
To je razlog konstantnog 3G pa GSM i opet nazad.

Moj savjet:
Ako si u mogučnosti otići na neko mjesto gdje netko od prijatelja koji imaju iPhone i njima je sve uredu. Pa da tamo popiješ kavu i vidiš što se dešava.

Ja putujem jako puno pa često sam svuda po HR i van zemlje.
Mene nervira što najbolji telefon van zemlje postaje samo telefon (ako nekome ne ukradeš malo WiFi).
Tema zaključana.
20.08.2009 | 16:18
Imam iPhone 3G 8GB i jucer sam ga resetirao na tvornicke postavke jer mi nije prihvaćao SIM karticu i nakon sto je zavrsio krenuo se paliti i jos se nije upalio. Samo jabuka stoji upaljena cijelo vrijeme, povremeno se ekran ugasi pa onda opet upali i sve ispocetka. Kad je nestalo baterije stavio sam ga na punjenje i opet je samo jabuka bila na ekranu. Sto da radim?
Tema zaključana.
20.08.2009 | 17:21
Kaj se tice 3G, stalno imam to ugaseno. Samo kad idek malo po internetu, onda ukljucim. 3G cucla bateriju stravicno.
Malo proguglaj, da se i ona jabuka rijesiti. Ima iPhone vise modova paljenja (treba neku tipku drzati dok se steka komp). Tak nekaj.
Tema zaključana.
21.08.2009 | 10:52
nikola3392 je napisao:
Imam iPhone 3G 8GB i jucer sam ga resetirao na tvornicke postavke jer mi nije prihvaćao SIM karticu i nakon sto je zavrsio krenuo se paliti i jos se nije upalio. Samo jabuka stoji upaljena cijelo vrijeme, povremeno se ekran ugasi pa onda opet upali i sve ispocetka. Kad je nestalo baterije stavio sam ga na punjenje i opet je samo jabuka bila na ekranu. Sto da radim?

Daj probaj držati home tipku (donja) i sleep tipku (na vrhu) zajedno 10 sec.

Da li je uređaj jailbrean, koju karticu imaš? Gdje si nabavio uređaj?
Tema zaključana.
25.08.2009 | 03:35
danas sam slucajno uploadovao na itunesu novu verziju firmeware-a 3.0.1, iphone sam kupio prije 10-ak dana 3G,8GB verzija 2.2.1,prepao sam se jer se bio zakljucao,pratio sam na youtubeu jailbrake pomocu redsnow-a,uspio sam ga otkljucati,sada ima i hrvatski jezik i sve,novi je softwer medjutim nemam usluge(nema signala),ja se nalazim u BiH i koristim mtel mrezu,prije je sve radilo,on meni i sada u carrier-u ocitava sva tri BH mobilna operatera ali kad odaberem svoju mrezu ili bilo koju drugu on jednostavo kaze da je mreza trenutno nedostupna i onda pise u ljevom kutu no service.molim vas za pomoć ako bilo tko zna sto da uradim,jer se osjećam pravo jadno,iphone nije kod mene ni punih 10 dana.hvala vam unaprijed
Tema zaključana.
26.08.2009 | 09:50
Ponovi opciju dekodiranja nisi nešto dobro napravio i obrati pažnju na sve, ali baš sve detalje pogotovo na BL-39 i BL-46.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1445)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO