jailbrake za iPhone OS 3.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

jailbrake za iPhone OS 3.1

• woss
  • Posjetitelj
13.09.2009 | 15:52
Pozdrav,
nekidan sam uzeo iPhone i imao OS 3.0 pa kad sam ga priključio na iTunes automatski mi je ponudio upgrade OS-a.
Gledao sam jailbrake ali on ne podržava novu verziju, da li itko zna više o tome i da li je itko imao kakvih problema
prilikom krekiranja OS 3.1??

pogledajte link na tr.im/yzwV

pozdrav,
danijel
Tema zaključana.
13.09.2009 | 18:36
Za sada je to to. Valja se strpit par dana i sigurno ce izac...
Tema zaključana.
  • woss
  • Posjetitelj
13.09.2009 | 22:06
pozdrav,

evo ovako, našao sam rješenje pa da podjelim ga sa svojim iPhone kolegama.

Prvo ga treba downgredati, prati link tr.im/yASM

pa onda koristiti redsnow.

Ali našao sam još par rješenja koja nisu od devTeam-a
Evo jedan od:
tr.im/yATb

on koristi software ziphone. Download je na sljedećem linku. tr.im/yATA

pozdrav
Tema zaključana.
18.09.2009 | 00:04
sve sam pokusao i nemogu ga otkljucat.
Tema zaključana.
18.09.2009 | 08:30
O kojem se iphone-u radi ?

Kako god bilo, jedini način da ga otključaš - jailbreak-aš je putem pwnage tool-a. Sve drugo zaboravi jer NE radi.

Pročitaj sve polako šta piše ovdje u prvom postu
http://blog.iphone-dev.org/

Onda skini pwnage 3.1, napravi custom ipsw sa expert opcijom u pwnage-u, gurni iphone u dfu mode - samo prati pwnage i sa alt+restore izaberi custom ipsw file za restore.

Detaljno ti je sve objašnjeno ovdje.
http://www.iclarified.com/tutorials/iphone/index.php

Ako ti je iphone 3G i napravio si update na 3.1 sa apple firmware-om, a želiš ga otključati i jailbreakati - nažalost nećeš ga moći otključat jer ti je dignuo vrziju bootloadera.
Pročitaj devteam-s post na prvom linku.
Tema zaključana.
18.09.2009 | 17:38
moj je 3gs zablokirao sam ga i morao ubacit taj novi softwer.
imam windows xp a ne kuzim se mnogo.
moze li se vratiti na 3.0 softwer?
Tema zaključana.
19.09.2009 | 09:32
za 3gs jos nije izasao redsnow ili pwnage tool.izasao je za 3G (mac OS), s im da ako imas na njemu 3.1 ne mozes ga otkljucati,i kako citam po forumima,ko zna da li ces ga ikad vise i moci otkljucati.a sve zbog novog bootloader-a 05.11.07.ako na telefonu imas ovaj bootloader,pozdravi se sa otkljucavanjem.mada se nadam da ce i za to neko naci rijesenje u dogledno vrijeme.
ja sam prijatelju skinuo cydiau ali otkljucati nisam mogao, potrazio sam po forumima i razocarao se.usput evo ti dva linka pa pregledaj

blog.iphone-dev.org/post/128573459/ultras-now
blog.iphone-dev.org/post/126465561/trois-drei-h-rom
Tema zaključana.
19.09.2009 | 16:52
da mene zanima cidya i instaler nemora za karticu biti otkljucan, da si mogu navigaciju i igrice besplatno stavljati.
Tema zaključana.
19.09.2009 | 17:19
Kao što je napisano - još nema jailbreak (cydia) instalera nema više na 3.x za 3GS. Samo postoji za 2G i 3G. Za 3GS se moraš malo strpiti još ...
Sve novosti vezane uz to naći ćeš na blog.iphone-dev.org/
Tema zaključana.
19.09.2009 | 18:50
hvala ljudi na savjetiam, nedavno sam uzeo 3gs- iako sam samo nokiu koristil.
prijatelj mi je sve programe poslozio. da ga ja nakon nekog vremena zablokiram i jedino rjesenje je bilo u itunesu restore i upagrade na 3.1 i sad sam lud. nema igrica nema navigacije nista.
pokusao sam ga vratiti na 3.0 nemogu nikako, pokusao sam preko zipphone nista.
molim pomoc!!!!!!!!!!
Tema zaključana.
19.09.2009 | 20:00
za 4gs jos nema jailbreak-a.morat ces sacekati.
svako ima svoje misljenje ali ja ne kontam ,kupite vrlo skup telefon,a onda skidate igrice i navigaciju na crnjaka.ja koristim cydiu samo za teme i slidere.volim svako malo mjenjati temu na iphonu.
zar nije lakse dogovoriti sa jednim ili dva prijatelja i kupiti navigaciju i nemas kasnije zafrkancija sa update-om.jer svako igricu ili navigaciju mozes na 5 uredjaja snimiti.ja sam uzeo navigon i vec sam poklonio tri a jednu sam i prodao.izasla me je u pola cijene.sto vas je vise manje ce te platiti.

pozdrav
Tema zaključana.
19.09.2009 | 21:50
to je ok.
al mislim zast ne ak je badava...
svi moji frndovi imaju jailbrekan iphon i nevjerujem da bi se sa kim mogao dogovorit.
a mob sam dobio zabadava na pretplatu.
i sta ja znam zanimljivo mi je prckat po iphoneo a sad kad nije jailbrekan nemam sta skidat.
samo sam u tijedan dana skinuo preko kucne mreze 5 giga za iphone.
i imao sam navigona i IGOmy way navigaciju i igo mi je bolja.
sta mislite ce bit jailbreka za ovaj novi softwer?
Tema zaključana.
19.09.2009 | 22:10
ima ga vec ako imas 3G,ja sam prijatelju to uradio neku vece(Mac OS).a za 3GS ces morati pricekati.
Tema zaključana.
19.09.2009 | 22:23
A cekat cu. al molim da tko nest pronađe da objavi na ovom forumu.
Tema zaključana.
19.09.2009 | 22:52
Jel zna tko? Jel došao jailbrake 3.1 za iPhone 3 gs.
Tema zaključana.
05.10.2009 | 23:58
Ljudi dal stigao jailbrake za 3 gs Os 3.1
Tema zaključana.
08.10.2009 | 22:33
Sutra bi se moglo vise znati.
Tema zaključana.
09.10.2009 | 11:05
Spomenuo netko kako ne radi JB za 3.1 i da nece ga niti raditi prije verzije 4.0 koja uskoro izlazi. Ako su ga i napravili, Apple je izbacio 3.1.2 upgrade koji vjerojatno nece biti podrzan.

Postao sam malo umoran od tog nadrkavanja, imam i drugih stvari u zivotu za raditi, a ocu li opet kupiti iPhone, dobro cu razmisliti.
Tema zaključana.
09.10.2009 | 18:14
NenadX je napisao:
Spomenuo netko kako ne radi JB za 3.1 i da nece ga niti raditi prije verzije 4.0 koja uskoro izlazi. Ako su ga i napravili, Apple je izbacio 3.1.2 upgrade koji vjerojatno nece biti podrzan.

Postao sam malo umoran od tog nadrkavanja, imam i drugih stvari u zivotu za raditi, a ocu li opet kupiti iPhone, dobro cu razmisliti.

Imas pravo! Prokleti Apple koji ti ne omogućava na lagan način instalirati ilegalne/ukradene programe. Trebali su napisati da to nije otvoreni sustav! Da, gdje? Eula! Kakva Eula??? Tko to još čita?! Prevara!
Tema zaključana.
11.10.2009 | 14:48
evo ti jailbreake za verziju 3.1.2

kazu da se pravo lagano instalira i da je samo za windowse

blackra1n.com/
Tema zaključana.
12.10.2009 | 15:49
Probao ja i radi. Samo nema još unlocka. A kako stvari stoje ni neće tako brzo.
Tema zaključana.
12.10.2009 | 18:39
izgleda da ce te unlock jos dugo cekati.
Tema zaključana.
13.10.2009 | 01:19
sad sam trenutacno probao na os3,1 i ok instalirao cidyu.
jel sad to to, cu moc staviti navigaciju i igrice. instaler nisam mogao stavit jel nemam vise na racunu.
Tema zaključana.
13.10.2009 | 08:16
ja mislim da mozes,samo ti neko mora objasniti kako.a mozes naci i preko neta objasnjenje.najbolje preko you tube-a.
Tema zaključana.
13.10.2009 | 15:17
bronasao sam na youtubu kako se radi, al pise mi da ne mogu instalirat hacklo.us jer je je zabranjen tak nest, a na youtubu pise kako je to za os 3.0 a ne 3.1
sad cu svoj staviti na 3,1.2 os i opet cu probat jaibrake.
Tema zaključana.
13.10.2009 | 16:05
skinul sam hackulo.us al nemogu skinuti instalousa, tijekom skidanja mi pise HTTP/1.1 404 Not found ja stisnem okay i dalkje se instalira al kad je gotovo nema instalousa
Tema zaključana.
14.10.2009 | 13:50
Moze li mi tko pomoci
Tema zaključana.
14.10.2009 | 21:14
Ovako bi Ja to napravio, čisto informativno:

1. upgrejdao iPhone na verziju 3.1.2
2. sa blog.iphone-dev.org/ skinuo potreban alat; otključao i instalirao Cydia-u na iPhone
3. pokrenuo Cydia-u i navigirao do Manage > Sources > Edit > ADD i dodao cydia.hackulo.us
4. dokrajčio instalaciju i restartao iPhone
5. pokrenuo Installous i skinuo sve moguće

(Ovo se odnosi na pretpostavku da ti je iPhone spojen na Internet preko WiFi-a)

Kao što rekoh ovo je čisto informativno.
Tema zaključana.
17.10.2009 | 18:01
A ima li Pwnagetool za windowse jer mi blackra1n ne radi
Tema zaključana.
17.10.2009 | 19:05
Ima.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1469)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.77 Seconds

Provided by iJoomla SEO