t-com "jamstvo"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

t-com "jamstvo"

• zagreb
  • Posjetitelj
11.11.2009 | 19:49
iphone star ca 11 mjeseci. Prije 2-3 mjeseca je slomljeno staklo, kod t-centra (jedini ovlašteni) je popravak ca 1500kn - ne hvala.
Nakon upgrade javljaju se problemi s wifi opisani na forumu apple na 94 stranice:
discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2044754
Odnesen iphone u t-centar, naglašeno je: "ne popravljati staklo, samo osposobiti wifi"
Nakon par tjedana zove voditeljica t-centra: "morate platiti popravak stakla 1500kn". ja: "hm???? pa rekao sam ne želim popravak stakla, samo wifi". voditeljica "aha, ok"
Nakon 5 minuta.
Voditeljica: "morate platiti popravak stakla jer se ni wifi ne popravlja nego se mijenja cijeli uređaj". ja "??????? halo, jamstvo". voditeljica "ne, morate platiti popravak stakla". ja: "ali ne želim da ga popravite, samo u sklopu jamstva otklonite kvar na wifi". Voditeljica "ne, morate platiti popravak stakla". Ja "dobro, doći ću s odvjetnikom do vas"
???????
hip hip hura za jamstvo koje daje t-
Tema zaključana.
11.11.2009 | 19:58
Zastrašujuće.
Tema zaključana.
  • zagreb
  • Posjetitelj
11.11.2009 | 20:32
Dobra stvar je kaj imam zamjenski - pa ću ga vratit kad mi poprave wifi na mom. Ako me tuže - ja ću njih.
Tema zaključana.
11.11.2009 | 20:51
Dali su ti zamjenski iPhone? Iskustvo govori da je i to rijetkost. U tom slučaju, baš te briga.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
11.11.2009 | 21:30
Zagreb-Zagreb, razumijem da nisi upisao ime i prezime zbog "škakljive" teme i IMHO u ovom slučaju nema problema po tom pitanju jer je slučaj zaista zanimljiv, ali samo da se ne iznenadiš kada se kod idućeg clean-upa anonimnih korisnika taj account pobriše. Pravila su pravila.
Tema zaključana.
11.11.2009 | 21:56
Kakav akaunt, koga se brise??? Kaj je IMHO?
Ja mislim da bi i OIB trebalo traziti! looool
Tema zaključana.
  • zagreb
  • Posjetitelj
11.11.2009 | 22:49
Mogu li se upisati kao Ivica Mudrinić

BTW sad čitam kaj sam potpisao kad sam uzeo zamjenski - i tamo lijepo piše da ako mi ukradu zamjenski moram platit 1000kn, a za "popravak" stakla traže 1500 (da ne govorim da je ovaj zamjenski 16GB a moj 8GB)
Tema zaključana.
12.11.2009 | 09:09
Dobar deal! Daj 1000kn, a ovaj nek si zabilju.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
12.11.2009 | 14:07
IMHO je nejčešće - In my humble opinion iliti po mom skromnom mišljenju - PMPM

Accounti na jabucnjak.hr se brisu ukoliko se ne postuju pravila korištenja pravog imena i prezimena.. mala smo zajednica, dobra smo zajednica tak da nema smisla da se skrivamo..
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1451)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO