Kako unlockati iPhone?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako unlockati iPhone?

30.12.2012 | 23:30
Gdje ti je Tinyumbrella (TU) spremila SHSH možeš vidjeti ako klikneš u TU na tab Advanced -> Save SHSH Directory. obično je skriven (hidden) pa ga ne možeš naći u Finderu, ali kopiraj iz TU taj put pa u Finderu odaberi na traci izbornika Go -> Go to the folder... pejstaj i klikni Go.
Tema zaključana.
31.12.2012 | 02:52
Hvala na brzom odgovoru i Saint-u u Sanku i hvala vam sto mi pomazete. Pokusao sam sam vise puta, al softverski jezik je na previse naprednom nivou a i nisam se nasao u moru razlicitih informacija koji su me ostavljalji ne sigurnim u ono sta radim a ne zelim da zeznem telefon.

Saint znam sta me pitas, ovako na telefonu u cydia-i imam sacuvane SHSH za IOS 4.2.1 ; 4.3 ; 4.3.2 ; 4.3.3 (koji meni treba zbog stare gevey sim koju sam kupio u US sredinom 2011) sve do 6.0.1. i sve je to sacuvano u TU na Macbook-u.

Sank, otisao sam na TU i u advanced tabu sam nasao da se SHSH pohranjuju u direktorijum /Users/UrosDrapsin/.shsh medjutim kad sam pritisnuo dugmence obelezeno sa [...] folder je bio svetlo sive boje i nedostupan i u njemu folderi known devices i cache na kojima izgleda kao da nema nista. Pokusao sam da kopiram put i isao na go kroz finder i (uz pomoc command+shift+g) ali nista nije nasao, ili ja negde gresim u postupku.
Tema zaključana.
31.12.2012 | 02:56
Nisam video da mogu da ubacim i fotke evo u ovoj poruci.
Screen_shot_2012_12_31_at_2-717112edf1398813ba6bc84f0147c1ed.png
Tema zaključana.
31.12.2012 | 02:58
i ova za saint-a
Screen_shot_2012_12_31_at_2-3b7ac04400b7696542757ec0d727d139.png
Tema zaključana.
02.01.2013 | 02:19
Da li je neko prisutan da mi pomogne?
Tema zaključana.
02.01.2013 | 16:06
imas spasen SHSH za 4.3 tako da mozes uraditi upgrade kako sam ti napisao
Tema zaključana.
02.01.2013 | 21:58
a kazi mi kako da napravim custom firmware? imam IOS 10.6.8 "snow leopard"
Tema zaključana.
02.01.2013 | 22:04
Skini pwnage tool mislim da je za 4.3.3 (pwnage tool 4.3.3.1) ili redsn0w 0.9 i normalni FW pa sa pwnage(ili redsn0w) napravis custom da sacuvas BB.Sve mozes naci na iclarified.com
Tema zaključana.
18.01.2013 | 20:47
Tema zaključana.
18.01.2013 | 22:23
Nema potrebe da postavljas isto pitanje na par mjesta
Tema zaključana.
02.02.2013 | 17:21
Jeli postoji gevey kartica za iphone 4 ,ios 6.1?
Tema zaključana.
12.02.2013 | 20:14
Bok novi sam ovdje i imam jedno kratko pitanje imam 4s nedavno instaliran ios 6.1 mob je zakljucan na vip mrezu interesira me moze li se napraviti jailbreake,bez da se unlocka iphone1!! hvala!!
Tema zaključana.
12.02.2013 | 20:21
Mrnjo kaže:
Bok novi sam ovdje i imam jedno kratko pitanje imam 4s nedavno instaliran ios 6.1 mob je zakljucan na vip mrezu interesira me moze li se napraviti jailbreake,bez da se unlocka iphone1!! hvala!!

naravno da moze, jailbreak nema veze sa unlockom
Tema zaključana.
12.02.2013 | 20:29
mbijelic1 kaže:
Mrnjo kaže:

naravno da moze, jailbreak nema veze sa unlockom

puno hvala na informaciji!!
Tema zaključana.
12.02.2013 | 21:00
jos nesto postoji li mogucnost nekih neplaniranih problema kao npr brisanje podataka iz mob itd prilokom jailbreika...
Tema zaključana.
12.02.2013 | 21:11
Mrnjo kaže:
jos nesto postoji li mogucnost nekih neplaniranih problema kao npr brisanje podataka iz mob itd prilokom jailbreika...

uvik se prije JB preporuca spremanje podataka! tako ako sta bude da uvik mozes restorati i vratiti podatke
Tema zaključana.
14.02.2013 | 13:34
Imam T-Comov iPhone 4 s firmware verzijom 04.12.05
Guglam ali ne pronalazim. Kako unlockati that motherfucker?
Tema zaključana.
14.02.2013 | 13:45
nazovi ih da tu unlockaju. ja mislim da bi svi iphonei trebali da su otkljucani. ako nisu onda t-com nazoves i da ti otkljucaju. morali bi.
Tema zaključana.
14.02.2013 | 13:59
Koliko do dođe? hoće li biti probema što t-comova kartica nije nikad korištena nego bonbon?
Tema zaključana.
14.02.2013 | 14:13
Kapetanica kaže:
Imam T-Comov iPhone 4 s firmware verzijom 04.12.05
Guglam ali ne pronalazim. Kako unlockati that motherfucker?

Cudi me,kazu da je iPhone tako lako unlock-ati pa to svi rade

Salim se,iPhone je jedan od naj tezih aparata za unlock.Idi u maticnu mrezu i vidi da li je istekao ugovor pa da ti oni otkljucaju ako ne to onda ti ostaje samo X Sim
Tema zaključana.
14.02.2013 | 17:26
Pozdrav svima senseima na forumu...

Imam problem ako neko moze da mi ga objasni. Naime unlockovao sam fabricki iPhone 4 pre mesec dana i pre neki dan sam update-ovao na 6.1 i radio je super, medjutim juce je prestao da hvata signal i sad mi gore pise "no service". Kada idem na rucno trazenje carriera on ih nadje sve medjutim kad izaberem neki posle searching-a opet se pojavi no service. Proverio sam i status telefona naime pise sledece. Sim status: Server down? Saljem sliku u prilogu pa ako iko zna da mi objasni u cemu je fazon.

Hvala svima unapred. Uros
Screen_shot_2013_02_14_at_5.png
Tema zaključana.
23.02.2013 | 21:16
Pozdrav svima...

Imam iphone 4s kupljen preko njuskala sa vazecom garancijom od V.I.P do 4 mjeseca 2013god pa me interesira
nakon isteka garancije dali su mi duzni unlockati mob .!!!!
Tema zaključana.
23.02.2013 | 21:34
Ne garancije, vec ugovora.Jer garancija vazi 1 godinu a ugovor je mozda potpisan na 2 godine.
Tema zaključana.
23.02.2013 | 21:41
saint kaže:
Ne garancije, vec ugovora.Jer garancija vazi 1 godinu a ugovor je mozda potpisan na 2 godine.

Da kupljen je 20 .4 2012 ,kako mogu provjeriti u vip..
Tema zaključana.
23.02.2013 | 23:34
Da,odes kod operatera i provjeris sta i kako
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
11.04.2013 | 14:04
Postoji li jos koja mogucnost unlockanja iP4s/5 osim odlaska operateru i placanja unlocka (ugovor nije istekao) ?
Tema zaključana.
11.04.2013 | 15:13
Samo x sim kartica
Tema zaključana.
16.05.2013 | 21:18
imam iphone 4s, radi na VIP mreži, te me zanima koju x-sim ili r-sim karticu odabrati i koliko su pouzdane?
Tema zaključana.
16.05.2013 | 21:58
Nemam pojma da postoji mogucnost otključavanja putem nekih kartica, ali ono što ti ja savjetujem je da ga tvornički otključaš. Evo ja sam baš danas otključao svoj iPhone 5 (zaključan na VIP) za 400 kn. I sad mi je zauvijek otključan. Čovjeka sam našao preko njuškala.
Tema zaključana.
20.05.2013 | 01:12
nisam vec dugo u ovim vodama pa jedno pitanje 4s sa 5.1.1 ima kakav unlock?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1520)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.01 Seconds

Provided by iJoomla SEO