Appulous?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Appulous?

23.12.2009 | 19:04
Sto se dogadja s appulousom? www.appulo.us
Nisam bas u toku, ali mi ne izgleda dobro. I wtf je ovo [www.appulous.org]?

I sto cemo sad mi jadnici koji nemamo love za sve one kul aplikacije koje kostaju 5$, 10$ itd?

Razveselite me i recite mi da im je samo jos jednom server pao!!
Tema zaključana.
23.12.2009 | 19:29
Jujo je napisao:
I sto cemo sad mi jadnici koji nemamo love za sve one kul aplikacije koje kostaju 5$, 10$ itd?

Jadniče koji nemaš 25 ili 50kn za program koji želiš koristiti, ali imaš za iPhone i pretplatu? Da nema ljudi koji daju te pare, ne bi bilo ni App Storea, ni toliko dobrih programa, zato pokušaj promijeniti svoj mentalitet.

Ne znam što je sa Applulousom, ali nadam se da su ga blokali!
Tema zaključana.
23.12.2009 | 22:00
Htio bih samo nesto dodati.
Ja sam svoj iPhone dobio za rodjendan. Kupljen je u Italiji i samim time otkljucan tvornicki (na VIPu sam). iPhone nisam jailbrekao jer mi nije imalo smisla. Dugo vremena sam škicao Navigon aplikaciju na App Storeu. Cekao trenutak kad cu se odlucit dati 100$ za aplikaciju. Malo sam nesiguran bio. I onda mi ej netko skrenuo pozornost na taj Appulous. Bilo mi je to savrseno da isprobam aplikaciju i da vidim isplati li mi se to kupit.
Daunlodao sam i koristio svega 1x jer mi je u medjuvremenu GPS prestao radit.
Par komplikacija dalje i na 3.1 firmwareu je poceo GPS opet radit. Pa je prestao i sada na 3.1.2 ne radi opet. Ima masu usera sa tim problemom koji se javio nakon 3.0 updatea.

I sad da sam ja kupio to za 100$ prakticki bi bacio novac, jer za novi iPhone nemam. Podrzavam developere, kupujem aplikacije, ali tu i tamo nesto ovakvo dodje korisno ....
Tema zaključana.
24.12.2009 | 12:58
Vanjuška je napisao:
Jujo je napisao:

Jadniče koji nemaš 25 ili 50kn za program koji želiš koristiti, ali imaš za iPhone i pretplatu? Da nema ljudi koji daju te pare, ne bi bilo ni App Storea, ni toliko dobrih programa, zato pokušaj promijeniti svoj mentalitet.

Ne znam što je sa Applulousom, ali nadam se da su ga blokali!

Nisam na pretplati, unlockao sam svoj iPhone. Isto sam na VIP-u kao i Defou. A iPhone sam dobio na poklon, takodjer.

Htio bih samo nesto dodati.
Ja sam svoj iPhone dobio za rodjendan. Kupljen je u Italiji i samim time otkljucan tvornicki (na VIPu sam). iPhone nisam jailbrekao jer mi nije imalo smisla. Dugo vremena sam škicao Navigon aplikaciju na App Storeu. Cekao trenutak kad cu se odlucit dati 100$ za aplikaciju. Malo sam nesiguran bio. I onda mi ej netko skrenuo pozornost na taj Appulous. Bilo mi je to savrseno da isprobam aplikaciju i da vidim isplati li mi se to kupit.
Daunlodao sam i koristio svega 1x jer mi je u medjuvremenu GPS prestao radit.
Par komplikacija dalje i na 3.1 firmwareu je poceo GPS opet radit. Pa je prestao i sada na 3.1.2 ne radi opet. Ima masu usera sa tim problemom koji se javio nakon 3.0 updatea.

I sad da sam ja kupio to za 100$ prakticki bi bacio novac, jer za novi iPhone nemam. Podrzavam developere, kupujem aplikacije, ali tu i tamo nesto ovakvo dodje korisno ...

Upravo zbog toga i koristim appulous. Ne volim bacati novac cim vidim nesto sto bi mi EVENTUALNO moglo NEKAKO pomoci. I sto ako mi to ne sluzi - bacen novac. 25 KN x 10 je 250 KN, nije jednako nuli. To je moj stav
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1658)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO