Nekoliko pitanja o iPhonu.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nekoliko pitanja o iPhonu.

02.01.2010 | 11:39
Pozdrav! Ja san novi na forumu pa imam nekoliko pitanja.

Evo napokon nakon mnogo mjeseci za tri tjednja dobiti ću iPone 3Gs.
Imam nekoliko pitanja:

1. Dali jailbreak usporuje iphone?

2. Dali iphone mora biti jailbreakan za skidanje aplikacija sa stranice appulous?

3. Dali se iphone jako kvari?

hvala
Tema zaključana.
02.01.2010 | 11:52
1.ja nisam primjetio da je spor(koristim ga samo za mjenjanje tema na iphone-u)
2.nisam koristio appulous ali mislim da mora (kod mene su sva aplikacije legalne)
3.meni se do sad nije pokvario a ni mojim prijateljima koje sam zarazio sa iphone-om.

Molim.
Tema zaključana.
02.01.2010 | 12:11
hvala na odgovorima
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
02.01.2010 | 13:47
1) Moguće je da ga uspori ako se počnu koristiti neke neautorizirane aplikacije koje rade u pozadini. Zato treba znati što se radi.

2) Da.

3). Da. Ja imam već treći u garanciji. Posebno mu je nepouzdan wi-fi sklop.
Tema zaključana.
02.01.2010 | 16:39
Morao sam dpasaricu dati plusic na karmu radi ovoga

bok!
Tema zaključana.
02.01.2010 | 22:53
dpasaric je napisao:
1) Moguće je da ga uspori ako se počnu koristiti neke neautorizirane aplikacije koje rade u pozadini. Zato treba znati što se radi.

2) Da.

3). Da. Ja imam već treći u garanciji. Posebno mu je nepouzdan wi-fi sklop.

3.Ti si bas imao peh!!Ali sve je dobro dok ne eksplodira
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
03.01.2010 | 04:50
Sudeći po preko 1500 poruka na preko 100 stranica u samo jednom threadu na tu temu na službenom Apple forumu, izgleda da je mnogo ljudi "imalo peh". A nije samo to... mnogi imaju problem s odašiljačem/prijemnikom, pa zna krepati čip koji kontrolira mikrofon (tako da ti radi samo putem speakerfona iako je sam mikrofon okej), a i frendica je već na četvrtom u garanciji...

Ukratko, iz mojeg iskustva s Apple proizvodima, a zaista mogu reći da ga imam natprosječno - što zbog hobija, što zbog posla, iPhone 3G je najnepouzdaniji hardver koji je Apple ikada pustio na tržište.

Originalni 2G i novi 3GS su izgleda nešto bolji, čuo sam daleko manje pritužbi na njih...

Jedino moram priznati da je fizički izdržljiv. Mislim da bi malo koji telefon izdržao da ga se svom snagom zabije u stol.
Tema zaključana.
03.01.2010 | 09:07
Fizicki je izdrzljiv zato sto je skoro hermeticki zatvoren.Nema poklopca od baterije.

A jedna od prednosti mu je sto se i polovan moze prodati za dobre novce.
Tema zaključana.
04.01.2010 | 12:24
evo odlučno ipak 3gs
hvala vam na pomoći!
Tema zaključana.
11.01.2010 | 19:13
evo da ne otvaram novu temu imam pitanje.
daki je istina da kod jalbrejkanog iphona 3gs ako se baterija do kraju isprazni i ako se uređaj sam ugasi više se ne može upaliti nego se samo može upaliti pomoći itunesa.
hvala
Tema zaključana.
11.01.2010 | 20:19
Kod starijih modela 3GSa to nije potrebno, kod novih modela treba jailbreakat ili restore radit nakon svakog restarta ili gasenja.
Tema zaključana.
13.01.2010 | 21:27
Odgovor na prvo pitanje - ne znam. Isto vrijedi i za drugo. Kad smo kod trećega - Kvari se, kvari. Moj je nakon osam mjeseci rada počeo u razgovoru štekati, nakon par dana izgubio signal. Kako sam ga kuoio u Australiji poslao sam ga na servis - tamo u servisu radi - kod mene doma i na većini mjesta u gradu ne radi. Poslao sam ga opet na servis u Australiju (postao je frequent flayer:cheer: ). Rezultat - tamo radi, a kod mene ne radi (povremeno i samo na nekim pozicijama). Sada čekam najavljeni iPhone 4G - u nadi je spas.
Tema zaključana.
21.01.2010 | 14:53
Evo dobio sa iPhone 3GS ali 32GB white i prezadovoljan sam.
Jalbreak nisam uradio za sada jer su mi za sada dobre i besplatne aplikacije iz AppStore.
Ponajviše sam očaran brzinom na odnosu na 3g iPhone.
IPhone is the best!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1709)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO