kupnja iphonea u Americi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kupnja iphonea u Americi

11.01.2010 | 05:40
zanima me iz vaših iskustava(ako ih je takvih bilo), spoznaja i prikupljenih informacija da li je izvedivo i sa kojim "žrtvama" kupnja iphonea u nekom apple storeu,recimo u New Yorku. Ovih par godina svjesno izbjegavam iphone i pripadajuće mu diskusije i informacije jer mi nije bio toliko "napet" a nije mi se ni izdvajalo stotine eura za njega. Ali sad imam priliku da mi netko u Americi(tko tamo ide na poslovni put samo) kupi.
Jedino što znam jest da je Iphone tamo vezan ugovorom uz AT %T....
Sad moja pitanja bi bila-da li ta moja osoba može kupiti iphone u USA bez nekih većih peripetija?
Mora li to biti pod ugovorom da bi bilo po cijeni kao što je istaknuta na netu( U apple store-u) ?
Može li se to čudo bezbolno osposobiti za rad kod nas na Vip mreži i sve što ide uz to?
I da li je realno očekivati predstavljanje novog iphonea na nadolazećem apple eventu za koji tjedan?

Bio bih zahvalan da mi netko jednostavno pojasni neke stvari jer koliko god godina imao mac i radio na njima, skupljajući imacove, macbookove i ipode, iphone me nikad nije toliko zanimao...pa sam svjesno ignorirao sve to..pa molim malo razumjevanja....
Tema zaključana.
11.01.2010 | 07:44
Ima ducana koji ti budeju prodali iPhone za nekih 200 dolara bez ugovora i sl, ali savjetujem tvojem prijatelju da maksimalno pazi da se radi o orginalnom uredaju i obavezno isprobavanje, da mu na kraju nest ne podvale.. Meni su probali cim su vidli da sam stranac ali to ne znaci nuzno da sam glup,...Obicno su ti vec otkljucani na sve mreze i sl tak da nebi smjelo biti problema ni s te strane,...
Sad mozda ces morati kupiti punjac jer kod njih je drugciji steker,...
Sve u svemu samo pametno nek uzme si vremena da prosvrlja kroz sve silne ducancice i butike gdi se to sve prodaje jer sto ide dalje od broadwaya je sve jeftinije da ne skoci na prvog zeca,..
Ako jos kako mogu pomoci samo pitaj,...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1706)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO