iPhone lock problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone lock problem

26.03.2010 | 18:15
Brat je danas kupio iPhone preko oglasa. Tek sto ga je dobio, stavio je unutra svoju Simpa karticu, spojio ga na itunese i updateao software. Onda mu se naravno sim kartica zaakljucala. Ocajan je, veselio se, nije ga niti procackao, nista. Ja sam gledao na netu programe za unlock da mu pomognem, no svi zahtjevaju da mobitel bude spojen na itunese, no to nije moguce, jer itunesi kazu da ne prepoznaju telefon jer SIM ne valja.

Do updatea je imao 3.0 software, sad (valjda) ima 3.1.2.

Očajan je, lupa glavom u zid, a popravak iz oglasa košta 150kn, kojih ce jedva skupiti i mogu mu to napraviti te sljedecu srijedu. Ja sam se sjetio vas na forumu.

Zna li netko to popraviti, da mu pomogne i sredi to?

Zahvaljujem u njegovo ime!
Tema zaključana.
26.03.2010 | 18:15
Radi se o 2G iphoneu...
Tema zaključana.
26.03.2010 | 18:59
Probaj s drugom SIM karticom... Trebalo bi radit. Nakon ulocka vrati staru karticu. Ovo je samo teorija, nisam siguran da li bu i u praksi funkcioniralo zato sto nikada nisam imao taj problem....
Tema zaključana.
26.03.2010 | 20:15
Ok, pokusati cu to. Sam se ne usudim unlockati nekim softwareom.

Ugl, ne treba više pomoć, našao sam jednog prijatelja koji ce to napraviti.

Ali, tak mi je zao gledat buraza, tak se veselio, a nije me pitao, rekao bi mu da to ne radi, da ce ponistiti unlock koji je bio...
Tema zaključana.
27.03.2010 | 04:08
probaj blackrain...
Tema zaključana.
27.03.2010 | 11:01
Ovo izgleda dosta jednostavno. Još sam jučer dao prijatelju mobitel na unlock, pa više ne mogu to sam napraviti. Ali, ovo se stvarno čini jednostavno.

Može jedno pitanje da ne otvaram novu temu?
Kada sam ja kupio sebi još davno iphone, on je bio već jailbreakan i imao je Cydiu gore (ako se dobro sjećam, tako se zove). Jel znate kako bih to mogao i burazu stavit na mobitel ili to dolazi samo sa jailbreak softwareom (kao evo, ovaj blackra1n)? Mislim, nakon što mu ovaj dečko jailbreaka mobitel, da li se kasnije može Cydia staviti? Znam da sam ja super stvari s njom nalazio...
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
27.03.2010 | 12:56
blackra1n na iPhone/touch stavlja aplikaciju Blackra1n koju kad pokrenes mozes uzabrat da ti instalira Cydiju.. isto tako mozes odabrat da makne Blackra1n sa liste instaliranjh programa. Vrlo jednostavno..
Tema zaključana.
02.04.2010 | 11:26
Opet molim za pomoć!

Riječ je o unlocku, ne jailbreaku, samo bi htjeli da mobitel radi na tmobile (zapravo, u ovom stanju očaja, na bilo koju mrežu u Hr)

dakle: Brat kupio iPhone i updetao software. Time ga je zaključao. Odnijeo sam mob prijatelju na unlock, ne i jailbreak! Unlock nije uspio, mobitel je tražio original karticu pa smo kupili adapeter za SIM da ga ''zavaramo''. Ni to nije uspjelo. Onda smo pomoću IMEIa preko prijatelja u Mobisu saznali da je mobitel kupljen u Njemačkoj i da zahtijeva njemački SIM od tmobilea. Kako smo i to mukom nabavili, mislili smo kako je tu konačno našim problemima kraj! No, sad pak mobitel traži broj kreditne kartice iz Njemačke!!! Valjda radi verifikacije lokacije, ne znam. Sada apsolutno više ne znamo što bi pokušali... Ima li tko kakav savjet. Prijatelj koji radi u tmobileu na popravcima iPhonea kaže kako je takvo što vidio na samo 2 telefona iz SADa. Jeste li ikad sreli takav problem? Na Googleu ništa sličnoga nisam pronašao. Molim vas za pomoć
Tema zaključana.
03.04.2010 | 12:01
blackra1n.com/ rješava sve te probleme. Imao sam jučer istu situaciju (iPhone kupljen van RH i ne radi s nijednom karticom), onda sam ga stavio na 3.1.2 softver i s blackra1nom-om JB i unlockao.

bok!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1613)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.85 Seconds

Provided by iJoomla SEO