iphone3g - kučište i baterija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone3g - kučište i baterija

05.04.2010 | 18:09
Pozz svima!
Nabavio sam Iphone 3g star 1 godinu,odlicno sve radi ali kučište odozad mi je izgrecano i odlucio sam ga zamjeniti pa sam sa ebay narucio komplet kučište...ovo sa linka:

Ali neki korisnici su mi dali savjet da nediram jer ova kukučišta nisu dobra tj nesjadju kako treba!

Nadalje nisam zadovoljan sa radom baterije,te sam odlucio i nju zamjenit sa malo jacom,ovom sa linka:

nju jos nisam narucio,ali namjeravam ovih dana,ali ako imate kakve i ideje,savjete,mjenjati/ne mjenjati nista odgovorite
Tema zaključana.
05.04.2010 | 18:17
Nemam direktna iskustva s ovakvim stvarima za iPhone, ali imam s drugim mobitelima i praksa je pokazala da je bolje imati ishabanu original masku nego novu kinesku... slično tako i za bateriju...
Ali mislim da si svjestan da za tu lovu nećeš dobiti neku kvalitetu.

bok!
Tema zaključana.
05.04.2010 | 20:40
Hm...ne mora značiti da "Kineski" dijelovi nisu dobri...ionako ti je danas sve "Made in China" ...ali,evo link,domaća firma...pogledaj,pa odluči!!

www.ioprema.com/index.html
Tema zaključana.
05.04.2010 | 21:30
300kn za komad plastike!!haha ali ne hvala
Tema zaključana.
06.04.2010 | 09:57
Ne mora znaciti da je kvalitetija koloko je i skuplja. Moze se desiti da dobijes istu onu po 8.80$. Kaj te smeta zadnja strana, stavi silikonsku kurtonku i nebu se vidjelo. Napried onu filoju i rjesio si problem (u stvari sakrio si ga).
Tema zaključana.
14.04.2010 | 01:01
Kako možeš uopće zamisliti da će ti kućište od 9 USD savršeno sjesti na telefon koji je koštao cca 500 Eura kada je bio novi (ili više).

Ne kupuj to !!!

Imao sam prilike vidjeti to kućište u živo i mijenjati ga.

1. Deblje je od originala
2. "Zijeva" barem na dva mjesta
3. Povučeš noktom po "jabuci" i eto traga...

Pa ti odluči
Tema zaključana.
14.04.2010 | 01:41
I ja sam se mislio upustit u takvu avanturu (zamjenu maske), ali nakon sto sam ih imao prilike drzati u rukama, odustao sam.

Kako kaze kreso, maska zijeva i u ruci se osjeti razlika u kvaliteti (naime ova zamjenska, iako je deblja, cini se jako krhka). Takoder, ne znam koliko si praktican sa rastavljanjem iPhonea, ali moras znat da nije kao na ostalim mobitelima. Poledina je ta na koju je pricvrscena maticna ploca te ostale komponente. Velika je muka vratiti ih i na originalnu masku, a kamoli na kopiju za 8 $.

Bateriju takoder mjenjaj samo ako je sadasnjoj kapacitet iznimno niski. Zamjense baterije cesto znaju radit probleme. Nekako sam skeptican prema ovoj s linka. Ja jos uvijek vjerujem u onu staru i dobru: "kolko love, tolko muzike". Svakavo se smece prodaje na internetu i cesto se kupci zalete u nadi da usparaju koju kunu/dolar, ali u duzem periodu izgube. Ja sam svoju bateriju (istih karakteristika kao i original) platio 40$ i radi svega 70% kao kad je originalna bila nova.

U konacnici, vidi sam. Samim time sto si se obratio na forumu, dokazujes da si spreman primit savjet. Ovo je samo moje iskustvo. Nadam se da ce tvoje biti bolje.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1713)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.91 Seconds

Provided by iJoomla SEO