Jailbreak 3.1.3 nam se smiješi??
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jailbreak 3.1.3 nam se smiješi??

16.04.2010 | 01:39
blog.iphone-dev.org/post/384104601/scam-season

...dolje u komentarima nešto spominju da će izići jailbreak za 3.1.3. verziju, baeband 05.12.01....

Gohost: 23. April Release Date!
okay guy sorry that you hear nothing from us for long awhile but we are working a lot on the unlock between study time and other free time. all bugs are fixed and we will release our fine unlock thunderst0rm on april 23. why april 23? its my 23 birthday

sorry to all of you who have ipod touch 3g and 2g. only 1g is supported.

You can jailbreak and unlock with thunderstorm
-iPhone 3Gs
-iPhone 3G
-iPod Touch 1g
@firmware 3.1.3 with baseband 05.12.01

Is thsi true?

"ISTINA ILI NEEEE!!!???" Da čujem vaš komentar!!
Tema zaključana.
  • BB
  • Korisnik
17.04.2010 | 05:25
Q: "2day i read on a blog named thunderst0rm, he said that he found a solution, is it fake or whtat ? "
A: "thunderst0rm is fake..."

Ovo gore je copy/paste sa
blog.iphone-dev.org/post/506498307/iphon...he-horizon#idc-cover

DevTeam je jasno obznanio da neće izbacivati novi JB dok ne izađe OS4...
A svi ovi koji tvrde da su JB 3.1.3, napravili su to s 3G (koji se moze downgrade-ati).
ZA 3GS vrijedi ono "strpljen-spašen"...
Tema zaključana.
17.04.2010 | 19:09
Ja imam 3G iphone verzija 3.1.3 modem firmware 05.12.01 i moze se bez problema napraviti JB. Samo je problem u odkljucavanju iphonea. Ovaj model se ne moze downgrade-ati koliko ja znam, probao sam sa fuzzyband-om ali nije islo.

Jeli netko zna odkljucati ovu verziju iphonea?

Unaprijed hvala
Tema zaključana.
18.04.2010 | 13:11
Znam da se sa novim redsn0wom može jailbreakati 3.1.3, ali se ne može firmware downgradeati, to sigurno!

Zato ja imam 3.1.2, ništa mu ne fali...
Tema zaključana.
18.04.2010 | 17:26
a znaš li slučajno kada možemo očekivati neko rješenje za verziju 3.1.3 i firmwareom 05.12.01 ??? ovaj mjesec, slijedeći??

i ja bi volio da se mogu vratiti na 3.1.2
Tema zaključana.
18.04.2010 | 21:19
Kolko ja znam jailbreak za 3.1.3 je odavno vani ali ne i unlock.

I navodno za unlock ni neće biti sve do ljeta dok ne izađe OS4.
Btw možeš Downgrade raditi i bez Jailbreak-a samo trebas imati file od OS 3.1.2
I raditi restore i igrat se s irecovery ili s pwnagetool
bar sam ja tako to sredio pošto nisam mogo raditi unlock na 3.1.3 jer mi je bootloader bio 6.4 a samo oni koji imaju 5.8 mogu raditi unlock na 3.1.3
Tema zaključana.
19.04.2010 | 01:11
meni je bootloader 06.02 , kako si ti napravio unlock na 3.1.3, moze pomoc ???
Tema zaključana.
19.04.2010 | 21:11
pozdrav...znaci kupio sam iPhone 3GS prije tocno tjedan dana i gore je 3.1.3...sad me zanima dali postoji samo jailbreak za 3.1.3. soft koji je tvornicki gore...unlock ne treba nego sam JB...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1712)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO