unlock iphone 3g 3.1.3 modem firmware 05.12.01
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

unlock iphone 3g 3.1.3 modem firmware 05.12.01

17.04.2010 | 18:40
Jeli netko zna kako napraviti unlock iphone 3g 3.1.3 modem firmware 05.12.01. Uspio sam napraviti jailbrake ali unlock ne mogu.

Unaprijed hvala na bilo kakvoj pomoci

pozdrav
Tema zaključana.
19.04.2010 | 11:33
Bok,

jesi probao ovo:

The procedure in the following section. To use it will need a jailbroken iPhone:

1 / deactivate 3G
2 / add the source to cydia apt.geohot.com
3 / Install com.geohot.purplesn0w
4 / wait until the installation and restart your iPhone
5 / iPhone is unlocked

www.exploreeverything.com/2010/03/29/unl...-12-01-finally-free/

Ajde mi javi, nemam trenutno Iphone tu pa ne mogu probati, ali mi nije jasno kako si napravio jaibreak.

Pozdrav
Tema zaključana.
19.04.2010 | 11:53

pomocu ovoga videa mozes napravit jailbreak, a unlock jos nije moguc tako sam procitao na internetu... jos se ne zna kada ce to biti moguce
Tema zaključana.
22.05.2010 | 01:53
probaj spirit radi 100 posto za 30 ak sekundi se uradi jailbreak
Tema zaključana.
22.05.2010 | 03:31
sanel je napisao:
probaj spirit radi 100 posto za 30 ak sekundi se uradi jailbreak

spirit ne moze unlockat
Tema zaključana.
22.05.2010 | 04:33
Da spirit ne može unlock napraviti. A zna li se možda kada će izaći unlock, neki govore odmah kada izadje iPhone 4g a kada izlazi 4g ??? I jeli to istina ??
Tema zaključana.
22.05.2010 | 11:40
ja takoder imam 3.1.3 i 05.12.01 ali meni neradi wifi dali mi netko moze dati neki savijet ili nesto kad ga se vec nemoze unlockat
Tema zaključana.
31.05.2010 | 02:27
Za navedeni firmweare jailbreak radi savršeno, preporučam da se koristi spirit i uputa na netu ima na desetke. Moj problem vidim da je nerješiv jer unlock još nije moguć. Novija verzija čipa koju za sada jedino je moguće zaobiči hardverskom zamjenom koju nikom ne preporučam da radi kod kuće onako iz dosade. Za bootloader V. 06.04.te za baseband V. 05.12.01 unlock još nije moguć barem što se tiće softwearea. Kada se radi unlock po uputama kao i za ranije verzije fuzzyband odgovara: NOT SUPORTED - DOWNGRADING WILL ONLY WORK WITH BASEBAND BOOTLOADER 05.08. Dakle ja molim sve koji bi znali riješit problem da se jave, a ako je uistinu tako, mislim da ćemo čekati do jeseni kada će izači novi model pa se tada nadamo i riješenju mog-našeg problema, ako ne prije. Svima pozdrav
Tema zaključana.
31.05.2010 | 20:03
kkovac25 je napisao:
...Dakle ja molim sve koji bi znali riješit problem da se jave, a ako je uistinu tako, mislim da ćemo čekati do jeseni kada će izači novi model pa se tada nadamo i riješenju mog-našeg problema, ako ne prije. Svima pozdrav

Zasto do jeseni? Sta ne bude na wwdc10?
Tema zaključana.
31.05.2010 | 23:34
Pa iskreno ne znam dal bude, a i pitanje je kada??? Znaš možda kada bi trenala biti ???
Tema zaključana.
01.06.2010 | 17:21
kkovac25 je napisao:
Znaš možda kada bi trenala biti ???

07-11 June 2010 San Francisco
developer.apple.com/wwdc/
Tema zaključana.
02.06.2010 | 01:03
E hvala na informaciji, nadamo se da će unlock brzo krenuti u ''opticaj''!
Tema zaključana.
02.06.2010 | 01:07
Mene sad zanima ako tko možda zna, iako mi je iphone zaključan na t-mobile hr, dal će raditi na t-mobile de - odnosno u Njemačkoj. Pošto dosta putujem jeftinije mi je imati tamo njihovu karticu, unlock mi je jedino zbog toga i potreban. Za dva tijedna ću vam javiti he ako prije ne saznam na forumu ovdje!!
Tema zaključana.
10.06.2010 | 10:18
Evo Unlock za 3.1.3 , konacno .

Tema zaključana.
10.06.2010 | 13:33
pa to vec ima neko vrijeme ali ne bi to preporucio.
ti si sebi kao to slozio?
Tema zaključana.
11.06.2010 | 12:26
postoji jailbrake vec odavno ali nema jos unlock-a... Unlock izlazi 21.06 kada izbace iOS 4,zato sto je hakerima u interesu da mogu otkljucati i najnoviji sustav iphone-a. Kada bi ga sada izbacili,Apple bi mogao promjeniti i srediti neke bagove u sustavu koji omogucavaju unlock,a da bi bili sigurni nece da sada izbace unlock od 3.1.3 verzije, izbaci ce kada iOS4 i oficialno bude dostupan obicnim korisnicima.

ovo sam sve procitao po furumima od dev tima pa eto pricekat cemo i vidjeti jeli tocna informacija
Tema zaključana.
12.06.2010 | 12:46
Ja više stvarno neznam zašto uvijek netko daje lažnu nadu za unlock kada se dobro zna i da je i sam GeoHot reko da ništa dok god ne izađe offical iOS4 pa če onda napraviti taj unlock koji več ima za iPad i nada se da će biti isto i za iPhone.
Navodno unlock neče biti za 2g.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1589)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO