iPhone 4?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4?

19.04.2010 | 22:15

izgleda ko da je.navodno ga lik ostavil u kaficu

mada iskreno, dizajnom sam razocaran. :/
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
19.04.2010 | 23:35
Kada sam neki dan tvitnuo o tome vidjevši prve fotke odmah mi se činilo da nije fake iako su mnogi vrištali da jest, meni se čini da ima onu Ive notu u dizajnu koju kineska replika ne bi imala.

Meni se baš sviđa, konačno crni iPhone koji mi je cool!
Tema zaključana.
19.04.2010 | 23:38
I meni je dizajn dobar.
Tema zaključana.
19.04.2010 | 23:45
Moram priznati da mi se jako sviđa dizajn.
Jedino ako je istina da je ekran malo manji ....ah!

Sve ostalo samo pohvale ekipi iz appla.
Tema zaključana.
19.04.2010 | 23:53
Ako ovo bude konačni dizajn onda sam razočaran. Previše liči na HTC.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
19.04.2010 | 23:58
Uopće se ne mogu sjetiti kako izgleda HTC! Inače, bili su renderi baš ovakvog dizajna za novi iPhone još davno-davno, tako da su zapravo svi i očekivali ovakav izgled - jednostavno je logičan nastavak u duhu ostalih Apple proizvoda u zadnje vrijeme. Morali su dodati aluminij, a opet dno je moralo ostati plastično radi signala... sve štima, ja sam super zadovoljan! Kupujem prvom prilikom!
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
20.04.2010 | 00:10
Ponavljam iz vikalice..

Ak nije fake, zadovoljan sam, jer iskreno, zaobljenost mi ne pase u ruci.. Novi MacBook koji se kod nas doma zove iBuco je super, al u ruci mi mora, tj. MORA bit neki ostriji okvir da bih ga komotni i bez straha koristio da mi ne sklizne..

Ko zna, mozda je pravi... Al opet, boli me patka, bumo vidjeli, ne?
Tema zaključana.
20.04.2010 | 00:39
Kaj se tiče starog dizajna falit će mi zaobljenost zbog koje ga uopče neosječam u đepu , no s druge strane ovaj bi novi mogao i stajati sam od sebe(recimo na stolu) dok se vrti neki filmić
Tema zaključana.
20.04.2010 | 13:17
Jonathan Ive na Twitteru: It's a joke people. Move along.
Tema zaključana.
20.04.2010 | 14:16
A što si očekivao? Da će reći "Gottas!"?

Mene fascinira koliko vas ovdje ima kojima je taj izgled toliko bitan... Meni je svejedno čemu sliči ili ne sliči. Puno mi je važnije da li su ga funkcionalno odlučili unaprijediti u pravi smartphone, ili ostaju na liniji igračke...
Tema zaključana.
20.04.2010 | 14:51
@Smayoo, meni nisu jasni ljudi koji se pale na Alfa Romeo!? Auto je auto, ili mozda nije? Meni oblik nije presudan, ali pomaze kod odabira, u stvari vise mi je ergonomija vazna. Valjda je ona dio dizajna, ne znam. Meni odgovara kaj je iPhone tanki, ima veliki ekran i ne moram cackalicu imati i napikavati po ekranu. Dosta fluidno idu programi (ili vec kaj) na njemu. Definitivni minus je baterija, cak i fotic se da progutati (mada nisam videl kvalitetnih fotica na mobilnim uredjajcicima).
Slusam muziku na njemu (to je jedno od boljih iskustava), sin pogleda crtic (preko kabela na telki kad nisam doma), e-mail i internet funkcioniraju, spaja se na komp i komp ide na net ako bas treba.
Ja sam isto terenski covjek, ali hvala Bogu da ne moram cukati komp sa sobom (u svojstvu investitora sam i drugi to rade za mene). LOL
Tema zaključana.
20.04.2010 | 17:05
Kao sto sam i rekao gadgeteriji "pronicljiv marketinski potez...".
Pricama da je lik izgubio prototip je vise smijesno nego zalosno... nece lik nikakav otkaz dobiti or smth. To je kontrolirana okolina, udjes u firmu, imas ga za testiranje i prilikom izlaska vracas. Znam po svojoj firmi koliko se pazi o sigurnosti informacija, di nece Apple.

Bilo kako bilo, mislim da je to "prava" stvar. Jos kad se pricalo o 4.0 OSu sam predvidio neka poboljsanja i moram se pohvaliti, sve ih pogodio. Jedino su me iznenadili s memorijom 64/80GB :O wooow. Ocekivao sam 64/32, al ovo doslovno tezi prema HDu.

Dizajn mi se na prvu svidja...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1658)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO