Skype update: Napokon omogucili 3G pozive
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Skype update: Napokon omogucili 3G pozive

30.05.2010 | 10:57
Napokon me obradovala vijest da je skype omogucio 3G pozive u novom updateu. Mislim da je to zaista revolucija u telefoniji posto su uveli nedavno fiksne pozive u hrvatskoj, plus sta mozete za 5eur razgovarati besplatno sa cijelom europom, a za 10eur sa cijelim svijetom. Bilo bi jos odlicno da uvedu mobilnu telefoniju te samim time zaokruze besplatne pozive u rvata A da ne govorim da se jos ktome moze i koristiti trenutni mobilni broj za prikaz poziva.
Nisam mogao da ne napisem ovaj tekstic posto me Skype jednostavno odusevljava uz Apple
Tema zaključana.
  • campo
  • Posjetitelj
30.05.2010 | 11:16
puno voip servisa je još jeftinije od skypa napr..voipchaep...treba samo bilo koji SIP client
Tema zaključana.
31.05.2010 | 11:41
koliko sam shvatio nije ima bas jednostavna upotreba za OSX ili Linux korisnike, samo je za Win upotreba
To je isto kao i s VoipStunt om , na kraju te tjeraju da uzmes xlite program koji se placa
Tema zaključana.
31.05.2010 | 16:32
filip je napisao:
plus sta mozete za 5eur razgovarati besplatno sa cijelom europom, a za 10eur sa cijelim svijetom. Bilo bi jos odlicno da uvedu mobilnu telefoniju te samim time zaokruze besplatne pozive u rvata

Čekaj malo. 5€ i 10€ ne spada u kategoriju besplatno. Možda je jeftino, ali besplatno nikako nije.
Tema zaključana.
01.06.2010 | 15:28
MacSin: upotreba po meni je krajnje jedostavno, mozes ga skinuti besplatno sa skype stranice. Sto se tice tbee NenadX upravu si, nije besplatno ali je po mojem misljenju najjeftinije od drugih ako se uzme u obzir kvaliteta i usluga.
Tema zaključana.
11.06.2010 | 09:43
campo je napisao:
puno voip servisa je još jeftinije od skypa napr..voipchaep...treba samo bilo koji SIP client

da, ali koji ima flat razgovore, ovaj voipcheap nema kolko vidim? kolko ja znam samo skype .. znaci platis 5€ i razgovaras kolko hoces cijeli mjesec (to ja imam i super stvar)
Tema zaključana.
12.06.2010 | 12:41
filip: ja sam govorio za VoipStunt i što je campo reko za Voipcheap programe da nisu za osx i linux OS jer samo rade na Win platformi. Inače to su super programi i jeftiniji su od Skype koji dere za bilo što.
Znam da se skype skine s njihove stranice .
Inače sam koristio VoipStunt i ako platiš 10 dollara imaš besplatne razovore 280 dana sa svim land i mob konekcijama naravno ovisi o kojim zemljama, ali uglavnom US, UK, GER, ITA, CAN... itd.
Samo sam razočaran što ne podržava OSX pa je tu neki kao program Xlite koji se plača za dwl i još plus za razgovor.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1617)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.98 Seconds

Provided by iJoomla SEO