T-Mobile neće prodavati iphone 4 NESLUŽBENO
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

T-Mobile neće prodavati iphone 4 NESLUŽBENO

05.09.2010 | 20:44
najviše zabrinjava što t-mobile, za razliku od prijašnjih modela, uopće nigdje nema postavljeno ništa vezano za četvorku... barem neki teaser u stilu "on dolazi", pa i bez datuma ako im je to problem.. ovakva indiferentnost je ono što me zabrinjava i što ide u prilog temi ovog topica.. .nadam se da samo brijem i da će do nove godine četvorka bit u našim džepovima.. al opet.. iako appleu ne treba neki posebni marketing... nedostatak istog na oglasnim prostorima t-mobilea stvarno zabrinjava
Tema zaključana.
05.09.2010 | 22:24
zabac nemoj da ti pokažem što su dalmoši točnije dugopoljci.........pa ti onda više neće past na pamet uspoređivat me sa srbima........malo se raspitaj odakle dolaze perišić i neseri..........a što se tiče iphonea 4 da ga T-Mobile prodaje zkj onda nisu objavili na svojim stranicama ili putem različiti medija barem neku natupnicu dolaska,a ne samo predbilježbu koja stoji mjesecima.........
Tema zaključana.
05.09.2010 | 23:11
@boriskr za temu nije ni krivo pojavljivanje stranica pa eto... mogu jedino i ja potvrdit da se na iPhoneu ne vidi desni rub.
Tema zaključana.
08.09.2010 | 21:35
@mjpero kaj se odma srdis. Ono je bio samo prijedlog. I nisam te/njega s nikim usporedjivao.
Cek malo, pa kaj ti imas duple prijave na Jabucnjaku.
Ono je islo @danijelr15, a ne tebe. Kam se guras. LOL
PS. Meni je dea bil dalmos i dajem si za pravo da neja velim i protv njih. LOOOL

Dobro kad smo vec zabrijali mimo teme onda more jedan vic:

Stari splicanin, hajdukovac na samrtnoj postelji ceka da Bog dojde po njega.
Oko njega se kupili sinovi, kceri, zetovi, snahe.
Sad stari jedva mise rukom i zove najstarijeg sina,ovaj dojde i nagne se nad starog a stari veli:
-Moja posljednja zelja je da mi donesete dinamov sal.
Svi sse uspuhali i ustrcali, a najstariji opet starome:
-Pa ti si hajdokovac od rodjenja, nisi ni jednu utakmicu propustio, di ces sad dinamov sal.
Stari vel:
-To mi je posljednja zelja i hocu da je ispunite.
Nist, ustrcali se sinovi po Splitu i jedva nasli sal i donesli ga starome.
Stari si je stavio sal oko vrata i rekao:
-Bolje da umre jedan njihov ne go nas!
Tema zaključana.
09.09.2010 | 10:52
samo da se nadovežem na ovaj tmobile topic.
u subotu samo pitao t-mobile tete na tmobile štandu u jednom šoping centru i vele da iphone 4 dolazi sredinom 9. mjeseca.

eto.
pozz
Tema zaključana.
09.09.2010 | 11:04
sinke je napisao:
samo da se nadovežem na ovaj tmobile topic.
u subotu samo pitao t-mobile tete na tmobile štandu u jednom šoping centru i vele da iphone 4 dolazi sredinom 9. mjeseca.

eto.
pozz

A sredina samo što nije...

Živi bili pa vidjeli...
Tema zaključana.
09.09.2010 | 11:26
znači od danas 6-7 dana do dolaska u T-Mobile prodaju...........ajde neka dođe već jednom.....
Tema zaključana.
09.09.2010 | 11:33
Tomek je napisao:

A sredina samo što nije...

Živi bili pa vidjeli...

bome da.
nazalost u mom slucaju, ja cu ga moc uzeti tek za 13 mjeseci
vezan sam ugovorom...
Tema zaključana.
11.09.2010 | 01:28
sinke je napisao:
bome da.
vezan sam ugovorom...

pa kaj se brineš burki. taman će tada doći kod nas
Tema zaključana.
14.09.2010 | 12:08
danijelr15 je napisao:
sinke je napisao:
bome da.
vezan sam ugovorom...

pa kaj se brineš burki. taman će tada doći kod nas

hehe goood one
Tema zaključana.
17.09.2010 | 09:45
Jutros mi je u elektronski poštanski sandučić stigla poruka slijedećeg sadržaja:
iPhone_dolazi.png

Slijedeća bi trebala biti obavijest da mogu doći preuzeti svoj novi iPhone 4 koji sam rezervirao još prije dosta vremena.
Tema zaključana.
17.09.2010 | 09:59
15.09.2010. ja sam dobio ovakav odgovor iz T-Mobilea:

"... uređaj se očekuje krajem ovog mjeseca."

E pa sad, sjednemo i čekamo...
Tema zaključana.
17.09.2010 | 10:56
baš mi je žao ovog frenda od mjpero kojega su obavijestili da mu umjesto iPhone-a 4 daju 3GS, a znamo da je on jedan od velikih korisnika.
Tema zaključana.
17.09.2010 | 17:36
aj danijelr15 šuti može najžešče je kaj prvo prednost imaju postoječi korisnici a onda naručitelji a i zanimljivo je to da u poruci nisu naveli datum dolaska.....tako da to opet može potrajati
Tema zaključana.
17.09.2010 | 19:50
Imaju dvije informacije (navodno provjerene). Jedna je da ga T-mobile prodaje od 24.09.2010. i druga od 27.09.2010.
Nije ni to daleko......pričekajmo!
Tema zaključana.
19.09.2010 | 22:04
hahaha malo sam tražio po oglasima i jedan mi je oglas zapeo u oči točnije datum dostunosti......24.9. www.njuskalo.hr/apple-iphone/apple-iphon...mobile-oglas-1640503 vjerojatno će tada doći u prodaju
Tema zaključana.
  • korisnikU2
  • Posjetitelj
21.09.2010 | 13:47
Da Apple iPhone 4 službeno od 24.09. u prodaju kod nas, potvrđeno !
Tema zaključana.
21.09.2010 | 13:56
ma gle buraz, ja ti ne vjerujem. taj frend od mjpera je stariji tip i ne interesiraju ga te pizdarije. kaj bi on lagao
Tema zaključana.
21.09.2010 | 14:53
Danas sam bio u T-Mobile prodajnom centru i lijepo san pitao za iPhone 4 i rekla mi je da službeno ne smiju ništa najavljivti sve dok prvi iPhone 4 ne stignu na skladište. Tako da se za sada neslužbeno očekuju da će stići ili u petak ili u ponedjeljak.
Tema zaključana.
22.09.2010 | 15:55
Eto sada doista SLUŽBENO, prodaja kreće u petak 24.9 eto i linka: www.t-mobile.hr/iphone/
Tema zaključana.
22.09.2010 | 15:58
ma nemoguće! to bi značilo da je mjpero u krivu i da je njegov ozbiljan prijatelj bezveze uzeo 3GS.
Tema zaključana.
22.09.2010 | 16:21
Pa eto stigli prvi iPhone 4 na skladište i od PETKA 24.9. postaju dostupni. Taman prije odlaska u bijeli svijet.

Ja iPhone
Tema zaključana.
22.09.2010 | 18:44
Krivo, prodaja krece u cetvrtak u 21.00 u savskoj (kod Cibone) za one koji su se pretplatili, a za istinu u petak u 8:00 u cijeloj RH.
Tema zaključana.
23.09.2010 | 14:31
Prije odprilike sat vremena nazvala me frendica iz T-Mobile centra da sutra ujutro mogu doći po svoj iPhone 4 32Gb crni.

Tko sretniji od mene. Cijena za 32Gb otključani je 8.200,00 kn

Ja iPhone
Tema zaključana.
23.09.2010 | 14:47
cijene objavljene na mackorisnik.com

iphone 4 16gb u tarifi i75 3498kn u tarifi i150 2898kn u tarifi i300 1298kn u tarifi i500 198kn cijena samog uredjaja je: 7398kn

iphone 4 32gb u tarifi i75 4198kn u tarifi i150 3598kn u tarifi i300 2098kn u tarifi i500 898kn cijena samog uredjaja je: 8198kn
Tema zaključana.
24.09.2010 | 17:48
zabac je napisao:
Krivo, prodaja krece u cetvrtak u 21.00 u savskoj (kod Cibone) za one koji su se pretplatili, a za istinu u petak u 8:00 u cijeloj RH.

vidio ekipu jucer...
Tema zaključana.
24.09.2010 | 17:58
Jucer, kada? Prodaja je krenula u ponoc, mozda su imali poslije ponoci. U 21.00 je pocela kao festa. Sluzbena prodaja je 24.09.2010., valjda 00:01 sat. Rekao mi je neki decko u T-Comu danas prije podne.
Tema zaključana.
25.09.2010 | 14:47
Pa vidil sam ekipu i hostese ispred... U 20.50h
Tema zaključana.
25.09.2010 | 15:59
Cijene su paprenjak, obzirom da to više i nije hit - mjesec, dva pa će počet rumori za peticu.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1279)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO