Iphone 4-pitanja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4-pitanja

10.09.2010 | 00:29
Evo s obzirom da niti jedan forum nije mogao točno reći jednu jedinu informaciju, došao sam ovdje u nadi da cu dobiti precizan, iskren i točan odgovor....Da li novi iphone 4 u nasoj divnoj Republici Hrvatskoj ima problema sa signalom, kao Amerikanci ili je mozda riječ o AT&T-u koji nema bas predivnu pokrivenost ili je riječ o prvoj seriji mobitela koja je ispala ne bas sjajno? Eto to je jedina stvar koja me zanima i nadam se da cete mi odgovoriti u kratkom roku. Zahvaljujem!
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
10.09.2010 | 01:21
Pa s obzirom da nije još dostupan klasičnim kanalima u lijepoj našoj, nema ga veliki broj korisnika tako da ti nitko neće moć još neko vrijeme dat neki suvisli odgovor..
Tema zaključana.
10.09.2010 | 09:03
To sa mrežom je napuhano. Radi bez problema u LJ.N.R.H.. Možda imamo bolju pokrivenost, ali ja mislim da su u novoj generaciji problem sa antenom riješili.
U svakom slučaju nema problema sa signalom, radi kao i svi ostali do sad.
Tema zaključana.
11.09.2010 | 14:26
Cijela ta priča sa antenom je napuhana i točka.

Evo, pročitaj malo ovaj članak, a posebno komentare...

http://techcrunch.com/2010/09/10/iphone-4-antenna-case-2/
Tema zaključana.
11.09.2010 | 14:56
tino1 je napisao:
To sa mrežom je napuhano. Radi bez problema u LJ.N.R.H.. Možda imamo bolju pokrivenost, ali ja mislim da su u novoj generaciji problem sa antenom riješili.
U svakom slučaju nema problema sa signalom, radi kao i svi ostali do sad.

Te su price krenule u ljeto kada je neki debeli i oznojeni prasac mokrom sapetinom (lijevom) uspio spojiti dvije antene, a uz poslovicno losu americku pokrivenost i prebukiranost, postojao je i "problem" logaritamskog prikaza nivoa signala.

Kao posljedica toga, danas dobivamo besplatnu silikonsku navlaku koju bi inace trebalo platiti 25€

I prijasnji modeli su znali cak i eksplodirati, ali nekim cudom samo u americi. Nikome u hrvatskoj nije explodirao iPhone.
Tema zaključana.
11.09.2010 | 17:21
Samo da potvrdim da u UK nema tih problema. Isto mislim da je prenapuhano. Telefon je cudo sa i bez bumper case-a i super radi
Tema zaključana.
11.09.2010 | 18:58
Ja isto mislim da je to preseravanje. Dajte molim vas, koji telefon se toliko gledao pod povecalom kao ovav Apple-ov?
Gdje su sad ti da vele koju o SonyEricssonu (P990i je lose radio, Xperija isto tako). To veliki proizvodjaci telefona pusu na Apple jer im telefon nije los, a usto uzima i dio trzista. Kinezi su ga kopirali, a zakaj nisu kopirali Xperiu, Nokiu i ostale toboze vrhunske modele. Ja isto mislim kao i nenad da je nekakvi amer stavil telefon u dupe i izgubil je vezu kad je najbolje vibriral. LOOOL
A kaj se tice eksplodiravanja, to je baterija dunula jer su mulci ostavljali na suncu telefone. Zakaj u Sibiru nije bilo takvih slucajeva. Skidam kapu amerima, samo 95% je toliko glupo, da ih onih 5% vozaju ko mlade majmune. LOOOL
Tema zaključana.
26.09.2010 | 09:35
Jag imam radi na tele 2 kartici i nema nikakvih problema sa signalom
PS: slobodan iphone
Tema zaključana.
26.09.2010 | 09:40
Kupljen u Kanadi sastavljen u Kini i nema nikakvih problema sa signalom za sad.U mne je već 15 dana.Slobodan je i radi na tele 2 kartici ali kao što znate tele 2 ima najlošiju pokrivenost signalom bar u Dalmaciji,
Tema zaključana.
05.10.2010 | 01:09
ja koristim iPhone 4 u rijeci i signal mi varira od 2-5 crtica svako malo(nebitno jel ga drzim ili mi stoji na stolu), dok mi je na starom 3g uvijek 5 ali svaki poziv je odličan, bez prekidanja i sl problema.
Tema zaključana.
05.10.2010 | 14:15
Ja ga imam od prvog dana kad se počeo prodavati kod nas i u Rijeci i okolici nisam imao problema sa signalom, osim na onim mjestima gdje i drugi mobiteli imaju problema. Sad u Egyptu isto signal je po svuda odličan i uglavnom spojen na mobilnil. Uglavnom, još mi se nije dogodilo da mi se signal izgubi za vrijeme razgovora.

Ja iPhone
Tema zaključana.
06.10.2010 | 21:12
Recite mi da li je ovo normalno za telefon koji košta oko 7500 Kn?! Dešava se na prijateljevom novom iPhone 4 kad razgovor potraje malo duže.
fotografija.PNG
Tema zaključana.
06.10.2010 | 21:29
Prvi put vidim ???

Zasto mu je dole na kineskom za slide ???
Tema zaključana.
06.10.2010 | 21:29
Definiraj "malo duze".
Iz iskustva znam da meni i supruzi malo duzi razgovor ne znaci istu kolicinu minuta.
Tema zaključana.
06.10.2010 | 21:52
@Defou To se vrti rijec za "Emergency Call" na par svjetskih jezika.

Sto se tice problema, to je "known issue" navodno postoji od 3GS-a, ali Ja nisam primjetio.
Treba pricekat da se uredaj ohladi i to je to. I ne, nije normalno da se takvo sto dogadja na uredaju koji kosta 7500 kn.
Tema zaključana.
06.10.2010 | 23:05
Ponekad sam stvarno glup.
Tema zaključana.
06.10.2010 | 23:12
Sjecam se prije nego sto je iPhone dosao u Hrvatsku, Ivica Mudrinic je dao intervju u novinama i na upit o cijeni uredjaja rekao je da ce cijena otkljucanog biti kao i u Europi. (nisam sad 100% siguran mozda je cak dao i cifru koja je bila malo vise nego u Italiji).
I onda kad je napokon dosao cijena otkljucanog duplo skuplja nego u Europi .... preko 1000 Eura!!!

Trazim sad to, ali nemogu naci. mislim da je bilo u Novom Listu. Papirno izdanje ....
Tema zaključana.
07.10.2010 | 00:31
Imam problem s novim iPhone-om. Kupio sam ga jučer u T-Mobile-u i danas mi od jednom počinje kad razgovaram s nekim pocketati zvuk u slušalici?!? Onaj tip pucketanja kao kad ako ti je mob pored zvučnika pa prije samog dolaznog poziva se čuje on pucketanje na zvučnicima. Imam iPhone 3G i 3GS i ni na jednom mi to nije bilo tako.... Drugi problem što možda i nije ali me prilično iznenadio je da kad sam po prvi put išao na iPhone-u u App store da si unesem svoj username i password da si mogu instaliravat aplikacije,nađem da je neki account na mom novom iPhone-u već ulogiran (?!?) preko gmaila. Jel to sve normalno? Na prva dva iPhone-a takve probleme nisam imao...
Tema zaključana.
10.10.2010 | 02:06
Moram priznati da me ona gore slika sa uskličnikom i upozorenjem na temperaturu nimalo ne veseli, ali iskreno, meni se još ništa neobično nije dogodilo na iPhoneu iako ga imam sa sobom ovdje na pustinjskim vrućinama u Egiptu.

Doduše, razgovori su rijetki i kratki. Stvarno, koliko se minuta podrazumijeva pod "malo duži razgovori"?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1330)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO